0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης να θυμήσω σε μερικούς φιλόλογους ότι τα παιδιά που εδώ και κάτι χρόνια μπαίνουν στα παιδαγωγικά έχουν πολύ καλύτερους βαθμούς από τους ίδιους.Θα δέχονταν αυτοί με την ίδια λογική δασκάλους να διδάσκουν στο γυμνάσιο?Και κάτι άλλο που γράφτηκε μερικές σελίδες πριν.Οι φιλόλογοι κάνουν ιδιαίτερα σε παιδιά δημοτικού γιατί οι δάσκαλοι δεν έχουν ανάγκη.Ενώ οι φιλόλογοι πρέπει να ζήσουν.
θα εχεις φαει πολλα για να το λες.
Παράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:25:52 pmθα εχεις φαει πολλα για να το λες. Φυσικά και έχω φάει.Και μακάρι να τρώω.Οι κακουχίες στη ζωή ξέρεις κάνουν χαρακτήρα.Δηλαδή οι γονείς λες,πληρώνουν φιλόλγο γιατί κρίνουν ότι αυτός είναι καταλληλότερος για έναν μαθητή δημοτικού.Που ζεις?Οι δάσκαλοι διορίζονται στα 22 και λύνουν ένα από τα πιο βασικά προβλήματα της ζωής τους.Ο 22άρης που βγάζει 1200 το μήνα λες να καίγεται να κάνει ιδιαίτερα?Ο φιλόλογος όμως που καίγεται κάνει.Όσο πιο γρήγορα ξυπνήσεις και δεις ότι η κοινωνία δεν είναι οικογένεια,με τη μαμά και το μπαμπά να μπαίνουν μπροστά σε όλα,τόσο το καλύτερο για εσένα.
Καλά εδώ που τα λέμε οι γονείς παίρνουν όποιον βρουν για να κάνει ιδιαίοτερο στο παιδί τους.. Έχω 2 γνωστές που σπουδάζουν φαρμακευτική και μαθηματικό αντίστοιχα και κάνουν γλώσσα-μαθηματικά σε παιδιά δημοτικου!! μου λένε διάφορα για την διδασκαλία και φριττω!!!!! και βρε κορίτσια μην κάνετε μεταξύ σας προσωπικές επιθέσεις. είναι κρίμα να πλακωνόμαστε αντί να ψάχνουμε λύσεις με πολιτισμένο τρόπο, όπως μας αρμόζει
Aγαπητέ/η Pierre εχεις σκεφτει οτι με την κατάτμηση των φιλολογων: 1.θα ωφεληθουν οι αλλες ειδικοτητες γιατι θα παιρνουν ωρες με τις δευτερες αναθεσεις2.θα παιρνουν ωρομισθιους για λιγες ωρες και οχι φιλολογους πληρους απασχολησης3.θα γυρνουν οι φιλολογοι δυο και τρια σχολεια για να συμπληρωσουν ωραριο της ειδικοτητας τους.4.Η ειδικοτητα στο πτυχιο ειναι κριτηριο εξειδικευσης αλλα μαζι με αυτο εξειδικευμενος ειναι και ο εχων μεγαλη επαγγελματικη εμπειρια και ο εχων μεταπτυχιακα κ.λ.π. Θα τα λαβουν υποψη τους στο διαχωρισμο?5. Μηπως εχεις ακουσει τι συνεβη στους πε04 μετα το διαχωρισμο τους? Νομιζω οτι σου εδωσα τροφη για σκεψη