PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων
(Συντονιστές:
Pixie
,
MARKOS
,
AntreaEirini
)
480 Θέσεις Φιλολόγων...
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
5
6
7
8
9
...
16
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: 480 Θέσεις Φιλολόγων... (Αναγνώστηκε 34309 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
IGF 76
Προχωρημένο μέλος
Σοφόν το σαφές
Απ: 480 Θέσεις Φιλολόγων...
«
Απάντηση #84 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 12:34:01 am »
Tweet
πάντως θα ενδιέφερε όλους να δούμε το σκεπτικό κάτω από τιο οποίο πήρανε αυτή την απόφαση.Τα σενάρια είναι πολλά.Μελλοντική κατάργηση του ΑΣΕΠ,διορισμοί πολλοί μέσω των ρυθμίσεων,περισσότεροι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι,έλλειψη χρημάτων κ.α.Τη στιγμή που ο κλάδος κατά κάποιο τρόπο ανοίγει,δεν μπορούν αυθαίρετα να μειώνουν τις θέσεις.Είναι πρωτάκουστο.Πρέπει να μάθουμε τι συνέβη... Οποιος μπορεί ας βοηθήσει.......
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:08:51 »
geochem
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #85 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 12:50:56 am »
το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο.τα υπουργεία δουλεύουν με αριθμούς και προυπολογισμούς.όλα τα άλλα είναι δυστυχώς ευσεβείς πόθοι
Καταγράφηκε
morgan
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02
«
Απάντηση #86 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 01:12:34 am »
Απλά ο Ευριπίδης είναι ακόμα ψαράς κι ό,τι του λέει ο Αλογοσκούφης στέκεται σούζα. Αυτό είναι όλο.
Καταγράφηκε
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ
geochem
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #87 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 01:22:00 am »
ακριβώς έτσι.αλλά μην ξεχνάμε κάτι.τα περιβόητα πολλά κενά στην ουσία είναι τεχνητά.δεν υπάρχουν.
αν αποφασίσει το υπουργείο να δώσει στα σχολεία όλους τους εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι σε κάθε λογής υπηρεσία τότε οι καθηγητές θα είναι παντού υπεράριθμοι.
ποιο υπουργείο έχει διοικητικό προσωπικό καθηγητές?φαντάζεστε το ΥΠΕΧΩΔΕ να είχε τηλεφωνήτριες και γραμματείς μηχανικούς κάθε λογής?
απλά κάθε χρόνο υπάρχει ένας συνολικός αριθμός εκπαιδευτικών που πρέπει πάσει θυσία να προσληφθεί.με ασεπ χωρίς ασεπ με προυπηρεσία ή χωρίς ,πολλοί φιλόλογοι ,λίγοι φιλόλογοι ,περισσότεροι χημικοί,λιγότεροι ή περισσότεροι γυμναστές δεν έχει και πολλή σημασία.πάντα κάποιοι θα ναι παραπονεμένοι και ευνοημένοι.όμως ο κάθε υπουργός θα λεέι ότι προσλαμβάνω 5000 καθηγητές ετησίως.τι τους κάνει δεν έχει σημασία και λίγοι νοιάζονται.αρκεί να διορίζονται.
προγραμματισμός και όραμα για την παιδεία δεν υπάρχει από καμία κυβέρνηση.το υπουργείο παιδείας είναι μία πόρτα διορισμού για τους χιλιάδες άνεργους πτυχιούχους.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:08:51 »
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #88 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 09:51:15 am »
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με stroumfita. δεν ειναι δυνατον να βασιζεις το αν θα κανεις οικογενεια,εστω ενα παιδι, με το διορισμο σου μεσω ασεπ!
αν θελεις να κανεις οικογενεια θα την κανεις. μπορει να μην κανεις 2-3 παιδια αλλα ενα τουλαχιστον δεν νομιζω οτι θα σκεφτεις τον ασεπ. μη τρελαθουμε τωρα.
και εξαλλου ας μη γινοσαστε εκπ/κοι, ας γινοσαστε κοπτοραπτουδες,μοδιστρες,κομμωτριες κλπ.
μα τι μιζερια ειναι αυτη,ρε παιδια.τρωγωμαστε μεταξυ μας για τα τμηματα (μερικοι ανεγκεφαλοι) για τις κατ/νσεις κλπ και βλεπουμε το δενδρο και χανουμε το δασος.
μια γμωμη εξεφρασε η συναδελφος που νομιζω οτι το 99% θυμφωνει.
δεν γινεται ο ασεπ να ειναι ανασταλτικος παραγοντας για τη ζωη μας.
Καταγράφηκε
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο
eleni09 ΠΕ 02
Έμπειρο μέλος
"όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
«
Απάντηση #89 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 10:18:55 am »
καλημερα...δεν ξερω γιατι......αλλα εγω μολις τωρα ειδα και ενημερωθηκα για την μειωση των θεσεων...δεν παμε καθολου μα καθολου καλα ετσι....ελεος πια....εχουμε ξεφτιλιστει τελειως πια....
εγω πραγματικα πιστευω οτο λυσεις υπαρχουν...και αν δεν βρεθει λυση στο τελος θα σφαχτουμε μεταξυ μας οπως σωστα ειπε ο μαρκος με σχολες τμηματα κτλ....
γιατι δεν μας παιρνουν στην ε' στ' του δημοτικου, και γιατι παιρνουν κ απο το φπψ, τις εθνολογιες κτλ....κ γενικα διαφορα γιατι....οπως και να εχει...ολοι δικιο εχουμε ο καθενας για τους δικους του λογους...και δεν ξερω ποια θα ειναι η λυση...αλλα σιγουρα υπαρχει...
και η αρχη πρεπει να γινει με τις σχολες βεβαια...να μειωθουν κτλ....απο κει κ περα...δεν γινεται να μην υπαρχει κατι να γινει.....και ρε παιδια συγνωμη...ολοι μα ολοι οι δημοσιοι ετρεξαν να κανουν χαρτια για συνταξη για τους λογους περι ασφαλιστικου, τους γνωστους....δλδ κανενας φιλολογος δεν ειναι για συνταξη?κανενας?
τοσο που οι θεσεις μειωνονται?
και τι να πω....εγω παντως...θελω τοσο πολυ να δουλεψω και ναι μεν δουλευω καπου ασχετα...αλλα με ενοχλει και με στεναχωρει οπως ολους αλλωστε που δεν μπορω να κανω κατι με το πτυχιο μου...αλλα ειμαι "αποφοιτη λυκειου"..........
παω και στον Αι-Στρατη να δουλεψω ...εκει εχει θεσεις ε?....θα καλυψω τις ωρες των φαντασματων....σας παρακαλω......κ. Ευριπιδη......
Καταγράφηκε
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #90 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 10:24:02 am »
eleni09,και γω δουλευω σε ασχετη με το αντικειμενο μου δουλεια και συμφωνω μαζι σου. τα ιδια πιστευω και γω.
Καταγράφηκε
eleni09 ΠΕ 02
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #91 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 10:41:34 am »
ειμαι ανθρωπος που δεν θα με ενοιαζε οτι δουλεια κ να κανω.κ δεν ειναι ντροπη..δλδ δεν εχω το ψωνιο...αν χρειαστει τι να πω...δουλευω οπουδηποτε...
αλλα ειναι κριμα....και πραγματικα στεναχωριεμαι να κανω παντου χαρτια και αιτησεις ως αποφοιτη λυκειου...γιατι δεν ειμαι μονο αποφοιτη λυκειου...και κουραστηκα γι αυτο....
και δεν ξερω αν καποιος απο εσας εχει ψαχτει γενικοτερα με το δημοσιο...αλλα εγω εχω ψσχτει κ κανω αιτησεις....και ξερετε κατι...το πτυχιο μας δεν αναγνωριζεται καν για τις θεσεις τισ ΠΕ Διοικητικου.....αναγνωριζονται κατι ξεκαρφωτα τμηματα αλλα το δικο μας οχι....και προσωπικα με ενοχλει κ αυτο...δλδ τι? δεν εχουμε διοικητικες ικανοντητες?ενω οι αποφοιτοι λυκειου εχουν?
?
ελεος.............
βαρεθηκα να ειμαι αποφοιτη λυκειου...βαρεθηκα....
και μαρκο συμφωνουμε....αλλα μας βλεπω να τρωμε τα πιστευω και τις αποψεις μας στα καρβουνα μαζι με λιγο μαστελο.......
Καταγράφηκε
N.Π.
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #92 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 11:05:12 am »
Έχετε σκεφτεί άλλες διεξόδους; Π.χ. ξανά Πανελλήνιες ή Κατατακτήριες; Εγώ το σκέφτομαι, αλλά κολλάω στην ηλικία, στο ότι πρέπει να βρώ και μια δουλειά γιατί και με ένα μωρό αργότερα θα'ναι δύσκολα τα πράγματα..Γενικά είμαι μπερδεμένη και θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί έκανα πολλά λάθη που μου κοστίζουν τώρα..Η μηδενική προυπηρεσία με κρατάει μακριά από ό,τι έχει να κάνει με την εκπαίδευση..Σχολείο, φροντιστήριο, ιδιαίτερα..Νιώθω, ότι έφυγε το τρένο..
Καταγράφηκε
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...
eleni09 ΠΕ 02
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #93 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 11:21:29 am »
κοιτα...ολα τα εχουμε σκεφτει..εγω τουλαχιστον...αλλα και τι 3-4 χροναι για πτυχιο..και 1 επιπλεον αν δωσεις πανελληνιες....κ μετα τι?
κ σε τι σχολη να πας? ειναι λιγο ανεφικτο ηλικιακα...ειδικα αν εχεις και υποχρεωσεις να τρεχουν....συν το οικονομικο...εγω σκεφτομουν πχ λογοθεραπεια.....αλλα δεν εχει αθηνα πρωτον και δευτεροον θελει παρακολουθηση...ε δε γινεται να τα παρατησω ολα...
πντως σε αυτο που ειπες με την προυπηρεσια κ εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω...ακριβως....αν κ πιστευω πως δεν ειναι παντα σωστο κ λογικο ...δλδ ωραια καταλαβαινω π.χ να μην με παρει καποιος να διδαξω σε φροντιστηριο σε λυκειο χωρις προυπηρεσια...αλλα ελεος....γυμνασιο εστω μπορω να αναλαβω.....δεν θελω ιδιαιτερη πειρα ρε παιδια για να διδαξω γυμνασιο!!!!!! ελεος....
δεν ειμαστε αχρηστοι...και ουτε ολοι ξεκινησαν με προυπηρεσια...απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε ολοι....
Καταγράφηκε
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #94 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 11:28:45 am »
ELENI09 & NIKH, θα συμφωνησω για μια ακομα φορα μαζι σας.
τα φροντιστηρια συνηθως παιρνουν δικα τους ατομα,ογνωστος του γνωστου. τα ιδιαιτερα εδω στην αθηνα ειναι καπως δυσκολο να βρεθουν,και παλι θελει πολλες γνωριμιες.
η ηλικια μας δεν "αντεχει" για σχολες αλλες, αλλα θα το παλεψουμε και θα βρουμε διεξοδο. ειναι χιλιαδες σαν εμας που δουλευουν αλλου. να σκεπτομαστε παντα θετικα.
καλη δυναμη και κουραγιο,υπομονη ολα θα φτιαξουν.
Καταγράφηκε
N.Π.
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #95 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 11:34:20 am »
Λένε, ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και για εμάς όπως και για τους δασκάλους αλλά πότε;;; Εδώ μειώνουν τις θέσεις..
Καταγράφηκε
eleni09 ΠΕ 02
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #96 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 11:36:07 am »
μακαρι...απλα ελπιζω να μην εχω φτασει 40-50 μεχρι τοτε....
Καταγράφηκε
N.Π.
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #97 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 11:57:04 am »
Δεν ξέρω, μπορεί να λέω βλακείες.. αλλά μπορεί οργανωμένα ο σύλλογος των αδιόριστων εκπαιδευτικών να απαιτήσει άνοιγμα και του καθηγητικού κλάδου;
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
5
6
7
8
9
...
16
Πάνω