*

Αποστολέας Θέμα: Λειτουργικά κενά σχολείων  (Αναγνώστηκε 5517 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος penny_ct

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
Λειτουργικά κενά σχολείων
« στις: Αυγούστου 29, 2008, 03:53:25 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς αν και πού θα μπορούσα να μάθω για  λειτουργικά κενά σχολείων;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Λειτουργικά κενά σχολείων
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:28:52 »

Αποσυνδεδεμένος psipsinel

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70, όταν παίρνω φόρα...φόρα κατηφόρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 29, 2008, 04:33:08 pm »
Penny_ct νομίζω πως αυτά μπορείς να τα βρεις μόνο από το αντίστοιχο γραφείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής που σε ενδιαφέρει...

Αποσυνδεδεμένος penny_ct

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 29, 2008, 04:40:55 pm »
Μόνο δηλαδή αν πάρω τηλέφωνο και μου τα πουν... μέσω internet;;;

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 29, 2008, 04:57:09 pm »
Μέσω ίντερνετ φαντάζομαι μπορείς να τα δεις αν το καθε γραφειο έχει ηλεκτρονική σελίδα...και φυσικά...αν την έχει ενημερωμένη. Για πού ενδιαφέρεσαι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:28:52 »

Αποσυνδεδεμένος SKANDALO

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 29, 2008, 05:56:08 pm »
Μου λύνετε σας παρακαλώ μια απορία: ποια η διαφορά ανάμεσα στα λειτουργικά και τα οργανικά κενά;
et in Arcadia ego...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 29, 2008, 06:15:02 pm »
Οργανικό κενό σε ένα σχολείο είναι μια άδεια θέση που αν την πάρεις εσύ...δεν μπορεί να σε κουνήσει κανένας από εκεί ... Λειτουργικά είναι τα κενά που προκύπτουν στα σχολεία όταν άτομα με οργανική φεύγουν με αποσπάσεις,εγκυμοσύνες κτλ.. Όταν λοιπόν κάποιος εκπαιδευτικός υπηρετεί σε λειτουργικό κενό σημαίνει πως πηγαίνει σε κάποιο σχολείο για ένα σχολικό έτος. Την επόμενη χρονιά...μπορεί να πάει/να τον στείλουν αλλού κτλ..

Αποσυνδεδεμένος penny_ct

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 29, 2008, 09:44:50 pm »
Μέσω ίντερνετ φαντάζομαι μπορείς να τα δεις αν το καθε γραφειο έχει ηλεκτρονική σελίδα...και φυσικά...αν την έχει ενημερωμένη. Για πού ενδιαφέρεσαι;

Έχω κοιτάξει την ηλεκτρονική σελίδα αλλά δεν αναφέρει τίποτα για λειτουργικά κενά..

Για Αιτωλοακαρνανία.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 29, 2008, 09:57:31 pm »
Τοτε το καλύτερο θα ήταν να τους πάρεις τηλέφωνο... Θα ξέρουν καλύτερα όταν θα έχουν τοποθετήσει και τους νεοδιόριστους...

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 12:39:47 pm »
Τοτε το καλύτερο θα ήταν να τους πάρεις τηλέφωνο... Θα ξέρουν καλύτερα όταν θα έχουν τοποθετήσει και τους νεοδιόριστους...
Τα λειτουργικά κενά της Ανατολικής πάντως έχουν δημοσιευτεί.
Σήμερα που παρουσιάστηκα στη διεύθυνσή μου δηλώσαμε ΠΕΡΙΟΧΕΣ που ανήκουν στη Ανατολική Αττική και όχι σχολικές μονάδες !!! Πολύ περίεργο ήταν αυτό!! Όταν τους ρώτησα είπανε πως δεν ξέρουν τα κενά ! (Οι ίδιοι τα βγάλανε στην ιστοσελίδα τους)
Ας πούνε παρακαλώ και οι άλλοι που παρουσιάστηκαν γιατί κάτι δε μου πάει καλά...  :-\
Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες

Αποσυνδεδεμένος melia85

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 01:36:57 pm »
Σήμερα που παρουσιάστηκα στη διεύθυνσή μου δηλώσαμε ΠΕΡΙΟΧΕΣ που ανήκουν στη Ανατολική Αττική και όχι σχολικές μονάδες !!! Πολύ περίεργο ήταν αυτό!! Όταν τους ρώτησα είπανε πως δεν ξέρουν τα κενά ! (Οι ίδιοι τα βγάλανε στην ιστοσελίδα τους)
Ας πούνε παρακαλώ και οι άλλοι που παρουσιάστηκαν γιατί κάτι δε μου πάει καλά...  :-\

Και στη Γ Αθήνας το ίδιο κάναμε. Δηλώσαμε μόνο περιοχές και μας είπαν από Πέμπτη θα μάθουμε σε ποια περιοχή είμαστε για να δηλώσουμε σχολεία. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως...
We don't need no thought control...

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 01:39:07 pm »
Marina μηπως τα κενά που ήταν στην ιστοσελίδα ήταν παλιότερα; ψάχνω και εγώ να βρώ καινούργια λειτουργικά κενά (Μετά τισ 28/8) στις σελιδες όλων των δευτεροβάθμιων αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Έχω όμως την "εντύπωση" ότι καθε διεύθυνση θα τα αναρτήσει στα γραφεία τους από σημερα(για ιντερνετ αμφιβάλλω, γιατι τα γραφεία βρίσκονται στην εποχή του χαρτιού). Πρέπει να τα στείλουν στο υπουργείο μέχρι αύριο και το υπουργείο φυσιολογικά θα τα επεξεργαστει κανα 2 μέρες. Οπότε "ΕΙΚΑΖΩ" το μεσημέρι της Πέμπτης κάτι θα κινηθεί!! Με μαστίγιο ίσως την Τετάρτη.

Αποσυνδεδεμένος Ρ.Σ

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 01:44:12 pm »
Εγω παρουσιαστηκα πειραια(δευτεροβαθμια).Μας ειπαν οτι δεν εχουν βγει τα κενα και οταν θα βγουν θα τοποθετησουν πρωτα τους μονιμους.Μετα θα ξαναμαζεψουν τα κενα (προφανως ο,τι απομεινει) και θα τοποθετησουν αναπληρωτες.Ποτε?Αγνωστο.παντως μας ειπαν να παρουσιαζομαστε καθε μερα να υπογραφουμε μεχρι να μας τοποθετησουν.
ΠΕΟ2

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2008, 04:47:00 pm »
Marina μηπως τα κενά που ήταν στην ιστοσελίδα ήταν παλιότερα; ψάχνω και εγώ να βρώ καινούργια λειτουργικά κενά (Μετά τισ 28/8) στις σελιδες όλων των δευτεροβάθμιων αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Έχω όμως την "εντύπωση" ότι καθε διεύθυνση θα τα αναρτήσει στα γραφεία τους από σημερα(για ιντερνετ αμφιβάλλω, γιατι τα γραφεία βρίσκονται στην εποχή του χαρτιού). Πρέπει να τα στείλουν στο υπουργείο μέχρι αύριο και το υπουργείο φυσιολογικά θα τα επεξεργαστει κανα 2 μέρες. Οπότε "ΕΙΚΑΖΩ" το μεσημέρι της Πέμπτης κάτι θα κινηθεί!! Με μαστίγιο ίσως την Τετάρτη.
Όχι, φετινά ήταν...Απλά βγήκαν πριν  τοποθετήσουν τους μόνιμους.Και αυτοί καλύπτουν λειτουργικά κενά σωστά? Πλέον τους έχουν τοποθετήσει όμως άρα...Μια απλή αφαίρεση είναι...Π.χ Ένα σχολείο αν είχε 3 κενά και τοποθετήθηκε 1 μόνιμος , άρα για αναπληρωτές έμειναν πλέον 2  κενά, σωστά?
(ΠΕ70 είμαι)
Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2008, 02:09:06 am »
Μα είναι πάρα πολύ περίεργο..Μια φίλη μου παρουσιάστηκε σήμερα και ξέρει ήδη σε ποιο σχολείο είναι και μάλιστα παρουσιάζεται στο σχολείο την Πέμπτη!
Τι γίνεται ρε παιδιά..? Με έχει φάει το άγχος ότι κάποιο λάθος έκαναν εκεί στο Γέρακα που παρουσιάστηκα   >:(

Και στη Γ Αθήνας το ίδιο κάναμε. Δηλώσαμε μόνο περιοχές και μας είπαν από Πέμπτη θα μάθουμε σε ποια περιοχή είμαστε για να δηλώσουμε σχολεία. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182626
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)