0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α δεν ξέρουμε να τη μεταδώσουμε στα παιδια? Γι αυτό έρχονται στο Γυμνάσιο και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα? Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος...
Παράθεση από: GEORGIA S στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 03:31:31 pmΠαράθεση από: giotamike στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 03:14:12 pmΠαράθεση από: giotamike στις Σεπτεμβρίου 04, 2008, 05:34:54 pm Το θέμα δεν είναι επιστημονικό, ούτε έχει σχέση με τις ελλείψεις σε γνωστικό επίπεδο των δασκάλων. Το θέμα είναι 100% βιοποριστικό. Δεν υπάρχει δουλειά στα Γυμνάσια και στα Λύκεια για όλους, που υπάρχουν θέσεις; .... Απλά πράγματα...και άλλη μια φορά συμπληρώνω κ εγώ...μήπως πρέπει λίγο να λάβετε υποψη σας κ τους λίγο ή πολύ μεγαλύτερους τι γράφουν εδώ μέσα..δε θέλω να προσβάλω κανένα αλλά τόσος θυμος κ κόντρα απο τα 23 κ 24 δε βοηθάει..τί να πουμε κ εμείς που εχουμε ταλαιπωρηθεί δεκαετίες;;;μηπως να σκοτωθουμε μεταξύ μας;; έτσι κάνουμε το χατίρι στις καθε λογής εξουσίες, με την αλληλοφαγωμάρα μας...αιωνίως...Τώρα που τον είδες εσύ το θυμό, δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον, εφόσον αναφέρεσαι στα γραφόμενά μου, εννοείς ειλικρίνεια. Δεν γίνεται όμως να μην βλέπει ο οποιοσδήποτε ότι τα σχετικά περί μη-επάρκειας των δασκάλων είναι απλά ένα πρόσχημα για να καλύψουν τις θέσεις τους.
Παράθεση από: giotamike στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 03:14:12 pmΠαράθεση από: giotamike στις Σεπτεμβρίου 04, 2008, 05:34:54 pm Το θέμα δεν είναι επιστημονικό, ούτε έχει σχέση με τις ελλείψεις σε γνωστικό επίπεδο των δασκάλων. Το θέμα είναι 100% βιοποριστικό. Δεν υπάρχει δουλειά στα Γυμνάσια και στα Λύκεια για όλους, που υπάρχουν θέσεις; .... Απλά πράγματα...και άλλη μια φορά συμπληρώνω κ εγώ...μήπως πρέπει λίγο να λάβετε υποψη σας κ τους λίγο ή πολύ μεγαλύτερους τι γράφουν εδώ μέσα..δε θέλω να προσβάλω κανένα αλλά τόσος θυμος κ κόντρα απο τα 23 κ 24 δε βοηθάει..τί να πουμε κ εμείς που εχουμε ταλαιπωρηθεί δεκαετίες;;;μηπως να σκοτωθουμε μεταξύ μας;; έτσι κάνουμε το χατίρι στις καθε λογής εξουσίες, με την αλληλοφαγωμάρα μας...αιωνίως...Τώρα που τον είδες εσύ το θυμό, δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον, εφόσον αναφέρεσαι στα γραφόμενά μου, εννοείς ειλικρίνεια. Δεν γίνεται όμως να μην βλέπει ο οποιοσδήποτε ότι τα σχετικά περί μη-επάρκειας των δασκάλων είναι απλά ένα πρόσχημα για να καλύψουν τις θέσεις τους.
Παράθεση από: giotamike στις Σεπτεμβρίου 04, 2008, 05:34:54 pm Το θέμα δεν είναι επιστημονικό, ούτε έχει σχέση με τις ελλείψεις σε γνωστικό επίπεδο των δασκάλων. Το θέμα είναι 100% βιοποριστικό. Δεν υπάρχει δουλειά στα Γυμνάσια και στα Λύκεια για όλους, που υπάρχουν θέσεις; .... Απλά πράγματα...και άλλη μια φορά συμπληρώνω κ εγώ...μήπως πρέπει λίγο να λάβετε υποψη σας κ τους λίγο ή πολύ μεγαλύτερους τι γράφουν εδώ μέσα..δε θέλω να προσβάλω κανένα αλλά τόσος θυμος κ κόντρα απο τα 23 κ 24 δε βοηθάει..τί να πουμε κ εμείς που εχουμε ταλαιπωρηθεί δεκαετίες;;;μηπως να σκοτωθουμε μεταξύ μας;; έτσι κάνουμε το χατίρι στις καθε λογής εξουσίες, με την αλληλοφαγωμάρα μας...αιωνίως...
Το θέμα δεν είναι επιστημονικό, ούτε έχει σχέση με τις ελλείψεις σε γνωστικό επίπεδο των δασκάλων. Το θέμα είναι 100% βιοποριστικό. Δεν υπάρχει δουλειά στα Γυμνάσια και στα Λύκεια για όλους, που υπάρχουν θέσεις; .... Απλά πράγματα...
δεν χρειαζεται να κοιταξετε μεσα απο το βιβλιο την κοκκινοσκουφιτσα.