0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με ΑΣΠΑΙΤΕ είσαι στη θέση 500+ ?? Πολύ χαμηλά μου φαίνεται ότι είσαι εφόσον έχεις Παιδαγωγική επάρκεια..
Περιφερεια δυτικής Μακεδονίας.Ημουν σε 2 νομούς Κοζάνης και Φλώρινας.Ναι δεν είχα προλάβει ασεπ.Και οι περισσότεροι της ειδικότητας μου ήταν σαν εμένα εκείνη τη χρονιά.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:30:02 pmΜε ΑΣΠΑΙΤΕ είσαι στη θέση 500+ ?? Πολύ χαμηλά μου φαίνεται ότι είσαι εφόσον έχεις Παιδαγωγική επάρκεια..είμαι στους πρώτους με μηδενική προϋπηρεσία αλλά τι να το κάνω δε με σώζει!!
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:30:02 pmΜε ΑΣΠΑΙΤΕ είσαι στη θέση 500+ ?? Πολύ χαμηλά μου φαίνεται ότι είσαι εφόσον έχεις Παιδαγωγική επάρκεια..Δεν έχει προυπηρεσία.Γι'αυτό είναι τόσο χαμηλά.
Παράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 01:39:31 amΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:30:02 pmΜε ΑΣΠΑΙΤΕ είσαι στη θέση 500+ ?? Πολύ χαμηλά μου φαίνεται ότι είσαι εφόσον έχεις Παιδαγωγική επάρκεια..είμαι στους πρώτους με μηδενική προϋπηρεσία αλλά τι να το κάνω δε με σώζει!!2 ώρες να πάρεις σώθηκες, ή μάλλον πας για αναπληρωτής...Αν δεν πάρεις ούτε μια ώρα, την επόμενη φορά δήλωσε μια περιοχή που παίρνουν και από τον πίνακα
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 04:56:17 pmΠεριφερεια δυτικής Μακεδονίας.Ημουν σε 2 νομούς Κοζάνης και Φλώρινας.Ναι δεν είχα προλάβει ασεπ.Και οι περισσότεροι της ειδικότητας μου ήταν σαν εμένα εκείνη τη χρονιά.Να καταθεσω κι εγω αυτα που ξερω..Λενα, ορκιστηκαμε μαζι,το 2005.Εγω δουλεψα ωρομισθια Κεντρικη Μακεδονια το 2007,μετα τον Ασεπ,αλλα εχω φιλη που πηραμε πτυχιο μαζι και η οποια πηρε ωρες κατευθειαν απο τον πρωτο Σεπτεμβριο στο νομο Δραμας.Σε μερικες περιφερειες ειναι πιο ευκολο να προσληφθεις,ακομα κι απο την πρωτη χρονια
Παράθεση από: psych@ra στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:28:17 amΠαράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 01:39:31 amΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:30:02 pmΜε ΑΣΠΑΙΤΕ είσαι στη θέση 500+ ?? Πολύ χαμηλά μου φαίνεται ότι είσαι εφόσον έχεις Παιδαγωγική επάρκεια..είμαι στους πρώτους με μηδενική προϋπηρεσία αλλά τι να το κάνω δε με σώζει!!2 ώρες να πάρεις σώθηκες, ή μάλλον πας για αναπληρωτής...Αν δεν πάρεις ούτε μια ώρα, την επόμενη φορά δήλωσε μια περιοχή που παίρνουν και από τον πίνακα
έλα βρε Γιώργο που είσαι εσύ τακτοποιήθηκες όλα καλα??? καλή αρχή!! και του χρόνου ξέρεις!!!!πλέον δεν αρκεί η βάση νομίζω και με ΑΣΠΑΙΤΕ πολλοί είμαστε πλέον!!! άσε που και πάλι ποιός την πιάνει τη βάση!!! όσο για τα ολοήμερα έχω μέλλον ακόμη... πιστεύω πως αν με καλέσουν θα είναι πολύ μετά τα χριστούγεννα....
Εμένα πέρυσι με κάλεσαν 19/9.