0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από που μπορεί κανείς να τα κατεβάσει αυτά τα test έστω και με περιορισμένη χρήση;
"Πληρης οδηγος για το ECDL" - εκδοσεις Α
δεν ειναι πολυ διαφορετικο. τις ιδιες λειτουργιες εχει,κυριως διαφερει η εμφανιση δες εδω http://office.microsoft.com/training/training.aspx?AssetID=RP100920111032&CTT=6&Origin=RP100766481032στο λινκ που παραθετεις μιλα για syllabus 5...υπάρχει κατι τετοιο;γιατι στην ιστοσελιδα του ecdl εχει το syllabus 4.0αν υπηρχε 5 δε θα το ειχε η επισημη ιστοσελιδα;
Επίσης, μου είπανε πως πρέπει να τους δώσω 25 ευρώ για να μου δώσουν βεβαίωση ότι πήρα αυτές τις ενότητες.&ότι κάθε φορά που παίρνω κάποια ενότητα θα πρέπει να δίνω 25 ευρώ.Τι με συμβουλεύεται να κάνω?Επίσης,αληθεύει ότι το ECDL ισχύει μόνο 3 χρόνια?
Παράθεση από: dreamy στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 07:47:48 pmΕπίσης, μου είπανε πως πρέπει να τους δώσω 25 ευρώ για να μου δώσουν βεβαίωση ότι πήρα αυτές τις ενότητες.&ότι κάθε φορά που παίρνω κάποια ενότητα θα πρέπει να δίνω 25 ευρώ.Τι με συμβουλεύεται να κάνω?Επίσης,αληθεύει ότι το ECDL ισχύει μόνο 3 χρόνια?Εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις την καρτούλα σου, που ανήκει ΜΟΝΟ σε σενα, και να πας αλλού να βγάλεις το πιστοποιητικό με τις ενότητες που εχεις περάσει. Πράγματι ισχύει το ποσό των 25