0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Marcus στις Δεκεμβρίου 08, 2011, 04:17:19 pmΊσως θα βοηθούσε αν έγραφες το rubric. Για τη συγκεκριμένη εργασία, μου είπαν το εξής κουφό, το οποίο ενδεχομένως να μπορείς να διασταυρώσεις: είναι αλήθεια ότι φέτος σας ζήτησαν να σχεδιάσετε δραστηριότητα 'authentic listening', αλλά το κείμενο να το γράψετε εσείς;ισχυει! γραψαμε το κειμενο, το ηχογραφησαμε, το ακουσαν οι μαθητες, και πανω σε αυτο στηριχθηκε η διδασκαλια
Ίσως θα βοηθούσε αν έγραφες το rubric. Για τη συγκεκριμένη εργασία, μου είπαν το εξής κουφό, το οποίο ενδεχομένως να μπορείς να διασταυρώσεις: είναι αλήθεια ότι φέτος σας ζήτησαν να σχεδιάσετε δραστηριότητα 'authentic listening', αλλά το κείμενο να το γράψετε εσείς;
όπως;
..εκτος αν εισαι υπερμαχος του αποκλεισμου οποιασδηποτε ευκαιριας authentic λογου στην ταξη σου..
οσο για την uhr
αν ξαναδιαβασεις το course in lng teaching θα δεις οτι δεν αγνοει τη χρηση genuine input στην ταξη..
μου κοτσαρεις 5-6 ακαδημαικους απομονωνοντας φρασεις τους, οπως τη διασημη του nunan, [...] δε σου δινει το δικαιωμα να αποπροσανατολιζεις τους αναγνωστες...μηπως πρεπει να μελετησεις καλυτερα τον nunan κ τις θεσεις του σχετικα με το θεμα? δε σταματα εκει η επιχειρηματολογια του
δεν ειπα οτι η θεατρικοτητα αναγει το λογο σε genuine
Παράθεση από: villie στις Δεκεμβρίου 23, 2011, 02:19:59 amόπως;Δεν ξέρω. Σε τι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στη διδάσκουσα ένα corpus πρωτότυπων κειμένων και δραστηριοτήτων, για τα οποία είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθεί πνευματική ιδιοκτησία, και τα οποία δεν προστατεύονται από το νομικό τμήμα κάποιου εκδοτικού οίκου;
οσο για την uhr αν ξαναδιαβασεις το course in lng teaching θα δεις οτι δεν αγνοει τη χρηση genuine input στην ταξη.. μου κοτσαρεις 5-6 ακαδημαικους απομονωνοντας φρασεις τους, οπως τη διασημη του nunan, κι κανεις το-ακαδημαικο- κομματι σου...επειδη φαινεται οτι το κατεχεις το αντικειμενο-σιγουρα περισσοτερο απο εμενα-δε σου δινει το δικαιωμα να αποπροσανατολιζεις τους αναγνωστες...μηπως πρεπει να μελετησεις καλυτερα τον nunan κ τις θεσεις του σχετικα με το θεμα? δε σταματα εκει η επιχειρηματολογια του..εκτος αν εισαι υπερμαχος του αποκλεισμου οποιασδηποτε ευκαιριας authentic λογου στην ταξη σου..οσο για τους αλμπανηδες κ τις θεατρικες ορθογραφιες μαλλον δεν καταλαβες τπτ απο οσα εγραψα...δεν ειπα οτι η θεατρικοτητα αναγει το λογο σε genuine..αρκει ομως να μεταφερεις μια ιστορια στους μαθητες σου, χωρις να τον προσαρμοσεις γλωσσικα, χωρις να κανεις τις εκπτωσεις που κανουν τα ηχογραφημενα ξερασματα του εμποριου...μπορεις φανταζομαι να κατανοησεις οτι αυτος ο λογος δεν ειναι κ τοσο contrived..κ μετα την-ασκοπη- εκ μερους σου επιδειξη ακαδημαικων γνωσεων, θα σε ικανοποιουσε να μιλουσαμε για ενα authentic in nature κειμενο το οποιο χρησιμοποιειται για εκπαιδευτικους σκοπους?