0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Του φέρεστε άδικα πάντως του νεαρού....Συνήθως κάποιος που κάνει τα χαρτία του πρώτη φορά για ωρομίσθιος δηλώνει πολλές περιοχές.... Μετά που αρχίζει και απορρίπτει αβέρτα στο τηλέφωνο δεν το ξανακάνει.Οι παλαίουρες δηλώνουν το πολύ 2-3 περιοχές. Π.Χ. Α'-
Παράθεση από: FleXcan στις Οκτωβρίου 29, 2008, 05:22:54 pmΕμένα με κάλεσαν σήμρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από Α' Αθηνών!(θέση 250 περίπου)....Εύχομαι το καλύτερο για όλους...έλα φίλε μου...σήμερα είπες σε κάλεσαν???εγω πήρα τηλεφωνο και μου είπαν οτι είναι στο 236 ακόμα και να πάρω απο βδομάδα...μας δουλεύουν???
Εμένα με κάλεσαν σήμρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από Α' Αθηνών!(θέση 250 περίπου)....Εύχομαι το καλύτερο για όλους...
Είπαμε οτι δεν διαφωνώ με το να δηλώνει καποιος όσες περιοχές θέλει. Ας είναι και 50!Το άσχημο είναι με μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων τα οποία θέλουνε ουσιαστικά να πάνε στην Α' περιοχή του νομού πρώτης προτίμησής τους (π.χ. Α' Αθήνας και Α' Θεσ/νίκης).....Απο την αρχή θέλουνε να πάνε εκεί και μόνο εκεί.... Δεν πάνε να τους καλούνε και απο
Γεια σας και παλι.....1. Ύπαρχουν παιδιά που κάνουν μηχανογραφικό και πετυχαίνουν σε κάποια σχολή και εκείνοι αρνουνται,τότε τους λέει το υπουργείο δεν πειραζει καλέ μου νέε θα περάσετε στην αμέσως επόμενη σχολή που δηλώσατε....ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!!!το περίεργο που είναι ???τα παιδιά δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και τελικά καταλήγουν σε αυτό που γουστάρουν να κάνουν στη ζωή τους...κατα την κρίση τους πάντα...Δηλαδή για σένα το σωστό θα ήταν να δηλώνουν μονο μία σχολή και αν περάσουν πέρασαν αλλιώς του χρόνου πάλι...???πες το μου κι αυτό να τρελαθω...Παράθεση από: jetry στις Οκτωβρίου 31, 2008, 02:16:25 pmκοίτα στο είπανε και μόνοι τους το αργότερο τη Δευτέρα.. τώρα εσύ αν δεν μπορείς να ξεκανονίσεις δικό σου θέμα!!! - εξάλλου τι θα πει δεν μπορώ να ξεκανονίσω............απλά πιστεύω πως βάζουμε πρωτεραιότητες... εγώ θα σου λεγα να πας όπως και δήποτε!!! εκτός αν δεν καίγεσαι (δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό) ή εκτός αν δεν δεχτείς (μόδα είναι και αυτό τελευταία ) και περιμένεις να σε καλέσουν σε άλλη περιοχή... διαλέγεις και παίρνεις.. Αν επιτρέπεται τι σειρά έχεις??Δεν μπορώ να ξεκανονίσω ΙΣΩΣ λέω εγω ΙΣΩΣ πάει να πεί οτι έχει δουλειά που εσύ δεν δεν μπορείς να φανταστείς επειδή δεν είσαι στη θέση της κοπέλας αυτής....Τώρα για την μόδα που λές έχω εξηγήσει τι παίζει σε προηγούμενη παρεμβασή μου και εσύ απ οτι φαίνεται δεν θες να την καταλάβεις...Παράθεση από: maria_ στις Οκτωβρίου 31, 2008, 11:16:29 amΠαιδιά, με καλέσανε από τον Πειραιά εχθές. Είδα τον αριθμό στο κινητό μου και όταν κάλεσα πίσω δεν το σήκωναν. Τους πήρα σήμερα και μου είπαν να περάσω για να κάνω τα χαρτιά μου. Εγώ όμως δεν το ήξερα και δεν μπορώ να πάω σήμερα και τη Δευτερα και ζήτησα να πάω αν γίνεται την Τρίτη. Οτι σίγουρα θα είμαι εκεί την Τρίτη το πρωί α υπογράψω. Μου είπε ότι θα με περιμένει σήμερα μέχρι τις δυο το μεσημέρι και τη Δευτέρα το πολύ μέχρι τισ 9.30. Την Τρίτη θα έχει προχωρήσει παρακάτω και μόνο αυτό το περιθώριο έχω. Δηλαδή είναι αδύνατο να πάω την Τρίτη;Τι να κάνω; Δε μπορώ να ξεκανονίσω για αυτές τις δυο μέρες! Μόνο Τρίτη μπορώ!! Μαρία νομίζω δεν είμαι σίγουρος, οτι αν δεν στείλεις φαξ με το οποίο να ζητάς να σε αποδεσμεύσουν απο κάποια περιφέρεια δεν μπορούν αυτοι και να σε αποδεσμεύσουν απο μόνοι τους γιατί εσύ μπορεί μετά να ισχυριστείς π.χ οτι δεν σε πήραν τηλέφωνο κτλ κτλ...τώρα λογικό είναι αν δεν δουν ανταπόκριση μετά απο ενα εύλογο χρονικό διάστημα να προχωρήσουν παρακάτω στη λίστα...Πάντως αυτό το χρονικό διάστημα που είπες εσύ εμένα δεν μου φαίνεται υπερβολικό τόσο ώστε να μην σε πάρουν αν πας Δευτέρα αντι Τρίτη...όλα αυτά βέβαια είναι το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα χωρίς να ξλερω κάτι επίσημα...Μη σε πάρω και στο λαιμό μου.
κοίτα στο είπανε και μόνοι τους το αργότερο τη Δευτέρα.. τώρα εσύ αν δεν μπορείς να ξεκανονίσεις δικό σου θέμα!!! - εξάλλου τι θα πει δεν μπορώ να ξεκανονίσω............απλά πιστεύω πως βάζουμε πρωτεραιότητες... εγώ θα σου λεγα να πας όπως και δήποτε!!! εκτός αν δεν καίγεσαι (δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό) ή εκτός αν δεν δεχτείς (μόδα είναι και αυτό τελευταία ) και περιμένεις να σε καλέσουν σε άλλη περιοχή... διαλέγεις και παίρνεις.. Αν επιτρέπεται τι σειρά έχεις??
Παιδιά, με καλέσανε από τον Πειραιά εχθές. Είδα τον αριθμό στο κινητό μου και όταν κάλεσα πίσω δεν το σήκωναν. Τους πήρα σήμερα και μου είπαν να περάσω για να κάνω τα χαρτιά μου. Εγώ όμως δεν το ήξερα και δεν μπορώ να πάω σήμερα και τη Δευτερα και ζήτησα να πάω αν γίνεται την Τρίτη. Οτι σίγουρα θα είμαι εκεί την Τρίτη το πρωί α υπογράψω. Μου είπε ότι θα με περιμένει σήμερα μέχρι τις δυο το μεσημέρι και τη Δευτέρα το πολύ μέχρι τισ 9.30. Την Τρίτη θα έχει προχωρήσει παρακάτω και μόνο αυτό το περιθώριο έχω. Δηλαδή είναι αδύνατο να πάω την Τρίτη;Τι να κάνω; Δε μπορώ να ξεκανονίσω για αυτές τις δυο μέρες! Μόνο Τρίτη μπορώ!!
Παράθεση από: tonik69 στις Οκτωβρίου 31, 2008, 10:33:41 amΓεια σας και παλι.....1. Ύπαρχουν παιδιά που κάνουν μηχανογραφικό και πετυχαίνουν σε κάποια σχολή και εκείνοι αρνουνται,τότε τους λέει το υπουργείο δεν πειραζει καλέ μου νέε θα περάσετε στην αμέσως επόμενη σχολή που δηλώσατε....ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!!!το περίεργο που είναι ???τα παιδιά δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και τελικά καταλήγουν σε αυτό που γουστάρουν να κάνουν στη ζωή τους...κατα την κρίση τους πάντα...Δηλαδή για σένα το σωστό θα ήταν να δηλώνουν μονο μία σχολή και αν περάσουν πέρασαν αλλιώς του χρόνου πάλι...???πες το μου κι αυτό να τρελαθω...Παράθεση από: jetry στις Οκτωβρίου 31, 2008, 02:16:25 pmκοίτα στο είπανε και μόνοι τους το αργότερο τη Δευτέρα.. τώρα εσύ αν δεν μπορείς να ξεκανονίσεις δικό σου θέμα!!! - εξάλλου τι θα πει δεν μπορώ να ξεκανονίσω............απλά πιστεύω πως βάζουμε πρωτεραιότητες... εγώ θα σου λεγα να πας όπως και δήποτε!!! εκτός αν δεν καίγεσαι (δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό) ή εκτός αν δεν δεχτείς (μόδα είναι και αυτό τελευταία ) και περιμένεις να σε καλέσουν σε άλλη περιοχή... διαλέγεις και παίρνεις.. Αν επιτρέπεται τι σειρά έχεις??Δεν μπορώ να ξεκανονίσω ΙΣΩΣ λέω εγω ΙΣΩΣ πάει να πεί οτι έχει δουλειά που εσύ δεν δεν μπορείς να φανταστείς επειδή δεν είσαι στη θέση της κοπέλας αυτής....Τώρα για την μόδα που λές έχω εξηγήσει τι παίζει σε προηγούμενη παρεμβασή μου και εσύ απ οτι φαίνεται δεν θες να την καταλάβεις...Παράθεση από: maria_ στις Οκτωβρίου 31, 2008, 11:16:29 amΠαιδιά, με καλέσανε από τον Πειραιά εχθές. Είδα τον αριθμό στο κινητό μου και όταν κάλεσα πίσω δεν το σήκωναν. Τους πήρα σήμερα και μου είπαν να περάσω για να κάνω τα χαρτιά μου. Εγώ όμως δεν το ήξερα και δεν μπορώ να πάω σήμερα και τη Δευτερα και ζήτησα να πάω αν γίνεται την Τρίτη. Οτι σίγουρα θα είμαι εκεί την Τρίτη το πρωί α υπογράψω. Μου είπε ότι θα με περιμένει σήμερα μέχρι τις δυο το μεσημέρι και τη Δευτέρα το πολύ μέχρι τισ 9.30. Την Τρίτη θα έχει προχωρήσει παρακάτω και μόνο αυτό το περιθώριο έχω. Δηλαδή είναι αδύνατο να πάω την Τρίτη;Τι να κάνω; Δε μπορώ να ξεκανονίσω για αυτές τις δυο μέρες! Μόνο Τρίτη μπορώ!! Μαρία νομίζω δεν είμαι σίγουρος, οτι αν δεν στείλεις φαξ με το οποίο να ζητάς να σε αποδεσμεύσουν απο κάποια περιφέρεια δεν μπορούν αυτοι και να σε αποδεσμεύσουν απο μόνοι τους γιατί εσύ μπορεί μετά να ισχυριστείς π.χ οτι δεν σε πήραν τηλέφωνο κτλ κτλ...τώρα λογικό είναι αν δεν δουν ανταπόκριση μετά απο ενα εύλογο χρονικό διάστημα να προχωρήσουν παρακάτω στη λίστα...Πάντως αυτό το χρονικό διάστημα που είπες εσύ εμένα δεν μου φαίνεται υπερβολικό τόσο ώστε να μην σε πάρουν αν πας Δευτέρα αντι Τρίτη...όλα αυτά βέβαια είναι το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα χωρίς να ξλερω κάτι επίσημα...Μη σε πάρω και στο λαιμό μου.καταρχήν φίλε tonik τζάμπα έσβησες το post σου σε προλάβανε..."Δεν μπορώ να ξεκανονίσω ΙΣΩΣ λέω εγω ΙΣΩΣ πάει να πεί οτι έχει δουλειά που εσύ δεν δεν μπορείς να φανταστείς επειδή δεν είσαι στη θέση της κοπέλας αυτής" δικηγόρος της κοπέλας είναι??? σε εκείνη απάντησα... anyway... όσο για τη μόδα είδες δεν ασχολήθηκα καθόλου, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά το ίδιο κ εγώ οπότε μην ασχολείσαι με τα πιστεύω των άλλων..Μαρία υπέθεσα οτι ήταν κάτι πιο σημαντικό.. ένα μάθημα μπορεί να ακυρωθεί να πας πρωί πρωί και να τελειώνεις.. στο κάτω κάτω πες οτι αρρωσταίνεις χτύπα ξύλο!!! όλοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχες θέσεις μην κολλάς δες λίγο το συμφέρον σου! Δεν έγινε κ τίποτα αν παει ένα μάθημα πίσω!
Γεια σας και παλι.....1. Ύπαρχουν παιδιά που κάνουν μηχανογραφικό και πετυχαίνουν σε κάποια σχολή και εκείνοι αρνουνται,τότε τους λέει το υπουργείο δεν πειραζει καλέ μου νέε θα περάσετε στην αμέσως επόμενη σχολή που δηλώσατε....ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!!!2. Αν δεν ισχύει η προυπηρεσία τότε οι πίνακες γιατί υπάρχουν???Αν ψαξεις καλα θα δεις οτι αναγραφεται η προυπηρεσία....Αυτά για να μην ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε...
Απο Ηράκλειο Κρήτης έχει ειδοποιηθεί κάποιος για ΠΔΣ