0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ. Πήρα οργανική σε σχολείο (πρωτοβάθμια) μετά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις, είμαι ειδικότητα οπότε χρειάζομαι σχολείο συμπλήρωσης. Υπάρχει συστεγαζόμενο σχολείο, το οποίο μέχρι και πέρυσι δινόταν στην ίδια ομάδα για την ειδικότητά μου και ο συνάδελφος έπαιρνε τα δύο σχολεία. Φέτος η διεύθυνση μετά τις οριστικές τοποθετήσεις άλλαξε τις ομάδες και αντί για το συστεγαζόμενο μου δίνει ένα άλλο αρκετά χιλιόμετρα μακριά (στον ίδιο δήμο όμως), παρακάμπτοντας και άλλα σχολεία που βρίσκονται ενδιάμεσα. Το θέμα είναι ότι με αυτή την τακτική των ομάδων, συνάδελφοι με λιγότερα μόρια τυχαίνει να ευνοούνται και να παίρνουν σχολείο συμπλήρωσης πολύ πιο κοντά. Τελικά οι συμπληρώσεις πρέπει να ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη διαδικασία; Δηλαδή υπάρχει κάπου που να μπορώ να πατήσω ώστε να διεκδικήσω το σχολείο με ένσταση;
Εγώ επικοινώνησα ήδη και προσωπικά και μέσω αιρετού αλλά δεν το αλλάζουν. Τώρα θα κάνω ένσταση.
Χρειαζομαι βοηθεια παιδια! Εγω στη ΔΔΕ μου εχω οργανικη σε γυμνασιο και με την μειωση τμηματων μου λειπουν 11 ωρες και πλεον εχω στην Α μου αναθεση που πηρα και οργανικη 10 ωρες αντι 12 (ειμαι υπεραριθμος οεο)? Τα κενα που βγηκαν στην ειδικοτητα μου ειναι μονο σε 3 σχολεια και οχι σε ομορη περιοχη! Πολυ μακρια! Σκεφτομαι να μη κανω αιτηση ωστε την επομενη εβδομαδα που θα ξεκαθαρισει το τοπιο μετα τις επαναληπτικες του σεπτεμβριου πιθανον να εχουμε 4 τμηματα στη
γινεται χαμος. Ειμαι στην ξακουστη Γ αθηνας με τη μειωση 40 τμηματων και 5 στο Δημο που ειναι το σχολειο μου. Εκει που περισσευαν εργαστηρια δεξιοτητων εφεραν εικαστικο με οργανικη που τα εχει α αναθεση. Αρα μαζι με τη μουσικο πανε κι αυτα. Το αν θα εχουμε 3 ή 4 τμηματα φετος εξαρταται απο τα παιδια που θα μεινουν στη β και θα περασουν στην α. Και φυσικα μεταγρφες, παιδια που φευγουν για ιδιωτικα, καλλιτεχνικα κτλ. Ρευστα ολα. Ασε που φοβαμαι μη με πανε κανενα λυκειο ως ΠΕ04 ή προτυπο (εχω Διδακτορικο απο ΕΜΠ) και δεν θελω με τιποτα.
α) Οι υπεραριθμίες στους ΠΕ04 είναι ομαδοποιηένες και δεν ισχύει το 12 ώρες Α ανάθεση.β) Το σενάριο που περιγράφεις , είναι το σίγουρο μέλλον.