*

Αποστολέας Θέμα: ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό  (Αναγνώστηκε 43437 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 06:35:16 pm »

παντως εμεις προτεινουμε τροπους να αποροφηθουν οι φιλολογοι και οχι να βγαλουμε ο ενας το ματι του αλλου. δεν ειναι ψεμα ομως οτι ο φιλολογος ειναι ικανος για να διδαξει σε δημοτικο .. .επιπλεον τι περασμα στη γλωσσα κανουν στα νηπιαγωγεια? στην 1 δημοτικου μαθαινουν αλφαβητο κτλ στα νηπειαγωγεια δεν παιζουν με πλαστελινες και ζωγραφιζουν??

τι ωραιο αστειο ειναι αυτό;;να σαι καλα βρε!4 χρονια στο πανεπιστημιο και πολλοι με μεταπτυχιακα μαθαινουμε για πλαστελινη!για να μη σου πω εγω τι διδασκουμε θα σου λεγα να το ψαξεις εσυ!αν και σαν εκπαιδευτικος θα επρεπε αν οχι να ενημερωνεσαι για την εξελιξη της εκπαιδευσης να σεβεσαι τουλαχιστον τη δουλεια του αλλου..(α!και εμεις ξερεις δεν κοιταζουμε τι λεει το βιβλιο για να διδαξουμε την επομενη μερα!)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:15 »

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 06:39:35 pm »

kathyk μη μας πεις τωρα οτι έχετε πιο δύσκολη σχολη απο μας! Γιατι ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 06:47:27 pm »
Α δεν ξέρουμε να τη μεταδώσουμε στα παιδια? Γι αυτό έρχονται στο Γυμνάσιο και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα? Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος...

ενω όταν πανε στο λυκειο, οι φιλολογοι εκει τριβουν τα χερια τους απο την χαρα τους που τα παιδια τα ξερουν όλα!για ηρεμηστε και μην προσπαθειτε στην προσπαθεια σας να βρειτε λυση να μειωνετε τον διπλανο σας!

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 07:01:37 pm »
δεν χρειαζεται να κοιταξετε μεσα απο το βιβλιο την κοκκινοσκουφιτσα.  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:15 »

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 07:04:33 pm »
ritalamp θα περιμενεις πολυ.  .  . . (βέβαια δεν είμαι ούτε 23 ούτε 24---> φαινεται.πολυ παρωχημενες αποψεις)

σχετικα με τα ιδιαιτερα κατι.. οι γονεις προτιμουν φιλολογους για παιδακια δημοτικου.. .επομενως??ο φιλολογος ειναι επιστημων και για να μπορει να διδαξει σε β βαθμια μπορει και σε α βαθμια ειτε αυτο αρεσει ειτε οχι.. . επισης ειχα διαβασει σε μια εφημερ οτι ειχαν αρχισει να παιρνουν στην βορειο ελλαδα φιλολογους στα δημοτικα και αυτο σταματησε απο την αντιδραση των δασκαλων.. γιατι εγινε αυτη η αποπειρα αμα ειμαστε αχρηστοι για τα δημοτικα?

με καθε επιφυλαξη , ακουσα ακομα οτι θα παρουν συνταξη πολλοι καθηγητες που διοριστηκαν οταν εγινε υποχρεωτικη εκπαιδευση το γυμνασιο και οτι αυτο θα ειναι σωτηριο.. ???
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 07:59:36 pm από amaly »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 08:20:38 pm »
Εντάξει βρε επιστήμονα. Χαλάρωσε.
Άλλωστε εμείς μόνο ένα Πανεπιστήμιο τελειώσαμε και κάποιοι από εμάς και ένα μεταπτυχιακό και κάποιοι από εμάς κάνουν και διδακτορικό. Δεν πιάνουμε μία γιατί δεν είμαστε φιλόλογοι.
Δε χρειάζεται να γίνεσαι αγενής για να υποστηρίξεις την όποια άποψή σου. Μπορείς απλά να επιχειρηματολογείς, χωρίς να προσβάλλεις την πορεία και την προσπάθεια του καθένα.

Ελπίζω να διοριστείς σύντομα κι εσύ και οι υπόλοιποι που ταλαιπωρούνται και ελπίζω επίσης να κατανοήσεις κάποτε την έννοια της αλληλεξάρτησης, αλλά και του σεβασμού. Προσωπικά ουδέποτε υποστήριξα ότι είστε άχρηστοι για τα δημοτικά. Το μόνο που είπα είναι ότι αυτός δεν είναι ο σωστός στόχος. :-X
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 08:39:23 pm »

Το θέμα δεν είναι επιστημονικό, ούτε έχει σχέση με τις ελλείψεις σε γνωστικό επίπεδο των δασκάλων. Το θέμα είναι 100% βιοποριστικό. Δεν υπάρχει δουλειά στα Γυμνάσια και στα Λύκεια για όλους, που υπάρχουν θέσεις; ....

Απλά πράγματα...

και άλλη μια φορά συμπληρώνω κ εγώ...μήπως πρέπει λίγο να λάβετε υποψη σας κ τους λίγο ή πολύ μεγαλύτερους τι γράφουν εδώ μέσα..δε θέλω να προσβάλω κανένα αλλά τόσος θυμος κ κόντρα απο τα 23 κ 24 δε βοηθάει..τί να πουμε κ εμείς που εχουμε ταλαιπωρηθεί δεκαετίες;;;μηπως να σκοτωθουμε μεταξύ μας;; έτσι κάνουμε το χατίρι στις  καθε λογής εξουσίες, με την αλληλοφαγωμάρα μας...αιωνίως...

Τώρα που τον είδες εσύ το θυμό, δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον, εφόσον αναφέρεσαι στα γραφόμενά μου, εννοείς ειλικρίνεια.

Δεν γίνεται όμως να μην βλέπει ο οποιοσδήποτε ότι τα σχετικά περί μη-επάρκειας των δασκάλων είναι απλά ένα πρόσχημα για να καλύψουν τις θέσεις τους.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 08:55:33 pm »
Ο μόνος λόγος που συμμετεχω στην συζήτηση, ειναι γιατι  λεμε τόσο προκλητικα οτι μας ενδιαφερει το βιοποριστικο προβλημα των φιλολογων.. Αν δεν κανω λάθος επιτελούμε λειτουργημα ο καθενας απο τη θεση του θα έπρεπε προτίστως να μας ενδιαφερει η ποιοτητα της παρεχόμενης εκπαιδευσης.. Και φυσικά να συζητήσουμε -οχι να ξεκατ...-για το προβλημα των φιλολογων και να προτεινουμε λύσεις χωρίς να προσβάλλουμε άλλους κλάδους και κοιτώντας το "συμφέρον" των παιδιων οχι την ΤΣΕΠΗ μας!

Όσο για την υπαρξη των νηπιαγωγων στα ιδιωτικά δημοτικα σχολεια ηθελα να αναφερω οτι επιτρεπεται να διδασκουν απλα γιατι εχουν απο τα παιδαγωγικα τους τμηματα καταρτηστει θεωρητικα και πρακτικα για την διδασκαλία γλώσσας και μαθηματικων για παιδια Α,

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:04:43 pm »
δεν εχουμε βγαλει ολοι φιλολογια Αθηνας.. σε εμας ηταν υποχρεωτικο.. τωρα ομως αυτο ειναι αστειο που συζηταμε.. αν θελω να καταρτιστω σε αυτο παιρνω και μονη μου 10 βιβλια ψυχολογιας και τα διαβαζω.

georgiia s καταλαβα με ποιον συμφωνουσες... εγω σου ειπα οτι εχεις δικιο ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:06:33 pm »
vasiliki θα σου πω οτι ξερω ιδιωτικο στο οποιο καθηγητες διδασκουν στο δημοτικο....

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:30:00 pm »
δεν χρειαζεται να κοιταξετε μεσα απο το βιβλιο την κοκκινοσκουφιτσα.  ;D

εισαι απιστευτη . με τετοιο επιπεδο και με τετοιο σνομπισμο θες να μπεις και στην εκπαιδευση;κατι τετοιοι τυποι δημιουργουν και τα υπολοιπα προβληματα.και αν νομιζεις ότι με 10 βιβλια ψυχολογιας σωζεσαι και τα μαθαινεις όλα,θα ςε στενοχωρησω αλλα εισαι μακρια απο την πραγματικότητα.εγω μετα απο 10 χρονια δουλειας και μεταπτυχιακο ακομα διαβαζω για να βρω την καταλληλη λυση στα καθημερινα προβληματα των παιδιων.

vasiliki_85 χαιρομαι που τα βλεπεις καθαρα τα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος zoek

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:33:15 pm »
τι χαριτωμενα που τα λες!ειδικα αυτο με το καλυτερο υποβαθρο!στην τελικη δεν με ενδιαφερει το υποβαθρό σου και αν προσεξες καλα το θεμα ξεκινησε απο σας και απο την υποτιμηση σας για τους νηπιαγωγους!και αφου εριξες τοσο διαβασμα οπως λες,ριξε και τωρα για τον ασεπ.το ιδιο εκανα κ εγω και περασα

Δες την ποσότητα της ύλης μας κοριτσάκι μου και μετά μίλα μας!! Πήγαινε σε καμιά ιστοσελίδα ασεποφροντιστηρίου και δες τι δίνουμε εμείς κ τί δίνετε εσείς!! ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:38:22 pm »
kathyk δεν εισαι αξια να ξερεις και κρινεις το επιπεδο μου . απο αυτα που μου λες καταλαβαινω το δικο σου... σωστο αυτο με την υλη ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:38:44 pm »
καταρχην δεν καταλαβαινω τη συγκρισή σου και ποιο το οφελος για σενα.θες να νιωσεις ότι δεν περνας στον ασεπ γιατι ειναι δυσκολα για σενα και για τους αλλους ευκολα;πρεπει να καταλαβεις ότι και το πατερ ημων να γραφαμε ολοι ΠΑΛΙ  καποιους συγκεκριμενους θα περνανε.και αν νιωθεις καλυτερα οι νηπιαγωγοι πρεπει να γραψουν αριστα για να περασουν. οσο για το θεμα της υλης φαινεται ότι δεν εχεις καταλαβει ότι για μας το μεγαλυτερο μερος ειναι ΕΚΤΟΣ υλης και γι αυτό υπαρχει η αναλογη δυσκολια.πρεπει να σκεφτουμε για να γραψουμε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)