andreas1987 και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άν ωστόσο δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και κάποιος πάει να πάρει την ΠΔΣ μόνο και μόνο για υπερωρία τότε όντως θα πρέπει να θυμηθεί και να αναλογιστεί σε τι θέση βρισκόταν πριν 1-2-3 χρόνια που πρωτοξεκινούσε και, όπως όλοι μας, έκανε κρα για μία ωρίτσα. Εδώ πλέον μιλάμε για fair game. Και ας μην ξεχνάμε ότι, σύμφωνα με το νόμο, ένα 40% της ΠΔΣ πρέπει να δίνεται σε μη έχοντες προϋπηρεσία.
Καλησπέρα σε όλους σας...Έχω την ίδια απορία με τον ArchAngel. Επίσης δεν συμπληρώνω ωράριο ως ΠΕ19 και μου είπε ο Διευθυντής ότι υποχρεούμαι να κάνω ΠΔΣ, χωρίς αμοιβή και μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνω το μάθημα Σάββατο! Είναι δυνατόν να δουλεύεις Σάββατο και να μην πληρώνεσαι υπερωρία? Φαντάζομαι δεν σε υποχρεώνει κανείς, τουλάχιστον για το Σάββατο, να κάνεις μάθημα? Όποιος γνωρίζει, παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του...Ευχαριστώ!
Σ'ευχαριστώ gioas. Δεν έχω αντίρηση με το να κάνω ΠΔΣ, αλλά όχι και να μου το επιβάλλουν Σάββατο! Φυσικά και θα το αποφύγω...Και ήξερα ότι αμοίβεσαι, ότι διαφέρει από την ενισχυτική.Αλλά μάλλον,αλλάξαν τα πράγματα...
Εγώ και να'θελα, δε μπορώ να αρνηθώ την ΠΔΣ,γιατί δεν συμπληρώνω ωράριο και φυσικά δεν υπάρχει ωρομίσθιος για να αναλάβει...Πολύ ευχαρίστως να την έπαιρνε!