0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει αμοιβαία μετάταξη. Μόνο σκέτη μετάταξη στη βθμια πανελλαδικά όπου υπάρχει κενό μετά τις μεταθέσεις.
Μπορούμε να πάρουμε μετάταξη από αθμια στη βθμια;
Εάν είδα καλά, σε ένα αρχείο του Μαριου Μαγιολαδιτη, έχουν μείνει τρία κενά στον νόμο που με ενδιαφέρει, μετά τις μεταθέσεις. Το ερώτημα μου είναι το εξής: είναι εύκολο καταρχάς να πάρει κανείς μετάταξη στους ΠΕ02 και εάν γίνεται εφόσον μου υπολείπονται δύο μήνες για την πενταετία. Ευχαριστώ πολύ!
Ο νόμος είναι νόμος. Δεν μπορούν να γίνουν εκπτώσεις παραβλέποντάς τον. Πρέπει να έχει συμπληρωθεί η 5ετία.Στην εγκύκλιο μετατάξεων φαίνονται τα κενά που μπορούν να δηλωθούν, αλλά δεν δίνουν όλα όσα υπάρχουν!
Να έχετε κατά νου πως η 5ετία λογίζεται μέχρι και τις 31/8, συνεπώς δεν είναι απαραίτητο να έχετε συμπληρώσει τους μήνες μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης μετάταξης. Κι εγώ από εδώ την έμαθα τη συγκεκριμένη πληροφορία και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας, γιατί απ’ όσο καταλαβαίνω πρόκειται για μια συνηθισμένη «παρεξήγηση» Υ.Γ.: ΠΕ70 κι εγώ και θα ήμουν ευτυχής αν κατάφερνα να πάρω μετάταξη στη δεύτερή μου ειδικότητα. Τυχαίο;; Δεν νομίζω
οπως αναφερεται στην περσινη εγκυκλιο μετατξεων οι διευθυνσεις θα πρεπει να εκδωσουν Π.Υ.Μ και στο οποια θα πρεπει να αναγραφεται η συνολική εκπαιδευτική υπηρεσία συμπεριλαμβανομένης και τυχόν προϋπηρεσίας (σε έτη-μήνες-μέρες)έως και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 01-05-2024