0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι απαντήσεις για το 5 είναι αντικρουόμενες. Η σωστή είναι η πρώτη. ΝΑΙ, μετά την λήξη της διάθεσής σου στην Αθμια θα πρέπει να παρουσιαστείς στην οργανική σου (θα το λέει μάλλον αυτό και το ανακοινωτήριο της διάθεσης) για υπηρεσία, οπότε θα κάνεις εκεί ότι κάνουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι που υπηρετούν στο σχολείο.Πρακτικά βέβαια, δεν πρόκειται ούτε να σε βάλουν σε τάξη ούτε να κάνεις εξετάσεις, αφού δεν δίδαξες κανένα μάθημα εκεί, αλλά θα πρέπει να παρουσιάζεσαι μέχρι να αρχίσουν οι θερινές διακοπές για την
Καλησπέρα ... Δηλαδή Καλό ξήμερωμα!Σου απαντώ σύμφωνα με προσωπική μου εμπειρία στο θέμα σε συνδυασμό με τους νόμους που διέπουν αυτά τη ζητήματα:1. ΝΑΙ, χωρίς καμία αμφισβήτηση.2. ΝΑΙ, χωρίς καμία αμφισβήτηση.3. ΝΑΙ, αρκεί οι ώρες που θα διδάσκεις καθε μέρα να μην επεκτείνονται εκτός 6ωρου. Να εργάζεσαι δηλαδή καθημερινά 8-2 ή 9-3 ή 10-4.4. ΝΑΙ, με την προυπόθεση ότι στην περιοχή υπάρχει συνάδελφος της ίδιας ειδικότητας που διδάσκει με μειωμένο ωράριο. Διαφορετικά θα αναγκαστεις να δεχτείς τις υπερωρίες (υπάρχει σχετική διάταξη).5. ΝΑΙ, όμως συνήθως οι διευθυντες (Γυμνασίων) είναι ελαστικόι στις περιπτώσεις αυτές και δεν απαιτουν καθημερινή παρουσία. Εγώ μαλιστα, επειδή επιθυμούσα να επανέλθω στο Γυμνασιό μου (μου είχε λείψει), και επειδή η απόφαση διάθεσής μου έγραφε "μέχρι την λήξη των μαθημάτων", μετέβαινα στο Γυμνασιό μου στις 15/6, άμέσως μετά την λήξη των μαθημάτων του Δημοτικού.Καλή χρονιά ευχομαι.
Συνάδελφοι καλη μερα και απο μενα. Εχω και εγω μια απορια. Ειμαι ΠΕ 07 διορισμενη με οργανικη στην
Εγω μπορω μονο να απαντησω για μενα. Πηγα περυσι σε τεσσερα σχολεια, 2 γυμνασια και 2 δημοτικα . Πρεπει και να υπολογιστει ο δρομος μεταξυ των σχολειων. Και οι προγραμματιστες !