*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 21504 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 07:36:01 pm »
Από που μπορεί κανείς να τα κατεβάσει αυτά τα test έστω και με περιορισμένη χρήση;
από το google.Πληκτρολόγησε test 4u, πριν 1 χρόνο το είχα κατεβάσει κι εγώ
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:55:16 »

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 10:27:09 am »
Σ ευχαριστώ πολύ anneta.

Αποσυνδεδεμένος droopy

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 05:23:00 pm »
"Πληρης οδηγος για το ECDL" - εκδοσεις Α
NA ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ!

Αποσυνδεδεμένος hope_x

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 06:22:27 pm »
δεν ειναι πολυ διαφορετικο. τις ιδιες λειτουργιες εχει,κυριως διαφερει η εμφανιση δες εδω http://office.microsoft.com/training/training.aspx?AssetID=RP100920111032&CTT=6&Origin=RP100766481032

στο λινκ που παραθετεις μιλα για syllabus 5...υπάρχει κατι τετοιο;γιατι στην ιστοσελιδα του ecdl εχει το syllabus 4.0
αν υπηρχε 5 δε θα το ειχε η επισημη ιστοσελιδα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:55:16 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 02:34:14 am »

droopy, θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πεζούς και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες και όχι έντονη γραφή.

Ευχαριστώ.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2009, 03:27:58 am από jak13 »
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος droopy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 01:54:37 pm »
δεν ειναι πολυ διαφορετικο. τις ιδιες λειτουργιες εχει,κυριως διαφερει η εμφανιση δες εδω http://office.microsoft.com/training/training.aspx?AssetID=RP100920111032&CTT=6&Origin=RP100766481032

στο λινκ που παραθετεις μιλα για syllabus 5...υπάρχει κατι τετοιο;γιατι στην ιστοσελιδα του ecdl εχει το syllabus 4.0
Πράγματι στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει μόνο το 4.0. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή δε θέλω να κάνω μαθήματα, μπορώ να βγάλω κάρτα δεξιοτήτων από κάποιο εξεταστικό κέντρο όπως η ΑΧΟΝ, χωρίς να με πρήξουν να κάνω μαθήματα;

Αποσυνδεδεμένος hope_x

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 04:21:25 pm »
ναι μπορεις.το έκανα κι εγώ τοτε που το ειχα δωσει. ενταξει η αληθεια ειναι πως το πρήξιμο για μαθηματα δε το γλυτώνεις αλλα μπορεις να το αρνηθεις ευγενικά! δε στο επιβάλλουν!

Αποσυνδεδεμένος droopy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 04:47:55 pm »
   Μπορώ να πω ότι τάχα έκανα ιδιαίταρα. Σωστός; Πώς είναι οι εξετάσεις; Δε μπορώ να κατεβάσω τεστς, διότι δεν έχω δικό μου Η/Υ. Περιλαμβάνει και γραπτή θεωρία;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2009, 05:14:46 pm από droopy »

Αποσυνδεδεμένος droopy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 05:28:58 pm »

Κι όμως. Για μπες εδώ http://www.ecdl.gr/el/exams/examssearch/Pages/detail.aspx?i=1219

Αποσυνδεδεμένος hope_x

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 07:34:37 pm »
ουτε εκει βλεπω να γραφει τιποτα για 5. και γενικοτερα δηλ για syllabus! αλλα δες αυτο http://www.ecdl.gr/el/wantto/exampapers/Pages/ecdl_syllabi.aspx

ναι και ιδιαιτερα αν θες μπορεις να πεις..εγω πχ ειπα πως τα ξερω λογω πρακτικης χρησης των πογραμματων το οποιο λιγο-πολυ αληθεια ηταν. ενταξει δεν επεμειναν πολυ. τη δουλεια τους κανουν και αυτοι!

πληροφοριες για τις εξετασεις: η εξεταση γινεται εξ ολοκληρου σε υπολογιστη. δε γραφεις τιποτα σε χαρτι. αν πχ δινεις το word σου εχει ερωτησεις του τυπου 'κανε bold'την πρωτη λέξη του κειμενου." το κανεις εσυ και πατας το κουμπακι "υποβολη'που εχει στην οθονη. 45 λεπτα διαρκει (εννοειται αν τελειωσεις νωριτερα μπορεις να φυγεις)

για προετοιμασια τωρα. αρκει να παρεις ενα βιβλιο σαν αυτο που λες, καλο δειχνει. αφου το διαβασεις παιρνεις την υλη (to syllabus της  αντιστοιχης ενοτητας που δινεις δηλ) και τσεκαρεις αν αυτα που ζηταει μπορεις νατ α εφαρμοσεις.

οι ερωτησεις που πεφτουν ειναι τετοιου στυλ πχ ανοιξε την εφαρμογη word, αποθηκευσε το εγραφο σε νεο φακελο με το ταδε ονομα. εφαρμοσε την ταδε γραμματοσειρα στην ταδε παραγραφο.

παλια θεμα τωρα δεν εχω γιατι οπως σου ειπα ο,τι κανεις το κανεις εκεινη την ωρα πανω στον υπολογιστη. εχει περασει και καιρος δε τα θυμαμαι..

μην αγχωνεσαι ειναι πολυ ευκολα! αν ξερεις να κανεις ο,τι ζηταει στα syllabi θα τα περασεις ολα με την πρωτη!

επισης ζητα απο το εξεταστικο κεντρο που θα γραφτεις να κανεις τεστ προσομοιωσης.ειναι το πιο σημαντικο. βοηθανε να εξοικιωθεις με τη διαδικασια. συνηθως τα εξεταστικα δινουν ενα 2ωρο τεστ δωρεαν για καθε ενοτητα. δηλ γυρω στα 4-5 τεστ αναλογως με την ταχυτητα σου.
αν δεν εχει δωρεαν ειναι 5 ευρω η ωρα.

Αποσυνδεδεμένος droopy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:30:12 am »
Ευχαριστώ. Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά γραφεία της ECDL στην Αθήνα και μου είπε η γραμματέας ότι από Φεβρουάριο θα ισχύει μόνο το syllabus 5.0! Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!!!. Πηγαίνετε δώστε σε κάποιο εξεταστικό κέντρο με την καινούρια ύλη!

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 07:47:48 pm »
Καλησπέρα!Θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσετε με την περίπτωσή μου.Ξεκίνησα πέρυσι για ECDL σε ένα φροντιστήριο.Επειδή ήταν μετά το Πάσχα προφανώς δεχτήκανε να μην κάνω μαθήματα κ απλά να πληρώσω ένα ποσό για να κάνω τα TEST 4U και να δίνω τις ενότητες.Μόνο με τα TEST4U πήρα WINDOWS-WORD&EXCELL.Μέχρι εδώ καλά.Πήγα το Σεπτέμβρη για να πάρω κ το ΙΝΤΕΡΝΕΤ γιατί αν μου χρειαστεί κάποια στιγμή από τον ΑΣΕΠ νομίζω ότι φτάνουν οι 4 ενότητες,σωστά?ΑΛΛΑ τότε μου είπανε ότι πλέον δεν μπορώ να κάνω μόνο τα ΤΕΣΤ αλλά είναι υποχρεωτικό να κάνω κ μαθήματα.Τους είπα ότι άλλα είχαμε συμφωνήσει κ ότι θέλω μόνο το INΤΕRNET να πάρω αλλά δε δέχονται.Σκέφτηκα να πάρω την κάρτα μου από το φροντιστήριο κ να πάω να ρωτήσω αλλού αν γίνεται να δώσω.Επίσης, μου είπανε πως πρέπει να τους δώσω 25 ευρώ για να μου δώσουν βεβαίωση ότι πήρα αυτές τις ενότητες.&ότι κάθε φορά που παίρνω κάποια ενότητα θα πρέπει να δίνω 25 ευρώ.Τι με συμβουλεύεται να κάνω?Επίσης,αληθεύει ότι το ECDL ισχύει μόνο 3 χρόνια?

Αποσυνδεδεμένος thrasius

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:27:54 pm »
Επίσης, μου είπανε πως πρέπει να τους δώσω 25 ευρώ για να μου δώσουν βεβαίωση ότι πήρα αυτές τις ενότητες.&ότι κάθε φορά που παίρνω κάποια ενότητα θα πρέπει να δίνω 25 ευρώ.Τι με συμβουλεύεται να κάνω?Επίσης,αληθεύει ότι το ECDL ισχύει μόνο 3 χρόνια?

Εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις την καρτούλα σου, που ανήκει ΜΟΝΟ σε σενα, και να πας αλλού να βγάλεις το πιστοποιητικό με τις ενότητες που εχεις περάσει. Πράγματι ισχύει το ποσό των 25

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:22:38 am »
Επίσης, μου είπανε πως πρέπει να τους δώσω 25 ευρώ για να μου δώσουν βεβαίωση ότι πήρα αυτές τις ενότητες.&ότι κάθε φορά που παίρνω κάποια ενότητα θα πρέπει να δίνω 25 ευρώ.Τι με συμβουλεύεται να κάνω?Επίσης,αληθεύει ότι το ECDL ισχύει μόνο 3 χρόνια?

Εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις την καρτούλα σου, που ανήκει ΜΟΝΟ σε σενα, και να πας αλλού να βγάλεις το πιστοποιητικό με τις ενότητες που εχεις περάσει. Πράγματι ισχύει το ποσό των 25

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)