0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φυσικα και δεν νομιμη αυτη η ενεργεια αλλα θα σου εξηγησω γιατι το κανουν. Επειδη θελουν να βαλουν τους μονιμους εκπαιδευτικους σε σχολεια μη-ΕΑΕΠ ωστε να προσλαβουν αργοτερα εκπαιδευτικους απο ΕΣΠΑ για τα ΕΑΕΠ. Και σου λεει, πηγαινε απο τωρα στα μη-ΕΑΕΠ, γιατι αν σε τοποθετησω απο τωρα σε ΕΑΕΠ, θα σε αναγκασω να σε στειλω μετεπειτα σε μη-ΕΑΕΠ αφου τον αναπληρωτη ΕΣΠΑ δεν μπορει να τον τοποθετησει σε μη-ΕΑΕΠ. Ετσι γινεται η διαδικασια εδω και 3 χρονια.Υπαρχει ομως και η αλλη εκδοχη. Σε αλλη Δ/νση κανουν το εξης: Τοποθετουν απο την αρχη τους μονιμους στα ΕΑΕΠ γιατι τους "καιει" να καλυφθουν οι ωρες στο πρωινο προγραμμα και να τρεχει ομαλα το σχολικο προγραμμα (θεωρουν δηλαδη 2η προτεραιοτητα τα ολοημερα για τις αναγκες σε ειδικοτητες) και οταν προσλαμβανουν απο ΕΣΠΑ, τοτε πανε τους μονιμους σε μη-ΕΑΕΠ αφου μπορουν πλεον και καλυπτουν τα ΕΑΕΠ με ΕΣΠΑ....
Καλή αρχή Νικήτα!!!!!!!!Δε ξέρω για ΕΑΠ και μη ,αλλά μου έχει συμβεί να με καλέσουν αναπληρώτρια και από τους 10 να είμαι η μόνη που έχει δεχτεί.Δε μπήκαν καν στον κόπο να μου πουν ποια κενά υπήρχαν.Απλά μου είπαν θα πας εκεί(ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας από το τηλέφωνο καθώς δεν ήταν στο γραφείο).Η εξήγησή του ¨πρέπει να καλυφθεί αυτό το κενό¨.Πιθανόν καλύπτουν αυτά που πιέζουν πιο πολύ(, έχουν μέσο οι διευθυντές(, για όλους τους λόγους που έχουν αναφερθεί(.Όπου και να πας τυχερό το σχολείο.Και μη σκας γι' αυτά.Το σημαντικό είναι ότι δουλεύεις πλέον.Όλα καλά θα πάνε. ΥΓ: Το απόσπασμα του Shakespeare το θυμάμαι από μια ταινία με τον Danny DeVito. Δυστυχώς δε θυμάμαι τον τίτλο.Πάντως μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση κι ήμουν μαθήτρια του δημοτικού.
Η πρωτοβάθμια Πειραιά είναι και αυτή χωρισμένη σε Α΄και
@jfk1976μια διευκρινηση, οι 7 με αιτηση τους ειναι απο αποσπαση ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ ή απο τους εντος ΠΥΣΔΕ δηλωσαν με αιτηση να πανε Α/μια;