0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι στη διευθυνση μου περυσι ετσι εγινε.. Ειχαν ολες μαζι τις ωρες για τους ΠΕ04 και οι δηλωσεις γινονταν χωρις περιορισμο και κριτηριο ειδικοτητας. Απο τη στιγμη που εγινε ο διαχωρισμος στις προσληψεις, ειναι αδικο αυτο, ετσι δεν ειναι?
chania μην βιάζεσαι για μόνο προσκαιρο όφελος.Εκτός αν θέλεις να διδάσκεις σε 3 σχολεία.Και έστω ότι τώρα θέλεις.Όταν αργότερα θα έχεις υποχρεώσεις ,οικογενεια παιδιά,θα συνεχίσεις να θέλεις?Όταν θα έρθει η μόνιμότητα θα συνεχίσεις να θέλεις? Και άντε εσύ θέλεις πρέπει εξαιτίας του πρόσκαιρου συμφέροντος σου να ταλαιπωρήσεις 4 ολόκληρους κλάδους?Δηλαδή θα πρέπει όλοι να διδάσκουν σε 3 σχολεία για να συμπληρώσουν το ωράριο τους?21 ώρες δεν βρίσκονται σε 1 σχολείο.Στην επαρχεία να πηγαίνουν σε τρία χωριά και στα νησιά να ζουν σε βάρκα?Εεεε να μην χάσουμε και αυτά που καταφέραμε να κερδίσουμε.Για σκέψου το λίγο μελλοντικά.
Μια χαρα βρισκονται οι ωρες σε ενα σχολειο ακομα και στην επαρχια..(εδω ζω εξαλλου). Και δε λεω αυτο να τηρειται ακομα και στις ιδιαιτερες περιπτωσεις οπου υπαρχει 1 σχολειο σε καθε χωριο και χιλιομετρα μακρια το επομενο, ομως η πλειοψηφια των περιπτωσεων επιτρεπει τη σωστη αναθεση χωρις να δημιουργειται προβλημα.
Εξαλλου θεωρω οτι ειναι καλυτερο να εισαι σε 2 και 3 σχολεια και να διδασκεις ενα αντικειμενο, παρα να εισαι σε 1 σχολειο και να διδασκεις πολλα και ασχετα μ'αυτο που ξερεις καλα να κανεις. Αφου εται κι αλλιως δε θα ναι την ιδια μερα και τα 2.. Ξυπνας τις 2 μερες και πας στο ενα και τις αλλες 3 στο αλλο.. Ασε που ακομα κι ετσι που τα κανουν (μεχρι και περυσι τουλαχιστον) σε 2 και 3 σχολεια σε στελνουν ετσι κι αλλιως δινοντας σου να διδασκεις οτι να ναι.. (πχ σ'εμενα στα 2 που μου εδωσαν στην Αθηνα, ζωγραφου και ευελπιδων, μου δωσαν απο γεωγραφια φυσικη και χημεια γυμνασιου μεχρι βιολογια και φυσικη κατευθυνσης και γενικης Γ λυκειου).
Παιδιά ειλικρινά σας εύχομαι ολόψυχα να διδάσκεται μόνο το αντικείμενό σας.Δεν βρίσκονται ποτέ ακριβώς 21 ώρες ή 42 ή 63 σε κανένα σχολείο.Το ξέρετε αυτό.
μολις με καλεσανε αναπληρωτρια στην Α ρεθυμνουειμαι βιολογος σειρα 27καλη επιτυχια σε ολους
τι εννοεις σε προσπερασανε?
που σημαινει οτι δεν δηλωσες ναι σε ολη την ελλαδα, γιατι αλλιώς δεν μπορώ να το φανταστω.Πάντως θα εισαι στην δευτερη οποτε μην ανυσηχεις!