*

Αποστολέας Θέμα: ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ C CLASS  (Αναγνώστηκε 837064 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sonic

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: βιβλία για ιδιαίτερα αγγλικών
« Απάντηση #490 στις: Ιουνίου 10, 2011, 10:08:37 am »
Συνάδελφοι θέλω να κάνω μια ερώτηση.Προετοιμάζομαι να δώσω το Μάιο για proficiency Michigan και η κοπέλα που μου κάνει έχει τρέλα με τα βιβλία του Γρίβα.Εσεις τα θεωρείται καλά; Με πολύ πίεση δική μου κάναμε το Stars and stripes της Exprees το οποίο στο τέλος της άρεσε μεν αλλά ξαναγυρίσαμε πανυγηρικά στου Γρίβα.Εχουμε πάρει και τα ECPE BOOK 1,2  αλλά θα τα κάνουμε αν προλάβουμε.Εγώ θεωρώ δυσνόητο βιβλίο του Γρίβα και με κουράζει αρκετά.Θα ήθελα τη γνώμη σας.Εσεις ποια βιβλία θα προτεινατε;

Ειδικα για Μιτσιγκαν Προφισενσυ, επειδη το εδωσα τον Νοεμβριο του 2010, εκανα της Burlington (8 practice tests), to Cracking the Michigan Proficiency απο (Andrew Betsis) kai to Finishing Touch (c1, c2 level grammar) apo Dimitris Siountris.  Εχουν τρελο λεξιλογιο τα πρωτα 2 βιβλια που εγραψα και με βοηθησαν αρκετα. Οπως και τα τεστς που ειχαν μεσα. Εσυ τωρα θα εχεις ηδη δωσει βεβαια. Πως τα πηγες? Τον Νοεμβριο παντως, η Γραμματικη kai to Reading εφαγε πολυ κοσμο. Ηταν παρα πολυ δυσκολη. Συνηθως στο Michigan, το λεξιλογιο θεωρειται το πιο δυσκολο, αλλα αυτη τη φορα, η Γραμματικη εκανε την δυσαρεστη εκπληξη.  Το πιο δυσκολο ομως τελικα σημειο αυτης της εξετασης, ειναι ο λιγος χρονος που εχεις στη διαθεση σου!  :-X

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:07:08 »

Αποσυνδεδεμένος Supergirl

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Είμαι και φαίνομαι
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Ιουνίου 20, 2011, 01:44:38 pm »
Hi Guys! Για toeic τι βιβλια προτεινετε? Της Litera το Fast Forward που ειχα teacher's και το ψαξα κυκλοφορει χωρις CD και companion!ακυρο?Γiα επιπεδο β2 ειναι ο στοχος μας για τους μαθητες μου... Απο Betsi εψαξα αλλα εχει αρκετες επιλογες και δεν ξερω που να καταληξω!
Αν θέλεις να διοριστεί η Supergirl στείλε ΠΕ 02 στο 2010!

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Ιουνίου 21, 2011, 11:53:14 am »
ριξε μια ματια στο super course. εκανα σε ενηλικες το targeting new toeic και επιασαν c1.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Ιουνίου 23, 2011, 10:46:24 am »
Καλημέρα. Έχει δουλέψει κανείς το Our Town της Burlington και το Toby, Tom and Lola της Oxford; Για παιδάκι που θα πάει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:07:08 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Ιουνίου 23, 2011, 10:54:43 am »
Καλημέρα. Έχει δουλέψει κανείς το Our Town της Burlington και το Toby, Tom and Lola της Oxford; Για παιδάκι που θα πάει

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Ιουνίου 23, 2011, 04:53:03 pm »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Ιουνίου 23, 2011, 07:28:30 pm »
panickos επειδη δεν εχω καταλαβει αν θες να ακολουθησεις ενα βιβλιο pre junior ή ajunior, για pre junior μου αρεσει παρα πολυ το yazoo της longman.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Ιουνίου 23, 2011, 11:10:03 pm »
panickos επειδη δεν εχω καταλαβει αν θες να ακολουθησεις ενα βιβλιο pre junior ή ajunior, για pre junior μου αρεσει παρα πολυ το yazoo της longman.
Θέλω να κάνω pre-junior το καλοκαίρι και A junior από Σεπτέμβρη.

Το Yazoo έχει μόνο προφορικά; Γιατί κάποια pre-junior που βρήκα είναι μόνο aural-oral. Μάλλον δε θα πάρω βιβλία για το καλοκαίρι και απλά θα του μάθω να γράφει την αλφαβήτα και κάποιες λέξεις, και από Σεπτέμβρη θα μπω κανονικά στην A junior.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Ιουνίου 23, 2011, 11:15:00 pm »
αν είναι να του μάθεις να γράφει και να προφέρει σωστά τα γράμματα μπορεις να χρησιμοποιήσεις το the big first grade workbook - school zone publishing company.
αυτό είναι ένα από τα βιβλία  που χρησιμοποιουν στα δημόσια δημοτικά του Καναδά. Θα το βρεις μέσω ίντερνετ  στο  www.schoolzone.com αλλά αφού είσαι διατεθειμένος ούτως ή αλλως να πληρώσεις το βιβλίο μπορείς να το δεις και αυτό.
Στις αρχές της δεκαετίας πάντως στοίχιζε 15,95 δολάρια Καναδά. ;)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Ιουνίου 23, 2011, 11:18:17 pm »
αν είναι να του μάθεις να γράφει και να προφέρει σωστά τα γράμματα μπορεις να χρησιμοποιήσεις το the big first grade workbook - school zone publishing company.
αυτό είναι ένα από τα βιβλία  που χρησιμοποιουν στα δημόσια δημοτικά του Καναδά. Θα το βρεις μέσω ίντερνετ  στο  www.schoolzone.com αλλά αφού είσαι διατεθειμένος ούτως ή αλλως να πληρώσεις το βιβλίο μπορείς να το δεις και αυτό.
Στις αρχές της δεκαετίας πάντως στοίχιζε 15,95 δολάρια Καναδά. ;)
Πρώτη φορά το ακούω! :o Να'σαι καλά. Απλά έχω ένα θέμα με παραγγελίες μέσω internet (όσον αφορά την ασφάλεια) και το πόσο καιρό θα κάνει να έρθει. Σ'ευχαριστώ πάντως

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #500 στις: Ιουνίου 23, 2011, 11:20:55 pm »
ε ναι, δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα γιαυτο και δεν το έχεις ακούσει. Αλλά ειναι εκπληκτικό. Και διαθέτει  και ασκήσεις αριθμητικής καθώς και πώς να λένε την ώρα..
όσο για την ασφάλεια, και γω κάποτε το είχα θέμα. Ωσπου έβγαλα μια προπληρωμένη πιστωτική από την τράπεζα Κυπρου και ούτε γάτα ούτε ζημιά... :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Ιουνίου 23, 2011, 11:25:46 pm »
Μόλις το βρήκα!!! Πάντως έχουν πολύ ωραίο layout! Και μεγάλη ποικιλία!!!

(Πάντως, αν χρειαστεί να παραγγείλλω θα πω τον αδερφό μου να το κάνει που το συνηθίζει! ;) )

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Ιουνίου 23, 2011, 11:27:43 pm »
Ναι, είναι πάρα πολύ ωραία βιβλία και πολύ προσεγμένα.
καλή τύχη στην αναζήτηση λοιπον.   ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Ιουνίου 23, 2011, 11:37:52 pm »
Thanks!
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα: Το έχεις δει από κοντά το βιβλίο; Θα έλεγες ότι είναι βατό για κάποιο παιδάκι που απλά την περασμένη χρονιά έμαθε τραγουδάκια και κάποιες λεξούλες στο πιλοτικό Δημοτικό;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2011, 11:42:47 pm από panickos »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182678
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144