0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέσω ίντερνετ φαντάζομαι μπορείς να τα δεις αν το καθε γραφειο έχει ηλεκτρονική σελίδα...και φυσικά...αν την έχει ενημερωμένη. Για πού ενδιαφέρεσαι;
Τοτε το καλύτερο θα ήταν να τους πάρεις τηλέφωνο... Θα ξέρουν καλύτερα όταν θα έχουν τοποθετήσει και τους νεοδιόριστους...
Παράθεση από: psipsinel στις Αυγούστου 29, 2008, 09:57:31 pmΤοτε το καλύτερο θα ήταν να τους πάρεις τηλέφωνο... Θα ξέρουν καλύτερα όταν θα έχουν τοποθετήσει και τους νεοδιόριστους...Τα λειτουργικά κενά της Ανατολικής πάντως έχουν δημοσιευτεί.Σήμερα που παρουσιάστηκα στη διεύθυνσή μου δηλώσαμε ΠΕΡΙΟΧΕΣ που ανήκουν στη Ανατολική Αττική και όχι σχολικές μονάδες !!! Πολύ περίεργο ήταν αυτό!! Όταν τους ρώτησα είπανε πως δεν ξέρουν τα κενά ! (Οι ίδιοι τα βγάλανε στην ιστοσελίδα τους) Ας πούνε παρακαλώ και οι άλλοι που παρουσιάστηκαν γιατί κάτι δε μου πάει καλά...
Marina μηπως τα κενά που ήταν στην ιστοσελίδα ήταν παλιότερα; ψάχνω και εγώ να βρώ καινούργια λειτουργικά κενά (Μετά τισ 28/8) στις σελιδες όλων των δευτεροβάθμιων αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Έχω όμως την "εντύπωση" ότι καθε διεύθυνση θα τα αναρτήσει στα γραφεία τους από σημερα(για ιντερνετ αμφιβάλλω, γιατι τα γραφεία βρίσκονται στην εποχή του χαρτιού). Πρέπει να τα στείλουν στο υπουργείο μέχρι αύριο και το υπουργείο φυσιολογικά θα τα επεξεργαστει κανα 2 μέρες. Οπότε "ΕΙΚΑΖΩ" το μεσημέρι της Πέμπτης κάτι θα κινηθεί!! Με μαστίγιο ίσως την Τετάρτη.
Παράθεση από: marina21 στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 12:39:47 pmΠαράθεση από: psipsinel στις Αυγούστου 29, 2008, 09:57:31 pmΤοτε το καλύτερο θα ήταν να τους πάρεις τηλέφωνο... Θα ξέρουν καλύτερα όταν θα έχουν τοποθετήσει και τους νεοδιόριστους...Τα λειτουργικά κενά της Ανατολικής πάντως έχουν δημοσιευτεί.Σήμερα που παρουσιάστηκα στη διεύθυνσή μου δηλώσαμε ΠΕΡΙΟΧΕΣ που ανήκουν στη Ανατολική Αττική και όχι σχολικές μονάδες !!! Πολύ περίεργο ήταν αυτό!! Όταν τους ρώτησα είπανε πως δεν ξέρουν τα κενά ! (Οι ίδιοι τα βγάλανε στην ιστοσελίδα τους) Ας πούνε παρακαλώ και οι άλλοι που παρουσιάστηκαν γιατί κάτι δε μου πάει καλά... Μα είναι πάρα πολύ περίεργο..Μια φίλη μου παρουσιάστηκε σήμερα και ξέρει ήδη σε ποιο σχολείο είναι και μάλιστα παρουσιάζεται στο σχολείο την Πέμπτη!Τι γίνεται ρε παιδιά..? Με έχει φάει το άγχος ότι κάποιο λάθος έκαναν εκεί στο Γέρακα που παρουσιάστηκα Και στη Γ Αθήνας το ίδιο κάναμε. Δηλώσαμε μόνο περιοχές και μας είπαν από Πέμπτη θα μάθουμε σε ποια περιοχή είμαστε για να δηλώσουμε σχολεία. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως...