0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω 1 παιδί που έχει κανει τις junior και θέλει να κάνει Α senior σε ιδιαίτερο αφού με το φροντιστίριο ισχυρίζεται ότι δεν τα καταλαβαίνει. Είδα το ace from space και είναι αρκετά καλό αλλα και τα adventures δεν είναι άσχημα.Ποιά βιβλία μου προτείνετε?
Καλημέρα συνάδελφοι, θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας. Πέρυσι είχα αναλάβει έναν μαθητή (13 ετών) D class με τον οποίο κάναμε το Enterprise 4 (3 ώρες την εβδομάδα), φυσικά επειδή είχε απίστευτα πολλή ύλη, κάναμε επιλεγμένα πράγματα και καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε. Με δυσκολία, ωστόσο, γιατί ο μικρός μόνο στα αγγλικά δεν είχε στο μυαλό του. Οι γονείς του θα ήθελα να έδινε για lower τον Μάιο, αλλά γενικά είναι συνεννοήσιμοι άνθρωποι, οπότε έλεγα να τους προτείνω να δώσει τον Δεκέμβριο. Θεωρώ ότι με το Upstream, το οποίο μου αρέσει πολύ, δεν θα τραβήξει ο συγκεκριμένος και σκεφτόμουν το Choices, το οποίο το είχα κάνει σε άλλη μαθήτρια στη D class και βγήκε πολύ άνετα (βέβαια, η συγκεκριμένη ήταν αστέρι). Έχω ακούσει καλά λόγια και για το result της Oxford, εσείς τι θα μου προτείνατε; Επίσης, θεωρώ ότι οι ώρες θα πρέπει να αυξηθούν σε 4 την εβδομάδα, αν και είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω γκρίνιες μόλις το προτείνω Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πότε γίνεται η ετήσια έκθεση ξενόγλωσσου?Δεν μου ήρθε η πρόσκληση φέτος.Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει.Στο Caravel ή στο Plaza?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα. Γνωριζετε αν Μπουκουβάλας στέλνει σε καθηγητές και τα CD δωρεάν μαζι με τα βιβλία ή πρέπει να τα πληρώσω;
-οταν λετε οτι οι εκδοτικοι στελνουν δωρεαν τα βιβλια, ποια διαδικασια ακολουθειται, στελνουμε το πτυχιο μας για να βεβαιωσουμε πως ειμαστε δασκαλοι? η κατι αλλο?