0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. ο τιτλος σου με εκανε και γελασα. 2. ολοι μα ολοι (εκτος απο τα βυσματα) θα το θελαμε.3. για ποια επιστολη μιλας; αφου το υπεπθ δηλωσε στην πεαε οτι κανει τα αδυνατα δυνατα να μην αλλαξει τιποτα στην πδς!
Παράθεση από: vifo στις Αυγούστου 29, 2008, 10:12:27 pm1. ο τιτλος σου με εκανε και γελασα. φαντάζομαι γέλασες με το ρομαντισμό μου να πιστευω κάτι τέτοιο..
1. ο τιτλος σου με εκανε και γελασα.
Εγώ χωρίς να έχει πραγματικά καμία γνωριμία στη δευτεροβάθμια της περιοχής μου,..., και χωρίς να γνωρίζω ούτε τα ονόματα των διευθυντών των σχολείων, με το πτυχίο μου και το μεταπτυχιακό μου, δούλεψα στην ΠΔΣ και πέρασα και πολύ καλά! Επομένως μην απελπίζεστε, υπάρχουν και εξαιρέσεις!!!
Ξέρω ότι ακούγεται πως το να πάρεις ώρες στην ΠΔΣ είναι καθαρά θέμα βύσματος και γνωριμιών με τον υπεύθυνο της ΠΔΣ και τους διευθυντές των διαφόρων λυκείων, όμως έχω να καταθέσω και τη δική μου περίπτωση: Εγώ χωρίς να έχει πραγματικά καμία γνωριμία στη δευτεροβάθμια της περιοχής μου, να φανταστείτε ότι την αίτηση δεν την κατέθεσα καν εγώ, αλλά με εξουσιοδότηση η μητέρα μου, οπότε δεν με είχαν δει ούτε φατσικά, και χωρίς να γνωρίζω ούτε τα ονόματα των διευθυντών των σχολείων, με το πτυχίο μου και το μεταπτυχιακό μου, δούλεψα στην ΠΔΣ και πέρασα και πολύ καλά! Επομένως μην απελπίζεστε, υπάρχουν και εξαιρέσεις!!!
εγω παλι δεν πιστευω σε κανενα συστημα. μονο στις δυναμεις μου πιστευω...αλλα ποση πδς να αντεξουν κι αυτες...!