*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις για συμπλήρωση ωραρίου  (Αναγνώστηκε 94753 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lyxnari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις για συμπλήρωση ωραρίου
« Απάντηση #252 στις: Μαΐου 27, 2025, 11:40:52 pm »
Συναδέλφισα.
Ο Lasid σου είπε κάτι για λειτουργική υπεραριθμία. Θα κάνεις το εξής
1) Θα ρωτήσεις στο ΠΥΣΠΕ σου αν στην περίπτωση που δεν έχεις καθόλου ώρες στην οργανικη σου, σε θεωρούν λειτουργικά υπεράριθμη. (Όπως πρέπει να είσαι).
2) Σε περίπτωση που σου πουν ναι. Τότε διαλέγεις πρώτη
3) Σε περίπτωση που σου πουν όχι, τότε θα ζητήσεις να σου εξηγήσουν το γιατί. Σε μία τέτοια περίπτωση θα ξαναγράψεις στο φορουμ τι σου είπαν και θα δούμε..
Διαφορετικά δεν πρόκειται να βγει άκρη!!
Θσ ρωτήσω όταν έρθει η ώρα ναι. Πιο πολύ ήθελα να ξέρω τι προβλέπεται αν και απ ότι καταλαβαίνω...η κάθε διεύθυνση κάνει τα δικά της. Ευχαριστώ για την απάντηση

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:50:34 »

Αποσυνδεδεμένος MASKA3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2025, 07:51:39 pm »
Καλησπέρα σας! Είμαι μαθηματικος στην Α Αθήνας και χθες βγήκαν οι τοποθετησεις για συμπληρωση ωραρίου σε όσους είναι στη διάθεση και για ολες τις άλλες κατηγορίες. Εκεί παρατηρήθηκε το απόλυτο μπάχαλο. Καταρχην, καταστρατηγήθηκε ο πίνακας μορίων και άτομα τελευταία στη λίστα τοποθετήθηκαν σε σχολεία που είχαν επιλέξει άτομα με παραπάνω μόρια.
Σ εμένα συνέβη το εξής αλλόκοτο: Έχω τοποθετηθεί για 14 ώρες σε Λύκειο και μου λείπουν 9. Με τοποθετούν σε γυμνάσιο μακριά από το πρώτο σχολείο για μόνο 4. Και πάω εκεί και δεν έχει ώρες μαθηματικών παρά μόνο φυσικής ελεύθερες. Καταρχην, ξέρετε αν είναι νομότυπο να πάρω ώρες φυσικής αυτή τη στιγμή ενώ δεν έχουν τοποθετηθεί καν οι φυσικοί που είναι στη διάθεση καθώς και όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες;Ηθικό δεν είναι σίγουρα! Eίπα στη διεύθυνση του σχολείου να κάνω ανάληψη αλλά να μην με βάλει στο πρόγραμμα. Κι όλα αυτά όταν από κάτω οι τελευταίοι στη λίστα μορίων έμπαιναν μια χαρά στο σχολείο που είχα δηλώσει εγω για συμπλήρωση.
Το πρόβλημα είναι γενικευμένο γιατί μίλησα με 6 συναδέλφους και έχουν τοποθετηθεί σε λάθος ώρες ή με λάθος σειρά. Κάναμε όλοι ενστάσεις αλλά δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει όλο αυτό.
Μία διαδικασία έπρεπε να γίνει μη τυποποιημένα από όλα τα στάδια τοποθετήσεων και τα έκαναν θάλασσα! Τι θα κάνατε αν ήστασταν στη θέση όλων όσων έχουμε αδικηθεί;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33110
  • Τελευταία: Mimao
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193281
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)