0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως και να χει το πραγμα, το πιστοποιητικο της ασπαιτε, δυναται να χρησιμευσει αλλου εκτος απο την κρατικη εκπαιδευση?
Εγω εχω ακουσει οτι φροντιζουν ωστε να τοποθετουν οποιον δυ εχει μαστερ, σε θεση που να ειναι σχετικη με το μαστερ, ωστε να μπορουν κι αυτοι να λαμβανουν το επιδομα του μεταπτυχιακου τους. Offtopic.
Το ειδικό σχολείο Χλέμπουρα (δεν φταίω εγώ, εσύ το διάλεξες για nick!) που λες είναι τα ΠΕΚ, και ισχύουν για ΟΛΟΥΣ τους νεοδιόριστους, και η επιμόρφωση γίνεται απόγευμα-είμαι ΠΕ19 νεοδιόριστη και δουλέυω σε εσπερινό, το πώς θα παρακολουθήσω φέτος ΠΕΚ δεν έχω την παραμικρή ιδέα...ειδικό σχολείο για ΠΕ19-20 ΔΕΝ υπάρχει, ή αν επιμένεις ότι υπάρχει δώσε μας λεπτομέρειες να το μάθουμε κι εμείς.xaan εγώ δεν αναφέρθηκα στο αν είναι σωστό ή λάθος να διορίζονται καθηγητές χωρίς παιδαγωγικό πτυχίο-είναι λάθος. Από τη στιγμή που διορίστηκε λοιπόν ο εκπαιδευτικός, γιατί να φάει τη θέση ΑΣΠΑΙΤΕ από κάποιον που χρειάζεται την παιδαγωγική κατάρτιση για να διοριστεί;;;Το θέμα παιδαγωγός-απαιδαγώγητος σηκώνει ΠΟΛΛΗ κουβέντα γιατί το σύστημα είναι που πάσχει, και εμείς στο βαθμό που βλέπουμε τα στραβά του συστήματος και δεν κάνουμε κάτι γι'αυτό...π.χ., μην ανοίξω το στόμα μου και πω για κάποιους συγκεκριμένους καθηγητές εδώ από καθηγητικές σχολές οι οποίοι έχουν ως προτεραιότητα τις υποψηφιότητές τους στο Δήμο και τη Νομαρχία, δεν πατάνε στο σχολείο, και όλα αυτά με τον εκνευρισμό του διευθυντή, ΑΛΛΑ την ανοχή και τις πλάτες του προϊσταμενου Δευτεροβάθμιας...οι μαθητές έχουν εξοργιστεί, γιατί ο χαβαλές και η κατάληψη είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει εργαζόμενους ανθρώπους...φοβάμαι πως το φιλότιμο, η αξιοπρέπεια, η υπευθυνότητα του καθηγητή δεν υπαγορεύεται από κανένα παιδαγωγικό πτυχίο-το ξέρω ότι τραβάω τη συζήτηση αλλού, αλλά εμένα αυτά τα θέματα ουσίας με απασχολούν και όχι το γεγονός ότι δεν έχω παιδαγωγικό πτυχίο-ας έρθει οποιοσδήποτε σχολικός σύμβουλος στην τάξη μου να με κρίνει στο κάτω-κάτω-και ετοιμάζομαι για δράση, ακόμα κι αν χρειαστεί να μπω στο μάτι της Διεύθυνσης...
Παράθεση από: cool11 στις Νοέμβριος 19, 2006, 08:24:12 μμΕγώ "έχω ακούσει" ότι την επόμενη μέρα του διορισμού ενός δ.υ. (μέχρι εκέινη τη μέρα το μόνο που είχε στόχο ήταν πώς θα βγάλει το σίγουρο χρήμα, με κάθε τρόπο) αρχίζει να σκέφτεται πώς θα κάνει μάστερ, phd (μαϊμούδες, δηλ. άσχετα με τη δουλειά του) πώς θα κάνει μετάταξη σε θέση με περισσότερα λεφτά, πώς θα πάρει μετάθεση για να μη μείνει στη θέση του πολύ καιρό και τον "πήξει" ο προϊστάμενος και πάει λέγοντας... προκλητικά πολύ όλα αυτά....πές μου που κάνουν εύκολα μαστερ να πάω να κάνω και εγώ
Εγώ "έχω ακούσει" ότι την επόμενη μέρα του διορισμού ενός δ.υ. (μέχρι εκέινη τη μέρα το μόνο που είχε στόχο ήταν πώς θα βγάλει το σίγουρο χρήμα, με κάθε τρόπο) αρχίζει να σκέφτεται πώς θα κάνει μάστερ, phd (μαϊμούδες, δηλ. άσχετα με τη δουλειά του) πώς θα κάνει μετάταξη σε θέση με περισσότερα λεφτά, πώς θα πάρει μετάθεση για να μη μείνει στη θέση του πολύ καιρό και τον "πήξει" ο προϊστάμενος και πάει λέγοντας... προκλητικά πολύ όλα αυτά....