0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 11:39:14 pmΠαιδιά, παρουσιάστηκα με μια φίλη μου στη Ρόδο. Στη διεύθυνση είχαν τοιχοκολλήσει τα κενά της Δωδεκανήσου Α,
Παιδιά, παρουσιάστηκα με μια φίλη μου στη Ρόδο. Στη διεύθυνση είχαν τοιχοκολλήσει τα κενά της Δωδεκανήσου Α,
Εσύ να με φοβάσαι με την πλάκα που μου έκανες! Ακόμα στα έχω μαζεμένα! 140 μόνο; Σε βλέπω σίγουρα στην επόμενη...
παιδιά καλημέρα. αφού μιλάμε για κενά, ξέρει κανείς τίποτα για Καβάλα- Θράκη, μια και η Ήπειρος και τα Δωδεκάνησα είναι πολύ μακριά για μένα; ε
συμφωνώ ότι το πιο σημαντικό είναι να φύγουμε, αλλά και το τόσο μακριά με τρομάζει λίγο (άσχετα που συνειδητά έχω βάλει ναι σε όλα)
Καλημέρα παίδες ! Αντιγόνη , στα Δωδεκάνησα πρέπει να έχει ωραία θαλασσινά ! Αντε, να πας γρήγορα, να οργανωθείς , να μας καλέσεις να ΄ρθουμε ,να στήσουμε κανένα τρικούβερο γλέντι με τσίπουρα, ούζα και μεζέδες σε καμιά ωραία παραλία. Εγώ μόνο σουβλάκια στον Αγιο Πρόδρομο μπορώ να κεράσω...
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 09:50:42 amΚαλημέρα παίδες ! Αντιγόνη , στα Δωδεκάνησα πρέπει να έχει ωραία θαλασσινά ! Αντε, να πας γρήγορα, να οργανωθείς , να μας καλέσεις να ΄ρθουμε ,να στήσουμε κανένα τρικούβερο γλέντι με τσίπουρα, ούζα και μεζέδες σε καμιά ωραία παραλία. Εγώ μόνο σουβλάκια στον Αγιο Πρόδρομο μπορώ να κεράσω.....NAIIIIIIIII......