0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει ειδοποιηθεί κανείς για ΠΔΣ; Σε σχολείο που ρώτησα μου είπαν ότι φέτος δεν προτείνει ο υπεύθυνος με το Λυκειάρχη, αλλά αποφασίζει ο Προϊστάμενος της ΔΙΔΕ! Ισχύει κάτι τέτοιο;;;;;;;;
Η γενικη εικονα ειναι κακη πολλα λυκεια δεν θα κανουν φετος ,απο Γ αθηνας που ασχολουμε.και οσοι αρχισουν θα κοπουν σε λιγο λογω μικρης προσελευσης μαθητων.αυτα που ξεραμε ας τα ξεχασουμε.Ψαξτε να βρειτε καμια ωρα αλλου.
Παράθεση από: Gwgaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2008, 09:15:38 amΈχει ειδοποιηθεί κανείς για ΠΔΣ; Σε σχολείο που ρώτησα μου είπαν ότι φέτος δεν προτείνει ο υπεύθυνος με το Λυκειάρχη, αλλά αποφασίζει ο Προϊστάμενος της ΔΙΔΕ! Ισχύει κάτι τέτοιο;;;;;;;; Αυτό που λες είναι σωστό. Ενώ πέρσι έλεγε η εγκύκλιος ότι ο σχεδιαστής προτείνει στη διεύθυνση, φέτος δεν το αναφέρει.
εγώ πάλι αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν προτείνει καθηγητές ο δ/ντης ή ο σχεδιαστής αλλά στέλνονται τα ονόματα κατευθείαν από τη δ/νση. αυτό όντως ισχύει και ίσχυσε και πέρσι.
μίλησα και με ανατ.αττικη και ο υπάλληλος ήταν πολυ ενθαρρυντικος. ο δ/ντης θέλει να ξεκινήσει η πδσ όσο πιο σύντομα γίνεται και ότι θα προτιμηθούν οι ωρομίσθιοι, με το σκεπτικό να βοηθηθούν όλοι οι συνάδελφοι αδιοριστοι καθηγητές. έχει δοθεί εντολή στα σχολεία να μαζευτούν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα τμήματα για να ξεκινήσουν και υπολογίζουν, χωρίς βέβαια να μπορούν να το επιβεβαιώσουν, ότι από βδομάδα θα έχουν στοιχεία για να αρχίσουν να καλούν.