0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,είμαι διορισμένος καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19 και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερα,να δουλέυουμε σε φροντιστήρια(ECDL κλπ) νόμιμα?Άκουσα πως μπορούν ειδικά οι καθηγητές Πληροφορικής, αλλά επειδή μου φάνηκε περίεργο, σκέφτηκα να το θέσω εδώ, να μας πεί κάποιος έμπειρος που το έχει ψάξει.Ευχαριστώ πολύ,Παναγιώτης
Παράθεση από: panagiotis στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 12:45:05 amΚαλησπέρα,είμαι διορισμένος καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19 και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερα,να δουλέυουμε σε φροντιστήρια(ECDL κλπ) νόμιμα?Άκουσα πως μπορούν ειδικά οι καθηγητές Πληροφορικής, αλλά επειδή μου φάνηκε περίεργο, σκέφτηκα να το θέσω εδώ, να μας πεί κάποιος έμπειρος που το έχει ψάξει.Ευχαριστώ πολύ,ΠαναγιώτηςΣε φροντηστήρια όχι. Σε κεντρα ελευθέρων σπουδών μπορούμε.... με άδεια απο το ΠΥΣΔΕ (αν στη δωσει).Περιορισμοί : μέχρι 10 ώρες / βδομαδα και μισθό μικρότερο από το μισό του κανονικού μισθού σου.Δεν κόβεις εσυ απόδειξη ή ότι άλλο. Θα κόψουν αυτοί δελτίο εξόδων και εσύ το υπογράφεις.Ψάχνω να βρώ τις σχετικές εγκυκλίους....
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 07:27:29 pmΠαράθεση από: panagiotis στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 12:45:05 amΚαλησπέρα,είμαι διορισμένος καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19 και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερα,να δουλέυουμε σε φροντιστήρια(ECDL κλπ) νόμιμα?Άκουσα πως μπορούν ειδικά οι καθηγητές Πληροφορικής, αλλά επειδή μου φάνηκε περίεργο, σκέφτηκα να το θέσω εδώ, να μας πεί κάποιος έμπειρος που το έχει ψάξει.Ευχαριστώ πολύ,ΠαναγιώτηςΣε φροντηστήρια όχι. Σε κεντρα ελευθέρων σπουδών μπορούμε.... με άδεια απο το ΠΥΣΔΕ (αν στη δωσει).Περιορισμοί : μέχρι 10 ώρες / βδομαδα και μισθό μικρότερο από το μισό του κανονικού μισθού σου.Δεν κόβεις εσυ απόδειξη ή ότι άλλο. Θα κόψουν αυτοί δελτίο εξόδων και εσύ το υπογράφεις.Ψάχνω να βρώ τις σχετικές εγκυκλίους....Φαντάζομαι ότι απ'τη στιγμή που στη δική μου ειδικότητα (ΠΕ06) με την άδεια του ΠΥΣΔΕ μπορούμε να διδάξουμε έως 10 ώρες σε φροντιστήρια, θα γίνεται και σε άλλες ειδικότητες.
Παράθεση από: lila στις Οκτωβρίου 07, 2006, 06:35:18 pmΠαράθεση από: Pepe Le Kout στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 07:27:29 pmΠαράθεση από: panagiotis στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 12:45:05 amΚαλησπέρα,είμαι διορισμένος καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19 και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερα,να δουλέυουμε σε φροντιστήρια(ECDL κλπ) νόμιμα?Άκουσα πως μπορούν ειδικά οι καθηγητές Πληροφορικής, αλλά επειδή μου φάνηκε περίεργο, σκέφτηκα να το θέσω εδώ, να μας πεί κάποιος έμπειρος που το έχει ψάξει.Ευχαριστώ πολύ,ΠαναγιώτηςΣε φροντηστήρια όχι. Σε κεντρα ελευθέρων σπουδών μπορούμε.... με άδεια απο το ΠΥΣΔΕ (αν στη δωσει).Περιορισμοί : μέχρι 10 ώρες / βδομαδα και μισθό μικρότερο από το μισό του κανονικού μισθού σου.Δεν κόβεις εσυ απόδειξη ή ότι άλλο. Θα κόψουν αυτοί δελτίο εξόδων και εσύ το υπογράφεις.Ψάχνω να βρώ τις σχετικές εγκυκλίους....Φαντάζομαι ότι απ'τη στιγμή που στη δική μου ειδικότητα (ΠΕ06) με την άδεια του ΠΥΣΔΕ μπορούμε να διδάξουμε έως 10 ώρες σε φροντιστήρια, θα γίνεται και σε άλλες ειδικότητες.Ξαναγράφω: σε φροντηστήρια όχι!!!!Δείτε εδώ: http://eos.uom.gr/~epysde/adeia_ergo2004.doc
Όλα είναι νόμιμα και όλα είναι παράνομα σε αυτήν την χώρα... Καλύτερα να δουλέψουμε σε καφετέριες γιατί με τα ιδιαίτερα κινδυνεύουμε... Εδώ στην Κρήτη τα "καρφώματα" πάνε σύννεφο...