0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: olde στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 02:44:43 pm Τα choices απο Burlington( κ για D κ για Pre lower) είναι πολύ καλά και έχουν άπειρο υλικο για να δουλέψεις!!!Επίσης πολύ καλά είναι και τα link απο New Editions.δηλαδη να τα προτιμησω απο το access και forum τις Exrpess ?
Τα choices απο Burlington( κ για D κ για Pre lower) είναι πολύ καλά και έχουν άπειρο υλικο για να δουλέψεις!!!Επίσης πολύ καλά είναι και τα link απο New Editions.
καλησπερα! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για πρώτη χρονια proficiency(advanced)? H μαθήτρια μου είναι 15χρονών, αρκετά δυνατή(τώρα την ανέλαβα) και θέλει michigan prof. .Το μόνο που έχω δουλέψει στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι το New Trends,Burlington. Thank you!
Μια παρομοια περιπτωση που ειχα ολοκληρωσαμε τα βιβλια της D class που ειχε ηδη απ το φροντιστηριο και μετα καναμε το update της burlington για pre-lower. Το δουλεψαμε οσο καλυτερα μπορουσαμε. Επαιρνα αφορμη απο το οτιδηποτε και της τα εξηγουσα σαν να ηταν tabula rasa!!! Μετα καναμε ενα 3μηνο practice tests και το πηρε το πτυχιο!!! Δεν μπορω να πω οτι αυτη ειναι η συνταγη της επιτυχιας γιατι μαλλον ετυχε κιολας αφου τα test αλλα τα περνουσε κι αλλα οχι. Απλα νομιζω οτι αφου ειναι αρκετα μεγαλη δεν μπορεις ουτε να την πας πολυ πισω αλλα και γενικα οι μεγαλυτεροι τα καταφερνουν αν το αποφασισουν γιατι τους βοηθαει η κριτικη σκεψη. Απο διαβασμα μη φανταστεις οτι τρελλαινοταν κιολας. Χαλαρα πραγματα
Υπαρχει καποιο βιβλιο μονο listening?
Γεια σας!Έχετε κάτι να προτείνετε σε γραμματική για b senior?κάτι όχι πολύ απαιτητικό,το παιδί δεν έχει κάνει βιβλίο γραμματικής κ η μητέρα του θέλει να συνεχίσουμε το click on 2 που είχε ξεκινήσει με την προηγούμενη καθηγήτρια..έκανε μόνο coursebbok κ καποιες ασκήσεις γραμματικής απ' το companion..δεν θέλει ξεχωριστή γραμματική?έστω να του δίνω extra υλικό..Αν τις κάνει βέβαια γιατί δεν το '΄χει πιέσει κ κανείς απ'όσο κατάλαβα..Ευχαριστώ!!!
Παράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 26, 2009, 04:23:07 pmΓεια σας!Έχετε κάτι να προτείνετε σε γραμματική για b senior?κάτι όχι πολύ απαιτητικό,το παιδί δεν έχει κάνει βιβλίο γραμματικής κ η μητέρα του θέλει να συνεχίσουμε το click on 2 που είχε ξεκινήσει με την προηγούμενη καθηγήτρια..έκανε μόνο coursebbok κ καποιες ασκήσεις γραμματικής απ' το companion..δεν θέλει ξεχωριστή γραμματική?έστω να του δίνω extra υλικό..Αν τις κάνει βέβαια γιατί δεν το '΄χει πιέσει κ κανείς απ'όσο κατάλαβα..Ευχαριστώ!!!grammarway και μαλον το 1 εφόσον δεν εχει κάνει ήδη γραμματική. Το βιβλίο που κάνει προσωπικά μου αρέσει πολύ αλλά είναι αρκετά απαιτητικό. Αν ωστόσο ανταποκρίνεται είναι κρίμα να τον "κόψεις" με κάτι λιγότερο.
Υπαρχει ενα βιβλιο της ελληνοαμερικανικης, μονο για listening, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει.Περυσι που ετοιμαζα μαθητες για ecce, οσο και να εκαναν, βελτιωθηκαν λιγο, αλλα μονο με το να κανουν πολλαααα τεστ.