Σύνολο ψηφοφόρων: 134
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@thephantom δεν γνωρίζω αν αυτό που λες ισχύει για τους αναπληρωτές μόνο , ξέρω ότι εκεί έχει γίνει κάποια άλλη ρύθμιση. Στους μόνιμους δεν τίθεται θέμα σε ποιον κλάδο είναι, παρά μόνο να το αναγνωρίσει το ΠΥΣΔΕ ως συναφές.@AnnaB, η κατάσταση είναι μπερδεμένη γιατί εξαρτάται και από το πότε αναγνωρίστηκε το μεταπτυχιακό (πριν ή μετά το '11), το πότε διορίστηκε ο υπάλληλος (πριν ή μετά το νέο μισθολόγιο) κλπ, τα γνωστά μπερδέματα με τις χιλιάδες κατηγορίες υπαλλήλων για να μην μπορεί κανένας να διαμαρτυρηθεί, παρά να τρώγεται γιατί ο διπλανός του πήρε ένα ψίχουλο παραπάνω. Αν τα 2+ χρόνια περιλαμβάνουν και αλλαγή βαθμού, σίγουρα χρειάζεται αξιολόγηση, είμαι κι εγώ παθούσα. Αν ανεβαίνεις απλώς κλιμάκιο, δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, πρέπει να ρωτήσεις στο οικονομικό της διεύθυνσής σου εκθέτοντας ακριβώς τα χρόνια υπηρεσίας, το χρόνο αναγνώρισης συνάφειας κλπ.
μπορεί κάποιος που τέλειωσε ένα μεταπτυχιακο στο εαπ αλλά ακομα δεν εχει ορκιστει να κάνει αιτηση σε άλλο μεταπτυχιακο του εαπ;
γίνεται. Σε όσα μεταπτυχιακα θέλεις, μπορείς να εγγραφεις. Δε γίνεται να είσαι σε 2 προπτυχιακά
Νομίζω δεν γίνεται να φοιτεις ταυτόχρονα σε ομοειδείς κύκλους σπουδών δλδ δύο προπτυχιακά μαζί ,δύο μεταπτυχιακά μαζί κλπ.