0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχουν βεβαια και τα εικονικα τμηματα που δημιουργουνται!!!!!!!!!!Περσυ εμαθα οτι καποιος εκανε ΠΔΣ 2 ωρες στην Αθηνα και 2 ωρες στην Κρητη ( Ρεθυμνο αν θυμαμαι καλα ) ...Καταλαβαινετε τι γινεται ...Και εμεις περιμενουμε ... Ας μου πει καποιος ΤΙΙΙΙΙΙΙ??
Ο αριθμός των μαθητών σύμφωνα με την υ.α. πρέπει να είναι 7 - 14 σε κάθε τμήμα.Αυτό ίσχυε και πέρσι.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 04:53:40 pmΟ αριθμός των μαθητών σύμφωνα με την υ.α. πρέπει να είναι 7 - 14 σε κάθε τμήμα.Αυτό ίσχυε και πέρσι.Φέτος απ ότι άκουσα είναι 10 το λιγότερο . Δεν ξέρω , θα το ψάξω . Αλλά και έτσι να είναι ( 7-14 άτομα ) γιατί να δίνουν τις ώρες σε κάποιους δικούς ανθρώπους και σε μας ( μένα ) να λένε ότι : δεν υπάρχει συμετοχή . Τα παράλογα του συστήματος .
η ανατ.αττικη θα αρχίσει να καλει μετά τις 15 οκτωβρίου.
Παράθεση από: megaira στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 11:49:49 pmΣήμερα μίλησα με μια φίλη μου από τον δήμο Κορινθίας και έχει ειδοποιηθεί από χθες απο ένα σχολείο και από την ίδια την γραμματέα της ΔΔΕ για άλλα 2 λύκεια. Ήδη μάλλον αρχίζουμε και διανύουμε την περίοδο όπου θα καλούν. Διευκρινίζω ότι στην περίπτωση της φίλης μου δεν υπάρχει θέμα βύσματος.. προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Για τι ειδικότητα μιλάμε?
Σήμερα μίλησα με μια φίλη μου από τον δήμο Κορινθίας και έχει ειδοποιηθεί από χθες απο ένα σχολείο και από την ίδια την γραμματέα της ΔΔΕ για άλλα 2 λύκεια. Ήδη μάλλον αρχίζουμε και διανύουμε την περίοδο όπου θα καλούν. Διευκρινίζω ότι στην περίπτωση της φίλης μου δεν υπάρχει θέμα βύσματος.. προς αποφυγή παρεξηγήσεων.