0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι,Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος πληροφορικάριος ποιες ώρες λειτουργεί το ολοήμερο δημοτικό σχολείο. Κάποιος γνωστός μου έχει αναλάβει 12 ώρες σε ολοήμερο και 4 σε ΠΔΣ. Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό αφού μπορούμε να αναλάβουμε οι ωρομίσθιοι μέχρι και 11 ώρες;Τα μαθήματα της Πληροφορικής πόσες ώρες γίνονται την ημέρα στο ολοήμερο; Σας ευχαριστώ.
Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω απο κυριλέ στο καινούργιο σχολείο που μου έλαχε...Ο περσινός πληροφορικός ήταν πολύ οργανωμένος με τα ramkid. Σε όλους τους υπολογιστές είναι άριστα περασμένα και αρχειοθετημένα. Πρέπει να διαθέτει το κατάστημα όλη την συλλογή μέχρι τον Ιούνιο του 2008.Μιλάμε για καμμια 35 τεμάχια.... Τα παιδιά περνάνε καλά απο οτι φαίνεται εδω πέρα. Και θα συνεχίσουν να περνούν....
Με κάλεσαν KAI σήμερα στις 2 το μεσημέρι περίπου από Δ' Αθηνών και αρνήθικα. (γύρω στο 260 είμαι). Αυτή μάλιστα στο τηλέφωνο μου την ψιλο-είπαι κιόλας όταν αρνήθικα.Μου λέει δεν φτάνει που παραπονιέστε ότι δεν σας καλούνε νωρίς είστε και 'περι ορέξεως κολοκυθόπιττα' οι περισσότεροι. Με την έννοια ας πούμε ότι αρνούμαστε κιόλας για να πάμε εκεί που θέλουμε! Αυτή φαίνεται θα είχε βαρεθεί από το πρωί να παίρνει τηλέφωνα και ξέσπασε....Θα μπορούσα κάλιστα να της ανταπαντήσω κατάλληλα για το μισθό που παίρνει και τη δουλειά που κάνει αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια....Τι να πεί κανείς πια....ήμαρτον!
Γεια χαρά σε όλους, εγώ είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ Δασοπονίας ΠΕ 18.16, είδα ότι έχω δικαίωμα να διδάξω στα ΕΠΑΛ μαθήματα που έχουν σχέση με Αρχιτεκτινική Τοπίου και Περιβάλλοντος.Δήλωσα αναπληρωτής και ωρομίσθιος αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ για να μαζέψω κανα μόριο .
Ούτε ΑΣΕΠ δεν είχαν, στους Πίνακες Διορισμών τα έχει αναλυτικά.Εγώ δεύτερη φορά είναι που έκανα αίτηση, έτσι είναι όλοι με την σειρά.( Την υποτιθέμενη σειρά αν όλα λειτουργούσαν αξιοκρατικά )
Παράθεση από: taba-co στις Οκτωβρίου 02, 2008, 02:33:58 pmΚαλησπέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι,Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος πληροφορικάριος ποιες ώρες λειτουργεί το ολοήμερο δημοτικό σχολείο. Κάποιος γνωστός μου έχει αναλάβει 12 ώρες σε ολοήμερο και 4 σε ΠΔΣ. Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό αφού μπορούμε να αναλάβουμε οι ωρομίσθιοι μέχρι και 11 ώρες;Τα μαθήματα της Πληροφορικής πόσες ώρες γίνονται την ημέρα στο ολοήμερο; Σας ευχαριστώ.Το ολοήμερο λειτουργεί από τις 12.35 μέχρι τις 16.15. Είναι 4 ώρες τη μέρα. Όταν σε προσλάβουν κανονίζεις με τους υπεύθυνους του ολοήμερου ποιες μέρες και ώρες θα πηγαίνεις για μάθημα.Μπορούμε να πάρουμε έως 12 ώρες σε ολοήμερα και άλλες 9 σε Δευτεροβάθμια. Σϋνολο δηλαδή μέχρι 21 ώρες!
εσεις που δουλευετε στην Δ Θεσνικης μπορειτε να μου πειτε ποσα ατομα ακομη θα παρουν και ποιες περιοχες ειναι διαθεσιμες?ευχαριστω