0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι θέλω να κάνω μια ερώτηση.Προετοιμάζομαι να δώσω το Μάιο για proficiency Michigan και η κοπέλα που μου κάνει έχει τρέλα με τα βιβλία του Γρίβα.Εσεις τα θεωρείται καλά; Με πολύ πίεση δική μου κάναμε το Stars and stripes της Exprees το οποίο στο τέλος της άρεσε μεν αλλά ξαναγυρίσαμε πανυγηρικά στου Γρίβα.Εχουμε πάρει και τα ECPE BOOK 1,2 αλλά θα τα κάνουμε αν προλάβουμε.Εγώ θεωρώ δυσνόητο βιβλίο του Γρίβα και με κουράζει αρκετά.Θα ήθελα τη γνώμη σας.Εσεις ποια βιβλία θα προτεινατε;
Καλημέρα. Έχει δουλέψει κανείς το Our Town της Burlington και το Toby, Tom and Lola της Oxford; Για παιδάκι που θα πάει
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 23, 2011, 10:46:24 amΚαλημέρα. Έχει δουλέψει κανείς το Our Town της Burlington και το Toby, Tom and Lola της Oxford; Για παιδάκι που θα πάει
panickos επειδη δεν εχω καταλαβει αν θες να ακολουθησεις ενα βιβλιο pre junior ή ajunior, για pre junior μου αρεσει παρα πολυ το yazoo της longman.
αν είναι να του μάθεις να γράφει και να προφέρει σωστά τα γράμματα μπορεις να χρησιμοποιήσεις το the big first grade workbook - school zone publishing company. αυτό είναι ένα από τα βιβλία που χρησιμοποιουν στα δημόσια δημοτικά του Καναδά. Θα το βρεις μέσω ίντερνετ στο www.schoolzone.com αλλά αφού είσαι διατεθειμένος ούτως ή αλλως να πληρώσεις το βιβλίο μπορείς να το δεις και αυτό. Στις αρχές της δεκαετίας πάντως στοίχιζε 15,95 δολάρια Καναδά.