0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα ειμαι ΧΙΟ!!Ολα δειχνουν καλα!!!το νησι ειναι μια χαρα εχει τα παντα!!!Συναδελφοι ειναι αρκετοι...ο προισταμενος δειχνει συνεργασιμος ...Τι ειδικοτητα εχεις?Τι αλλο θες να μαθεις αν μπορω να σε βοηθησω
εμένα μέχρι που κατέβηκε ένας κυριούλης από τ αμάξι του , ενώ ήταν στο φανάρι, για να με βοηθήσει να βρώ ένα δρόμο... στα χωριά ακόμα πιο εγκάρδιοι. ελπίζω να βοήθησα
Εγω έμενα στην Νεάπολη 14 χιλιόμετρα απο Άγιο Νικόλαο , ΠΕ 60 καλούστικα αλλα το χειμώνα ερημώνουν τα πάντα δυστυχώς ( και είχα και δύο παιδιά μαζί μου ) . Τα νοίκια δεν ειναι χαμηλά εγω πλήρωνα 300 ευρώ .
Ο νομός Λασιθίου είναι πολύ μεγάλος. Το καλό είναι ότι έχει τρεις πόλεις οπότε το πιο πιθανό είναι όπου και αν τοποθετηθείς θα μένεις σε πόλη.Αν θέλεις για κάποια συγκεκριμένη πόλη με ρωτάς.Εγώ έμενα Ιεράπετρα.
Καλημερα!!Ηρθα αποΓΙαννενα.....Απο Πειραια εχει καθημερινα δρομολογια με καραβι....(2 νομιζω) και αρκετες πτησεις με αεροπλανοαλλα δε γνωριζω ποσες...πρεπει ομως να προνοησεις για εισητηρια...Απο θεσσαλονικη εχει πτησεις μεσω Αθηνας και ενα καραβι που κανει απιστευτα πολυ....Τα σπιτια ειναι καπως ακριβουτσικα...γενικα το νησι εχει φυσιολογικες τιμες σε φαγητα και καφεδες δεν εχω δει και παρα πολλα μια βδομαδα ειμαι εδω...Νομιζω πως ο κλαδος ΠΕ06 εχει βγει υπεραριθμος τωρα γιατι ο προιστανενος ζηταει και αλλους δε ξερω αυτο συμβαινει και με τον κλαδο μου..και παλι ζητησε κοσμο????Τα ΠΕΚ γινονται σε ενα σχολειο 3-4 Κμ απο τη χωρα ειναι βαρετα αρκετα αλλα οιεπιμορφωτες ειναι συνεργασιμοι...Παντως τα κενα τα ξερει μονο ο προισταμενος...Υπαρχει και η βιβλιοθηκη του Κοραη οπου οπως ακουσα θα στειλει κοσμο γιατι χρειαζεται να γινουν κι εκει καποιες δουλειες...ΔΗλαδη σε κρατα στη διαθεση και δε πας σε σχολειο αλλα βιβλιοθηκη..Χθες πηγα στα Καρδαμυλλα που ειναι το πιο μακρινο που μπορει να σου τυχει και ο δρομος παλευεται...Ελπιζω να σε βοηθησα...
2.ΟΙ μαθηματικοι ειναι υπεραριθμοι...τωρα αφου εμεις καναμε αιτησεις για αποσπαση γιατι ο προισταμενος ζητα αλλους δε γνωριζω...
Και ... άσχετο ... όλον αυτό τον καιρό μένετε σε ξενοδοχεία ;