0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GRIA στις Αυγούστου 28, 2008, 08:19:58 pmΡε παιδια με βάση τα ποσοστά (20% τρίτεκνοι) υποθέτω ότι η τελευταια δε θα έπρεπε να είναι το νούμερο 447 αλλά πιο πριν π.χ. 360 (δε μέτρησα ακριβώς). Επειδή η διαφορά είναι μεγάλη υπέθεσα ότι κάποιοι δε βάλανε ναι σε όλα και πάνε για την επόμενη φάση. Αλλά σαν πολλοι μου φαίνονται. Ειναι δυνατόν τόσοι πολλοί να μη βάλανε ναι σε όλα;υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι από ΣΜΕΑ να ήταν μπροστά και στον ενιαίο αναπληρωτων και να να τους κάλεσαν ΣΜΕΑ και φυγαν από μπροστά μας μαυτό τον τρόπο;Το έλεγξε κανεις ;Γιατί έχω θολώσει και προσπαθω να βρω τι σειρά έχω πλεον για την επόμενη φάση και ποσοι τελικά είναι μπροστά μου που δεν κληθηκαν.Οι μη τρίτεκνοι έφτασαν μέχρι το 447 γιατί πολλοί τρίτεκνοι προηγούνταν στον πίνακα και αυτοί διορίστηκαν με το 20%. Άρα οι προσλήψεις των μη τρίτεκνων προχώρησαν πιο κάτω. Δεν ξέρω αν το έκανα κατανοητό..
Ρε παιδια με βάση τα ποσοστά (20% τρίτεκνοι) υποθέτω ότι η τελευταια δε θα έπρεπε να είναι το νούμερο 447 αλλά πιο πριν π.χ. 360 (δε μέτρησα ακριβώς). Επειδή η διαφορά είναι μεγάλη υπέθεσα ότι κάποιοι δε βάλανε ναι σε όλα και πάνε για την επόμενη φάση. Αλλά σαν πολλοι μου φαίνονται. Ειναι δυνατόν τόσοι πολλοί να μη βάλανε ναι σε όλα;υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι από ΣΜΕΑ να ήταν μπροστά και στον ενιαίο αναπληρωτων και να να τους κάλεσαν ΣΜΕΑ και φυγαν από μπροστά μας μαυτό τον τρόπο;Το έλεγξε κανεις ;Γιατί έχω θολώσει και προσπαθω να βρω τι σειρά έχω πλεον για την επόμενη φάση και ποσοι τελικά είναι μπροστά μου που δεν κληθηκαν.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ;
Ακριβώς.Θα μπορούσε κάποιος να είναι πρώτος στον πίνακα αναπληρωτών, να δηλώσει για παράδειγμα μόνο Α' Δράμας και να μην υπάρχει θέση στην περιοχή αυτή.Τότε αν και πρώτος φυσικά και δε διοριστεί πουθενά.Έτσι μερικοί που δηλώνουν λίγες περιοχές δεν διορίζονται και διορίζονται κάποιοι που ακολουθούν στην σειρά.
Το έγραψα και σε άλλο σημείο, αλλά μάλλον σας ενδιαφέρει. Αν τα υπολόγισα σωστά για να βρείτε οι φιλόλογοι τη νέα σας θέση στον πίνακα αφαιρείτε 437. Έκανα αντιπαράθεση το αρχείο των προσλήψεων με το αρχείο του ενιαίου πίνακα.
εχεις αφαιρεσει κ τους ΣΜΕΑ;