0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα παιδιά! δήλωσα μέσω του Ορφέα έναν μαθητή μου για ECCE, αλλά εδώ και πολλές μέρες τον έχει ακόμα στο στάδιο in process.. πήρα κατι μέρες πριν τηλεφωνο στην ένωση και μου ειπε οτι δεν πειραζει. θα περασει απο το τμημα εξετασεων η δηλωση και μετα θα τον περασουν στο σταδιο confirmed.. να ανησυχησω αν το παιδί έχει γραφτεί; σας έχει τύχει;
10 μερες πριν τις εξετασεις, αν ακομα δεν εχεις στα χερια σου το προγραμμα, τους τηλεφωνεις και σου το λενε. Ακομα και περσι ειδικα με το χαμο με τις εκλογες κ την αλλαγη του προγραμματος, ειχαν καθυστερησει παρα πολυ με τα προγραμματα αλλα εγιναν ολα τηλεφωνικα. Προγραμμα επισημα στα χερια ηρθε μετα τις εξετασεις. Νομιζω σου ειχαν πει οτι δεν υπηρχε προβλημα με την εγγραφη του. Κανω λαθος?
συγγνώμη που κάνω απανωτό ποστ, αλλά θελω να ρωτησω.. ειναι φυσιολογικο που ακομα δεν εχει περαστει ο μαθητης μου ως confirmed και δεν εχει ερθει η ημερομηνια του για τα προφορικα;; μηπως να ανησυχησω σοβαρά; ποτε υποτιθεται θα βγαλουν ημερομηνιες για προφορικα και ποτε θα επιβεβαιωθει η εγγραφη του παιδιου; πρωτη φορα γραφω μονη μου μαθητη και εχω αγχωθει, τι ξερετε;;