0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πως είναι η φοίτηση στις άλλες πόλεις, στο
Συγκεκριμένα ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για τα Γιάννενα. Έχει ελπίδες ή και εκεί μετράει το μέσο; Έχει τελειώσει ΤΕΙ Νοσηλευτικής, έχει πάρει το Μεταπτυχιακό του και ξεκινάει και Διδακτορικό. Η επαγγελματική ή η διδακτική εμπειρία μετράει;
Αυτό το φαινόμενο γίνεται μόνο στην Ελλάδα; Όλοι θέλουνε να μπούνε στο δημόσιο όσον αφορά τα παραιατρικά επαγγέλματα (νοσοκομεία , ΙΚΑ) αλλά θέλουν να διδάξουν κιόλας. Δηλαδή ρε παιδιά αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Και όλα αυτά τα λέω γιατί έχω προσωπικό περιστατικό όπου το παλικάρι πήρε τη μοναδική θέση ΑΣΠΑΙΤΕ και μετά από μια βδομάδα αποδέχτηκε διορισμό σε νοσοκομείο. Αν δεν ήταν σίγουρος για τα αποτελέσματα στο νοσοκομείο το κατανοώ έλα όμως που ήξερε οτι τον παίρνουν προιν κάνει τα χαρτιά του. Το αποτέλεσμα μία θέση καινή την οποία θα μπορούσε να πάρει κάποιος που θα τον βοηθούσε ουσιαστικά να βρει μια θέση. Μετά μας φταίει το σύστημα αφού και μεις την πάρτη μας κοιτάμε μόνο.
Παράθεση από: Panais στις Μαΐου 12, 2008, 12:00:39 pmΑυτό το φαινόμενο γίνεται μόνο στην Ελλάδα; Όλοι θέλουνε να μπούνε στο δημόσιο όσον αφορά τα παραιατρικά επαγγέλματα (νοσοκομεία , ΙΚΑ) αλλά θέλουν να διδάξουν κιόλας. Δηλαδή ρε παιδιά αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Και όλα αυτά τα λέω γιατί έχω προσωπικό περιστατικό όπου το παλικάρι πήρε τη μοναδική θέση ΑΣΠΑΙΤΕ και μετά από μια βδομάδα αποδέχτηκε διορισμό σε νοσοκομείο. Αν δεν ήταν σίγουρος για τα αποτελέσματα στο νοσοκομείο το κατανοώ έλα όμως που ήξερε οτι τον παίρνουν προιν κάνει τα χαρτιά του. Το αποτέλεσμα μία θέση καινή την οποία θα μπορούσε να πάρει κάποιος που θα τον βοηθούσε ουσιαστικά να βρει μια θέση. Μετά μας φταίει το σύστημα αφού και μεις την πάρτη μας κοιτάμε μόνο.Το γεγονός ότι ξέρεις ένα τέτοιο περιστατικό δε σημαίνει ότι είναι ο κανόνας.