0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ άλλο σας ρωτάω χάνω τη σειρά μου αν δεν απάντησα?παίζει να πήραν άλλον?
Παράθεση από: ntampa7 στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 06:21:19 pmνα ρωτήσω κάτι? αν δεν απαντήσεις στο τηλέφωνο τι γίνεται?με πήραν σήμερα και έλειπα από το σπίτι...έχασα τη σειρά μου?κανονικά πρέπει να σε ξαναπάρουν! Είναι αναγκασμένοι να σε βρουν είτε σε σταθερό, είτε σε κινητό! Αλλιώς δεν επιτρέπεται να πάνε στον επόμενο, αν δεν πάρουν από εσένα το οκ ότι δεν αποδέχεσαι την θέση! Αλήθεια εσύ γιατί δεν παίρνεις τηλ;;
να ρωτήσω κάτι? αν δεν απαντήσεις στο τηλέφωνο τι γίνεται?με πήραν σήμερα και έλειπα από το σπίτι...έχασα τη σειρά μου?
Δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ είμαι στη θέση 105 στην Θεσσαλία και δεν με κάλεσαν ακόμη.
Γειά σας!Χτες με ειδοποίησαν απο χαλκιδική και αρνηθηκα,σημερα απο πέλλα,Σέρρες και αρνήθηκα θέση γύρω στο 180.Δυτική θεσ/νικη ειναι κοντά στο 75.Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για όλους παιδια.
Αθήνα ξεπεράσανε τα 200 άτομα
Παράθεση από: ek Π20 στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 01:24:31 pmΓειά σας!Χτες με ειδοποίησαν απο χαλκιδική και αρνηθηκα,σημερα απο πέλλα,Σέρρες και αρνήθηκα θέση γύρω στο 180.Δυτική θεσ/νικη ειναι κοντά στο 75.Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για όλους παιδια.Να σε ρωτήσω κάτι? Είμαι περίπου στην 90 θέση και περιμενω από Ανατολική Θεσσαλονικη τηλεφώνημα. Με παραξενεύει όμως το γεγονος οτι δεν με έχουν καλεσει από άλλες περιοχες και κυρίως από επαρχίες αν κάποιες βρίσκονται γύρω στο 180. Είναι λογικό αυτό? Δουλεύω 3 χρόνια. Εκτός και αν καθε διεύθυνση παίρνει τα άτομα που δούλευαν και άλλα χρόνια εκεί και δεν τηρεί την σειρά του πίνακα.