0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με κάλεσε σήμερα η Α/θμια Πειραιά για το ολοήμερο.Ειδικότητα: ΠΕ20 θέση στον πίνακα Αττικής: 166
Παιδιά και από πρωτοβάθμια Ιωαννίνων έχουν αρχίσει να καλούν. Άντε να δούμε τι θα δούμε...
Παράθεση από: tomemeto1 στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 12:17:03 pmΚαλησπέρα,Είμαι στον πίνακα ωρομισθίων ολοήμερων ΠΕ19-ΠΕ20 περιφέρειας Αττικής, περίπου στην 640 θέση. Πιστεύετε ότι έχω ελπίδα να με καλέσουν έστω και πολύ αργά;Πέρυσι μέχρι ποια θέση κάλεσαν στην Αττική;Που μπορώ να παίρνω τηλέφωνο να ρωτάω ποιον κάλεσαν τελευταίο μέχρι εκείνη την στιγμή;με ή χωρίς προϋπηρεσία;;;; αν ξέρει κάποιος όντος τηλέφωνα κτλ ας βοηθήσει!!
Καλησπέρα,Είμαι στον πίνακα ωρομισθίων ολοήμερων ΠΕ19-ΠΕ20 περιφέρειας Αττικής, περίπου στην 640 θέση. Πιστεύετε ότι έχω ελπίδα να με καλέσουν έστω και πολύ αργά;Πέρυσι μέχρι ποια θέση κάλεσαν στην Αττική;Που μπορώ να παίρνω τηλέφωνο να ρωτάω ποιον κάλεσαν τελευταίο μέχρι εκείνη την στιγμή;
να ρωτήσω κάτι? αν δεν απαντήσεις στο τηλέφωνο τι γίνεται?με πήραν σήμερα και έλειπα από το σπίτι...έχασα τη σειρά μου?
ναι από θεσσαλία.για να με καλέσουν με πέρνουν κιόλας?είναι πρώτη φορά που με καλούνε και δεν ξέρω τίποτα...