0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα μίλησα με την Δευτεροβάθμια της περιοχής μου και μου είπαν πως το υπουργείο θα καλέσει μέχρι τέλος Οκτωβρίου όσους αναπληρωτές χρειάζεται....Έπειτα θα καλύπτονται τα κενά με ωρομισθίους.....Οπότε εκτιμούν πως θα υπάρξουν άλλες 2 φάσεις αναπληρωτών εως τέλος Οκτωβρίου! (
Mirto, καλημέρα! Αν είσαι φιλόλογος κι εχεις αυτή τη σειρά δε θα πρέπει να απογοητεύεσαι .Αργά ή γρήγορα ,αν οχι στη β'φάση ,τότε σίγουρα στην γ' νομίζω πως θα σε καλέσουν.
Παράθεση από: Stratilio link=topic=8066.msg94328#msg94328 dat=1220076811Mirto, καλημέρα! Αν είσαι φιλόλογος κι εχεις αυτή τη σειρά δε θα πρέπει να απογοητεύεσαι .Αργά ή γρήγορα ,αν οχι στη β'φάση ,τότε σίγουρα στην γ' νομίζω πως θα σε καλέσουν. Συμφωνώ απολύτως. Θα δουλέψεις εφέτος, μην ανησυχείς. Ακόμα και στο νομό μου, που είναι σχετικά μικρός, υπάρχουν ακόμη κενά, αν και πήραν περίπου 19 αναπληρωτές. Ήδη χτες ο προιστάμενος δευτεροβάθμιας είπε ότι έχει ακόμη ανάγκες σε φιλολόγους.
Παράθεση από: shide στις Αυγούστου 30, 2008, 09:59:34 amΠαράθεση από: Stratilio link=topic=8066.msg94328#msg94328 dat=1220076811Mirto, καλημέρα! Αν είσαι φιλόλογος κι εχεις αυτή τη σειρά δε θα πρέπει να απογοητεύεσαι .Αργά ή γρήγορα ,αν οχι στη β'φάση ,τότε σίγουρα στην γ' νομίζω πως θα σε καλέσουν. Συμφωνώ απολύτως. Θα δουλέψεις εφέτος, μην ανησυχείς. Ακόμα και στο νομό μου, που είναι σχετικά μικρός, υπάρχουν ακόμη κενά, αν και πήραν περίπου 19 αναπληρωτές. Ήδη χτες ο προιστάμενος δευτεροβάθμιας είπε ότι έχει ακόμη ανάγκες σε φιλολόγους. Σου είπε μήπως πότε προβλέπει τη β' φάση. Είμαι ξέρεις γυρω στο 100 πλέον κι ενδιαφέρομαι...
Τα κύματα αναπλήρωσης2005-6Α' φάση : 22/9/2005 : 596