0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα δημοτικά δεν υπάρχουν δυσπρόσιτα?
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 14, 2008, 04:41:07 pmΣτα δημοτικά δεν υπάρχουν δυσπρόσιτα?Υπάρχουν...Δες εδώ: http://www.ypepth.gr/docs/pinax_dyspr_ekpaid_05-06_060301.xls
Και δε μου λες αν πάω σε δυσπρόσιτο ολοήμερο τα μόρια μου διπλασιάζονται και στον πίνακα των αναπληρωτών και σ'αυτό των ωρομισθίων? Και πως παίρνεις δυσπρόσιτο? Το ζητάς εσύ ή στο προτίνουν αυτοί άμα έχουν σκοπό αυτοί να βάλουν κάποιον εκεί?
Πάντως ενημερωτικά για όσους είναι από Κρήτη σήμερα με κάλεσαν στα ολοήμερα και είμαι λίγο μετά το 50 νούμερο.
Καλησπέρα,Είμαι στον πίνακα ωρομισθίων ολοήμερων ΠΕ19-ΠΕ20 περιφέρειας Αττικής, περίπου στην 640 θέση. Πιστεύετε ότι έχω ελπίδα να με καλέσουν έστω και πολύ αργά;Πέρυσι μέχρι ποια θέση κάλεσαν στην Αττική;Που μπορώ να παίρνω τηλέφωνο να ρωτάω ποιον κάλεσαν τελευταίο μέχρι εκείνη την στιγμή;
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 02:47:06 pmΚαι δε μου λες αν πάω σε δυσπρόσιτο ολοήμερο τα μόρια μου διπλασιάζονται και στον πίνακα των αναπληρωτών και σ'αυτό των ωρομισθίων? Και πως παίρνεις δυσπρόσιτο? Το ζητάς εσύ ή στο προτίνουν αυτοί άμα έχουν σκοπό αυτοί να βάλουν κάποιον εκεί?Ναι διπλασιάζονται τα μόρια σου και στους 2 πίνακες! Κι αν προσέξεις σε αυτή την περίπτωση το "κουτάκι" που αναγράφονται τα μόρια είναι γκριΤο ζητάς συνήθως κι αν δεν το έχει καλύψει κάποιος άλλος συνάδελφος πριν από εσένα στο δίνουν.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 02:51:36 pmΠάντως ενημερωτικά για όσους είναι από Κρήτη σήμερα με κάλεσαν στα ολοήμερα και είμαι λίγο μετά το 50 νούμερο.νόμιζα πως δεν είχες καθόλου προϋπηρεσία!! καλή αρχή!!