Σύνολο ψηφοφόρων: 134
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια ολα τα μελη ΔΕΠ εχουν διδακτορικο? δλδ για να υποβαλλει καποιος για μελος ΔΕΠ ειναι απαραιτητη προυποθεση το διδακτορικο?
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 26, 2012, 09:37:07 amπαιδια ολα τα μελη ΔΕΠ εχουν διδακτορικο? δλδ για να υποβαλλει καποιος για μελος ΔΕΠ ειναι απαραιτητη προυποθεση το διδακτορικο?Εννοείται ότι πρέπει να έχει διδακτορικό το μέλος ΔΕΠ. Το θέμα είναι ότι δεν πας κατευθείαν ως μέλος ΔΕΠ, αλλά αρχικά σε προσλαμβάνουν ως Λέκτορα ή ως συμβασιούχο (Π.Δ. 407) και σε κάποια στιγμή που κάνουν προκήρυξη θέσης ΔΕΠ, καταθέτεις τα χαρτιά σου. Κατευθείαν μέλος ΔΕΠ δεν το έχω ακούσει, εκτός και αν έχει κάποιος προηγούμενη προϋπηρεσία στο Δημόσιο, κυρίως στην Εκπαίδευση.
Καλησπέρα σε όλους! Με αφορμή την προκήρυξη εισαγωγής στο ΠΜΣ Έπιστήμες της Αγωγής' στο ΦΠΨ Ιωαννίνων, μου δημιουργήθηκε μια απορία σχετικά με τους όρους υλοποίησης των μεταπτυχιακών. Εϊδα στο site της σχολής την προκήρυξη η οποία συνοδεύεται, μεταξύ άλλων, από ένα αρχείο που ονομάζεται "Διευκρινίσεις". Διαβάζοντας το μου έκανε εντύπωση ένα συγκεκριμένο σημείο. Παρακάτω παραθέτω ένα απόσπασμα και, με έντονα γράμματα, το σημείο απορίας μου: Τα υπάρχοντα, με βάση τις προ του νόμου 3685/2008 ρυθμίσεις, Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών έληγαν εντός δύο ετών από τη δημοσίευση του νόμου 3685/2008 (άρθρο 12, παρ 3 του Ν 3685/2008- ΦΕΚ 148/ Α΄).2. Με την υπ’ αρ. 75548/
Καλησπέρα!Λοιπόν σου απαντάω εδώ. Λογικά με την αναστολή, που τελικά ακολούθησε, είχε να κάνει το συγκεκριμένο σημείο που έθιξα. Εγώ τελικά δεν έκανα αίτηση καθώς με απέτρεψε το γεγονός ότι δεν ήταν σίγουρο τι θα γίνει τελικά και δεν ξανασχολήθηκα να είμαι ειλικρινής. Τώρα με αφορμή το μήνυμά σου είδα ότι αυτές τις μέρες συνεχίζει ξανά η διαδικασία επιλογής υποψηφίων. Πάντως απορώ πώς θα γίνει ο όλος προγραμματισμός των μαθημάτων καθώς έχει ήδη ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους και αυτοί θα πρέπει να καλύψουν ό,τι χάθηκε από τον Οκτώβριο που θα ξεκινούσε κανονικά το μεταπτυχιακό.Σχετικά με την αξιοκρατία που ρωτάς, δεν έχω ιδέα τι ισχύει. Επίσης, για το αν δίδεται μεταπτυχιακό σχολικού ψυχολόγου θα είναι καλύτερα να απευθυνθείς στη γραμματεία.Αυτά από μένα.
λογικο ηταν αυτο το εμποριο μεταπτυχιακων να μην βγει σε καλο..και η κουτση Μαρια εκανε μαστερ στην ειδικη αγωγη..