0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasiliki_85 στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 12:42:20 amΑφου κουκλα μου εισαι καταρτισμενη-πανεξυπνη-καλυτερη απο ολους ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ, ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΑ
Αφου κουκλα μου εισαι καταρτισμενη-πανεξυπνη-καλυτερη απο ολους ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ, ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΑ
Παράθεση από: psipsinel στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 01:33:51 amΜου φαίνεται πως με το ένα και με το άλλο...ξεχνούμε το βασικότερο...την παιδεία,την οποία υποτίθεται πως εκπροσωπούμε... Καθόμαστε και διαφωνούμε,τσακωνόμαστε και αρπαζόμαστε ενώ όλα γύρω μας πάνε από το κακό στο χειρότερο... Δεν ξέρω αν συμφωνώ με την ιδέα να εισχωρεί ο ένας κλάδος στα νερά του άλλου...ωστόσο πιστεύω πως για όλα υπάρχει η χρυσή τομή. Αν όμως...κάποια στιγμή οι φιλόλογοι ξεκινήσουν να κάνουν μάθημα στα δημοτικά... μήπως...λέω...μήπως...αρχίζουν να διεκδικούν και οι δάσκαλοι την ένταξή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Πέρα από την ταμπέλα του κλάδου μας...ας μην ξεχνάμε πως πάνω από όλα...είμαστε παιδαγωγοί.... να διεκδικουν ενταξη στην β βαθμια? κανενα προβλημα αλλα... με τι ειδικοτητα? τι μαθημα θα κανουν? γλωσσα? μαθηματικα? θρησκευτικα? γεωργαφια? γυμναστικη? καλλιτεχνικα?
Μου φαίνεται πως με το ένα και με το άλλο...ξεχνούμε το βασικότερο...την παιδεία,την οποία υποτίθεται πως εκπροσωπούμε... Καθόμαστε και διαφωνούμε,τσακωνόμαστε και αρπαζόμαστε ενώ όλα γύρω μας πάνε από το κακό στο χειρότερο... Δεν ξέρω αν συμφωνώ με την ιδέα να εισχωρεί ο ένας κλάδος στα νερά του άλλου...ωστόσο πιστεύω πως για όλα υπάρχει η χρυσή τομή. Αν όμως...κάποια στιγμή οι φιλόλογοι ξεκινήσουν να κάνουν μάθημα στα δημοτικά... μήπως...λέω...μήπως...αρχίζουν να διεκδικούν και οι δάσκαλοι την ένταξή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Πέρα από την ταμπέλα του κλάδου μας...ας μην ξεχνάμε πως πάνω από όλα...είμαστε παιδαγωγοί....
Παράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 12:54:41 amΠαράθεση από: vasiliki_85 στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 12:42:20 amΑφου κουκλα μου εισαι καταρτισμενη-πανεξυπνη-καλυτερη απο ολους ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ, ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΑ