0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pe06 στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 08:01:43 amΓεγονός είναι πάντως πως οι μόνιμοι δεν τη θέλουν και οι ωρομίσθιοι παρακαλάνε για τις ώρες της ΠΔΣ. Δε σημαίνει πως οι μόνιμοι είναι αχάριστοι, ούτε οι αδιόριστοι κομπλεξικοί. Απλά βλέπουν την κατάσταση από διαφορετική οπτική. Γιατί δηλαδή σώνει και ντε πρέπει κάποιος να είναι ή αχάριστος ή κομπλεξικός?? συμφωνώ!!!
Γεγονός είναι πάντως πως οι μόνιμοι δεν τη θέλουν και οι ωρομίσθιοι παρακαλάνε για τις ώρες της ΠΔΣ. Δε σημαίνει πως οι μόνιμοι είναι αχάριστοι, ούτε οι αδιόριστοι κομπλεξικοί. Απλά βλέπουν την κατάσταση από διαφορετική οπτική. Γιατί δηλαδή σώνει και ντε πρέπει κάποιος να είναι ή αχάριστος ή κομπλεξικός??
φετος δεν τη θελουν οι μονιμοι.μεχρι και περσι σκοτωνονταν. επισης υπηρξαν τοσο χαλια χρονιες που καποιες φορες ουτε οι οι ωρομισθιοι δεν τις ηθελαν! ωσπου ανοιξε εκεινο το μικρο μικρο αλλα μεγαλουργο παραθυρακι για μονιμοποιηση...
Παράθεση από: GEORGIA S στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:43:06 amΠαράθεση από: pe06 στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 08:01:43 amΓεγονός είναι πάντως πως οι μόνιμοι δεν τη θέλουν και οι ωρομίσθιοι παρακαλάνε για τις ώρες της ΠΔΣ. Δε σημαίνει πως οι μόνιμοι είναι αχάριστοι, ούτε οι αδιόριστοι κομπλεξικοί. Απλά βλέπουν την κατάσταση από διαφορετική οπτική. Γιατί δηλαδή σώνει και ντε πρέπει κάποιος να είναι ή αχάριστος ή κομπλεξικός?? συμφωνώ!!! Θα σου τα μάθω και τα τραγούδια αν θέλεις, αλλά εδώ θα διαφωνήσω στο ότι οι μόνιμοι δε θέλουν την ΠΔΣ. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που αρχίζουν από την πρώτη μέρα και μερικοί επιδιώκουν να έχουν και περισσότερες ώρες από το νόμιμο.Φέτος βέβαια δεν το βλέπω να πολυγίνεται με τη μείωση που θα υπάρξει στην αμοιβή.
Παράθεση από: utenar στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:33:04 pmΠαράθεση από: Λουλου στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 01:46:49 pmδεν θα πληρωνονται οι μονιμοι για την ΠΔΣ,ωραριο θα συμπληρωνουν ,ολο βιαζε3σαι να κατηγορησεις,τον ε;αυτο σου λιγο να συγκρατησεις.Για παραδειγμα εγω εχω 18 ωρες και μου ειπε ο λυκειαρχης οτι για να συμπληρωσω 21 ωρες θα μου δωσει 3 ωρες ΠΔΣ ΧΩΡΙς ουτε ενα σεντσΟχι φετος ομως, γιατι η εγκυκλιος εχει ηδη βγει και δεν αναφερεται τιποτα τετοιο. Αρα αν ο λυκειαρχης σου δωσει αυτες τις 3 ωρες, θα πρεπει να σε πληρωσει κανονικα γι'αυτες... διαφορετικα, προσεξε μη βαλει τ'ονομα αλλου συναδελφου, οτι δηθεν εκεινος κανει τις 3 ωρες, ετσι ωστε να δουλευεις εσυ αλλά να τις πληρωθει εκεινος!Ευχαριστω πολυ Utenar ελπιζω να μην φτασουμε ως εκει ,παντως θα κανω οτι μπορω ωστε να μην παρω ΠΔΣ.
Παράθεση από: Λουλου στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 01:46:49 pmδεν θα πληρωνονται οι μονιμοι για την ΠΔΣ,ωραριο θα συμπληρωνουν ,ολο βιαζε3σαι να κατηγορησεις,τον ε;αυτο σου λιγο να συγκρατησεις.Για παραδειγμα εγω εχω 18 ωρες και μου ειπε ο λυκειαρχης οτι για να συμπληρωσω 21 ωρες θα μου δωσει 3 ωρες ΠΔΣ ΧΩΡΙς ουτε ενα σεντσΟχι φετος ομως, γιατι η εγκυκλιος εχει ηδη βγει και δεν αναφερεται τιποτα τετοιο. Αρα αν ο λυκειαρχης σου δωσει αυτες τις 3 ωρες, θα πρεπει να σε πληρωσει κανονικα γι'αυτες... διαφορετικα, προσεξε μη βαλει τ'ονομα αλλου συναδελφου, οτι δηθεν εκεινος κανει τις 3 ωρες, ετσι ωστε να δουλευεις εσυ αλλά να τις πληρωθει εκεινος!
δεν θα πληρωνονται οι μονιμοι για την ΠΔΣ,ωραριο θα συμπληρωνουν ,ολο βιαζε3σαι να κατηγορησεις,τον ε;αυτο σου λιγο να συγκρατησεις.Για παραδειγμα εγω εχω 18 ωρες και μου ειπε ο λυκειαρχης οτι για να συμπληρωσω 21 ωρες θα μου δωσει 3 ωρες ΠΔΣ ΧΩΡΙς ουτε ενα σεντσ
Παράθεση από: utenar link=topic=8099.msg99364#msg99364 Ειδικα επειδη θα υπαρχουν σιγουρα πολλοι συναδελφοι τους που θα προτιμουν να καλυπτουν ωραριο με ΠΔΣ (ενα τμημα με ελαχιστους μαθητες ειναι πολυ δελεαστικο, ειδικα οταν προκειται για το ιδιο μαθημα που ο καθηγητης διδασκει στο κανονικο προγραμμα!), παρα να διδασκουν ενα επιπλεον αντικειμενο σ'ενα πολυμελες τμημα στο κανονικο προγραμμα. αυτο που περιγραφεις υποτιθεται πως απαγορευεται, ητοι το ιδιο μαθημα ή τμημα και στο κανονικο προγραμμα και στην πδς. στα σχολεια σου μεχρι τωρα συνεβαινε;
Ειδικα επειδη θα υπαρχουν σιγουρα πολλοι συναδελφοι τους που θα προτιμουν να καλυπτουν ωραριο με ΠΔΣ (ενα τμημα με ελαχιστους μαθητες ειναι πολυ δελεαστικο, ειδικα οταν προκειται για το ιδιο μαθημα που ο καθηγητης διδασκει στο κανονικο προγραμμα!), παρα να διδασκουν ενα επιπλεον αντικειμενο σ'ενα πολυμελες τμημα στο κανονικο προγραμμα.
Παράθεση από: vifo στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 03:53:30 pmΠαράθεση από: utenar link=topic=8099.msg99364#msg99364 Ειδικα επειδη θα υπαρχουν σιγουρα πολλοι συναδελφοι τους που θα προτιμουν να καλυπτουν ωραριο με ΠΔΣ (ενα τμημα με ελαχιστους μαθητες ειναι πολυ δελεαστικο, ειδικα οταν προκειται για το ιδιο μαθημα που ο καθηγητης διδασκει στο κανονικο προγραμμα!), παρα να διδασκουν ενα επιπλεον αντικειμενο σ'ενα πολυμελες τμημα στο κανονικο προγραμμα. αυτο που περιγραφεις υποτιθεται πως απαγορευεται, ητοι το ιδιο μαθημα ή τμημα και στο κανονικο προγραμμα και στην πδς. στα σχολεια σου μεχρι τωρα συνεβαινε; Το ιδιο μαθημα, π.χ. ο μονιμος να διδασκει
heren ωραια τα τσουβαλιασες ολα. διαφωνω με ολα οσα λες εκτος απο το οτι πραγματι 1 παιδι μπορει απλως να καταλαβαινει με πιο αργο ρυθμο και να μην "φταιει " ο ιδιος ο καθηγητης (που παντα του αναλογει σοβαρο μεριδιο ευθυνης). τα υπολοιπα ειναι φληναφηματα. εκει να δεις ποσα παραθυρα ανοιγεις.
Ποιος καθηγητής ΠΔΣ έχει συνεργαστεί άψογα με τον καθηγητή του πρωινου κύκλου??? ετσι ωστε να ρυθμίζουν την ύλη, τις ασκήσεις και να καλύπτουν τα κενά των παιδιών??? κανεις....