*

Αποστολέας Θέμα: Τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί  (Αναγνώστηκε 34051 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VPTH

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 04:46:22 pm »
ΠΡΟΣ limnioti
Θα πρότεινα να τον αγνοείς και να μην πέφτεις στο άθλιο επίπεδό του.

Άστον, μόνος τους αυτογελοιοποιείται και αυτός και οι απόψεις του

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:21:15 »

Αποσυνδεδεμένος Ψυχραιμίας

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 04:50:18 pm »

Καλησπέρα..
Νομίζω πως πρέπει να ρίξεις μόνος σου λίγοτους τόνους που μόνος σου ανέβασες.
Νομίζεις πως όλοι εμείς που διοριστήκαμε είμαστε 25 χρονών και δεν έχουμε δώσει ποτέ μας ΑΣΕΠ;Για να καταλάβω δηλαδή.Ή πως κάναμε τρία παιδιά για να διοριστούμε;Γιατί αν το ακούσω και αυτό θα έχω καταλήξει ε συμπεράσματα που δεν θα ήθελα για το πόσο ατομικα το έχεις τοποθετήσει το θέμα.
Προσωπιά ούτε την ευχέρεια είχα ούτε και την έχω.Έκανα το πρώτο μου παιδί δουλεύοντας σε ασχετα πράγματα με την τωρινή μου δουλειά.Δεν κάθησα να περιμένω το διορισμό για να κάνω οικογένεια.Μόλις Γέννησα το πρώτο μου παιδί έδινα για δεύτερη φορά Ασεπ, επιτυχούσα ξανά και μη διοριστέα.Ενα χρόνο μετά αποφάσισαμε να μεγλώσουμε την οικογένεια μας κάνοντας το δεύτερο μας παιδί.Δεν το πιστευαμε ούτε εμείς μια και τα μωρά ήταν τριδυμα.Τελικά επέζησαν τα δύο παιδάκια.Όταν τα τελευται αήσαν ενός έτους ξαναέδωδα ΑΣΕΠ με τα ίδια αποτελέματα:επιτυχούσα ξανά και μη διοριστέα.
Η θέση αναπληρωτη με βρήκε την μέρα που θα επεστρεφα στη δουλεια μου.
Σε 3 η 4 χρόνια και αν ο Θεός μας δώσει ξανά θέλουμε να κάνουμε και άλλο ένα παιδάκι γιατί τα αγαπάμε και δεν μας πειράζει να στερούμαστε για να τα μεγαλώνουμε.Έχω διοριστεί ήδη και αυτό δεν με έκανε πλούσια ούτε αλλαξε κάτι στη ζωή μου
Καλή σου τύχη

Επειδή βλέπω ότι πλακώσανε οι θεούσοι εδώ, να σου απαντήσω ότι και το διάβασμα είναι δουλειά. Και σίγουρα σε διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν υπήρξα αραχτός περιμένοντας διορισμό και ξύνοντας τα αρχδ... μου! Αυτά και ευχαριστω για την φιλοξενία! Το επόμενο πακέτο λιακόπουλου βγαίνει αύριο. Άντε και καλα κρασιά!
Είσαι ανεκδιήγητος.Με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα.Όχι με το ότι προσπαθείς να επιβιώσεις με 300 ευρώ και μεταξύ μας δεν έχεις πείσει κανέναν μας , μα γιατί δικαιολογείς τον εαυτό σου λαψουρίζοντας.Για φαντάσου να μπεις και σε σχολείο, τα έρμα τα παιδιά τι έχουν να ακούσουν

Δεν είναι κλαψουρίσματα αγαπητή μου, είναι η διεκδίκηση του αυτονόητου, για όσους δεν τυγχάνουν θηλυκού γένους για να το ρίχνουν στην τεκνοποίηση επειδή "η βέρα στο δεξί" αναβλήθηκε για την επόμενη βδομάδα. Επιπλέον δεν είπα ότι προσπαθώ να επιβιώσω με 300 ευρώ αν και το έχει κάνει ως ωρομίσθιος.... Αλλοίμονο τι θα τραβήξουν από εσένα τα παιδάκια!!! Αν θεωρείς δικαιολογία ή κλαψούρισμα την διεκδίκηση των αυτονόητων μετα από 14 χρόνια αναμονής και διάβασμα που ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις δει, σου προτείνω να κάνειο μεταπτυχιακό στην Κατινιά![/quote]πάντως είναι απορίας άξιο  πώς με τόοοοσο διάβασμα   είσαι ακόμα αδιόριστος!
[/quote]

Δεν είμαστε όλοι ζητιάνοι ούτε αναξιοπρεπείς να απλώνουμε τα χέρια μας στο κράτος να μας διορίσει. Παίζουμε με τους όρους του παιχνιδιού και δεν χρησιμοποιούμε τα παιδιά μας για να την βολέψουμε στο δημόσιο....

Άλλοι κλαψουρίζουν και άλλοι σαν κι εσένα ζητιανεύουν! Αντε γεια!

Αποσυνδεδεμένος VPTH

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 04:51:13 pm »
Τράβα στο κατηχητικό σου να διδάξεις Λιακόπουλο καλύτερα!!! Ή καλύτερα μπες σσε καμιά χρονομηχανή μαζί με την Λουκά να βρεθείτε με τους ΕΛ στο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:21:15 »

Αποσυνδεδεμένος eve elf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • πε70
    • Προφίλ
"δύο πράγματα είναι άπειρα. το σύμπαν και η ανθρώπινη βλάκεια. και για το πρώτο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις" (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Αποσυνδεδεμένος limnioti

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 04:58:29 pm »
"Δεν είμαστε όλοι ζητιάνοι ούτε αναξιοπρεπείς να απλώνουμε τα χέρια μας στο κράτος να μας διορίσει. Παίζουμε με τους όρους του παιχνιδιού και δεν χρησιμοποιούμε τα παιδιά μας για να την βολέψουμε στο δημόσιο....

Άλλοι κλαψουρίζουν και άλλοι σαν κι εσένα ζητιανεύουν! Αντε γεια!"Από Ψυχραιμίας.

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα.Μάλλον έσυ ζητιανεύεις στην προκειμένη, αλλά ούτε να δεις μπρος σου δεν μπορείς από το μένος σου.
Μας έχεις χαιρετίσει εδώ και πολύ ώρα και είσαι ακόμα εδώ.Απορώ γιατί δεν φεύγεις να ηρεμήσεις και λίγο
What goes around, comes around

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 05:01:15 pm »
Ξέρουν πολύ καλά ποιά μέτρα και σταθμά πρόσληψης εκπαιδευτικών να βρίσκουν ώστε να μας βάζουν να αλληλοφαγωνόμαστε χωρίς να χαλάσουν ευρώ παραπάνω.Εύγε τους!
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος eve elf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε70
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 05:04:30 pm »
Ξέρουν πολύ καλά ποιά μέτρα και σταθμά πρόσληψης εκπαιδευτικών να βρίσκουν ώστε να μας βάζουν να αλληλοφαγωνόμαστε χωρίς να χαλάσουν ευρώ παραπάνω.Εύγε τους!

και να εξοικονομούν παραπάνω, αφού παρόλα τα κενα μειώνονται οι διορισμοί και οι εκπαιδευτικοί δεν ασχολούνται.
"δύο πράγματα είναι άπειρα. το σύμπαν και η ανθρώπινη βλάκεια. και για το πρώτο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις" (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Αποσυνδεδεμένος Ψυχραιμίας

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 05:05:46 pm »
"Δεν είμαστε όλοι ζητιάνοι ούτε αναξιοπρεπείς να απλώνουμε τα χέρια μας στο κράτος να μας διορίσει. Παίζουμε με τους όρους του παιχνιδιού και δεν χρησιμοποιούμε τα παιδιά μας για να την βολέψουμε στο δημόσιο....

Άλλοι κλαψουρίζουν και άλλοι σαν κι εσένα ζητιανεύουν! Αντε γεια!"Από Ψυχραιμίας.

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα.Μάλλον έσυ ζητιανεύεις στην προκειμένη, αλλά ούτε να δεις μπρος σου δεν μπορείς από το μένος σου.
Μας έχεις χαιρετίσει εδώ και πολύ ώρα και είσαι ακόμα εδώ.Απορώ γιατί δεν φεύγεις να ηρεμήσεις και λίγο

Σου επαναλαμβάνω ότι εγώ όπως και άλλοι ΔΕΝ ζητιανεύουμε! Διεκδικούμε αυτό που μας ανήκει. Απλά δεν φεύγω γιατί ψάχνω αν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής μου από την σελίδα. Δεν κακίζω τους ιδιοκτήτες της, αλλά μου φέρνει αναγούλα να συζητώ με "υπερπατριώτες" που προσπαθούν να παρακάμψουν αντικειμενικά κριτήρια χρησιμοποιώντας τοΠατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Σε πληροφορώ ότι είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Απλά ψάχνω να δω αν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής. Τόσο απλά!

Αποσυνδεδεμένος VPTH

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 05:16:09 pm »
Σου επαναλαμβάνω ότι εγώ όπως και άλλοι ΔΕΝ ζητιανεύουμε! Διεκδικούμε αυτό που μας ανήκει. Απλά δεν φεύγω γιατί ψάχνω αν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής μου από την σελίδα. Δεν κακίζω τους ιδιοκτήτες της, αλλά μου φέρνει αναγούλα να συζητώ με "υπερπατριώτες" που προσπαθούν να παρακάμψουν αντικειμενικά κριτήρια χρησιμοποιώντας τοΠατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Σε πληροφορώ ότι είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Απλά ψάχνω να δω αν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής. Τόσο απλά!

Άντε παιδάκι μου να διαγραφείς γιατί μόνο ανοησίες και καταστροφικές ιδέες έχεις να προσφέρεις! Ά! ξέχασα και αισχρές φράσεις πεζοδρομιακού επιπέδου και κτηνώδους περιεχομένου!

Το μόνο που ξέρεις εσύ δρώντας φασιστικά είναι να αντιπαθείς κάθε άποψη που αντικρούει τις προκαταλήψεις σου βαπτίζοντας αυθαίρετα και αδιάντροπα τους φορείς της άποψης αυτής ως θρησκόληπτους και υπερπατριώτες! Γι' αυτό άλλωστε και είσαι ανίκανος στον αληθινό διάλογο ,μόνο να βρίζεις ξέρεις!

Παρακαλούνται οι συντονιστές και διαγράψουν τα χυδαία και υβριστικά μηνυματά του!

Άλλωστε το γεγονός ότι γράφτηκες σήμερα σημαίνει ή ότι είσαι κάποιος που γράφει απο παλια με άλλο nickname ή ότι μπήκες μόνο και μόνο επειδή μισείς τις απόψεις που αντικρούουν την κατεδάφιση των πάντων στο όνομα δηθεν της ...ισοπολιτείς και ισονομίας. Στην πραγματικότητα στο όνομα της απύθμενης βλακείας και του εγωπαθούς συμφέροντος!

Αποσυνδεδεμένος limnioti

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 05:19:01 pm »

[/quote]
Εγώ πάντως σου έυχομαι ό,τι καλύτερο και ως προς τη διαγραφή σου και ως προς το διορισμό σου.
Και ένα τελευταίο για να μην ξεχνάμε και τις ρύσεις του λαού μας :"Έκει που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θά΄ρθεις" Καλή τύχη και πάλι

What goes around, comes around

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 05:20:26 pm »
Μάλιστα.
Νέα μέλη,νέο θέμα για τους n-τεκνους.

Είστε τόσο βαρετοί που ακόμη κι εγώ δεν έχω όρεξη να πω τη γνώμη μου.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 05:21:24 pm »
VPTH σου αρέσει το μουστάκι μου;
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος emel+3

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 05:23:13 pm »
Μάλιστα.
Νέα μέλη,νέο θέμα για τους n-τεκνους.

Είστε τόσο βαρετοί που ακόμη κι εγώ δεν έχω όρεξη να πω τη γνώμη μου.
??? ??? :P

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144