*

Αποστολέας Θέμα: ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ C CLASS  (Αναγνώστηκε 836135 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: βιβλία για ιδιαίτερα αγγλικών
« Απάντηση #504 στις: Ιουνίου 24, 2011, 12:02:11 am »
το συγκεκριμένο το δούλεψα με την κόρη μου που είναι bilingual όταν ήταν γύρω στα πέντε.
Είναι πολύ βατό - ουσιαστικά σου έχει χώρο να γραψει ένα ένα τα γράμματα της αλφαβήτου ( στην αρχή έχει και τα βελάκια ώστε να τα συνδέει για να μπορεί να το κάνει) και μετά δίνει και λέξεις με κάθε γράμμα. Έχει λέξεις που διαχωρίζουν πχ το i  απο το i:
μετά έχει πολλές εικόνες που πρέπει να συνδέσουν με λέξεις. Πχ. έχει ένα γουρουνάκι, γράφει pi και πρέπει να προσθέσουν ένα από τα γράμματα που έχουν ήδη μάθει - b, g, l, m, n, p, r ,x.

υποθέτω ότι αν ο μαθητής σου δεν έχει καμία γνωση των αγγλικών μπορείς να πάρεις το πιο μικρό επίπεδο πάντως.  Η κόρη μου το βρήκε πάντως πολύ διασκεδαστικό. είχε και πολύ χώρο για ζωγραφιές μέσα .

πάντως, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιήσεις όλο, νομίζω είναι ένα σούπερ βιβλίο για να το χεις για reference, να βγάζεις φωτοτυπίες ανάλογα με το τι διδάσκεις.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:52:24 »

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Ιουνίου 24, 2011, 12:04:33 am »
Σου στέλνω πμ

Αποσυνδεδεμένος greg289

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Ιουνίου 26, 2011, 10:28:26 pm »
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΛA ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΑ

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Ιουλίου 09, 2011, 04:29:21 pm »
τι εχετε να προτεινετε για μαθητη d class?ειναι πολυ καλος και διαβαζει .σκεφτομαι να του κανω κατι απαιτητικο και να παραλειψω μετα την e.σκεφτομουνα το traveller b1.τι λετε?ως προς την εκθεση τι προτεινετε?το προβλημα μου ειναι οτι κανουμε μονο 2 ωρες τη βδομαδα και αγχωνομαι για το πως θα βγαλω υλη.ποτε να κανω εκθεση?ειναι λιγο ( εως πολυ θα ελεγα) φειδωλος στο γραπτο λογο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: βοηθεια για βιβλια αγγλικων για ιδιαιτερα
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:52:24 »

Αποσυνδεδεμένος thanasisglyfada@gmail.com

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: βοηθεια για βιβλια αγγλικων για ιδιαιτερα
« Απάντηση #508 στις: Ιουλίου 09, 2011, 06:54:16 pm »
Για D Class τι έχετε να προτείνετε?
Υπάρχει ένα καινούργιο site με ξενόγλωσσα βιβλία, το οποίο έχει δημιουργήσει προτάσεις και έτοιμα σετ βιβλίων (coursebook + grammar etc) για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, για όλες τις τάξεις - επίπεδα. http://www.ar-shop.gr

Αποσυνδεδεμένος thanasisglyfada@gmail.com

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Ιουλίου 09, 2011, 06:55:49 pm »
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΛA ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΑ

Αποσυνδεδεμένος JOY_PE06

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Ιουλίου 09, 2011, 07:17:08 pm »
τι εχετε να προτεινετε για μαθητη d class?ειναι πολυ καλος και διαβαζει .σκεφτομαι να του κανω κατι απαιτητικο και να παραλειψω μετα την e.σκεφτομουνα το traveller b1.τι λετε?ως προς την εκθεση τι προτεινετε?το προβλημα μου ειναι οτι κανουμε μονο 2 ωρες τη βδομαδα και αγχωνομαι για το πως θα βγαλω υλη.ποτε να κανω εκθεση?ειναι λιγο ( εως πολυ θα ελεγα) φειδωλος στο γραπτο λογο

Έχεις κοιτάξει το Connect B1 - burlington books?

Αποσυνδεδεμένος evistroumf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Ιουλίου 10, 2011, 03:31:27 am »
Έχει δουλέψει κάποιος και το choices και το connect για D' class?;Έχω δουλέψει το Choices αλλά επειδή έχω δυο καλές μαθήτριες σκεφτόμουν μήπως πάμε με κάτι λίγο πιο απαιτητικό για να παραλείψουμε την E.Έχει κάποια ουσιαστική διαφορά το connect ?Έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο?
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Ιουλίου 10, 2011, 02:40:02 pm »

Έχεις κοιτάξει το Connect B1 - burlington books?
το connect δεν το εχω δει.ειναι στο ιδιο υφος με το choices?εχω δουλεψει το choices στο παρελθον και μου φανηκε βατο.απλως επειδη δεν θα κανω την e class ελεγα να διαλεξω κατι πιο απαιτητικο μιας και τραβαει και ο μαθητης

Αποσυνδεδεμένος JOY_PE06

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Ιουλίου 12, 2011, 05:20:44 pm »
το connect δεν το εχω δει.ειναι στο ιδιο υφος με το choices?εχω δουλεψει το choices στο παρελθον και μου φανηκε βατο.απλως επειδη δεν θα κανω την e class ελεγα να διαλεξω κατι πιο απαιτητικο μιας και τραβαει και ο μαθητης
[/quote]

M'aresei kalutera apo to choices an kai thumizei arketa to ena to allo.....

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:33:13 pm »
με την macmillan τι εγινε τελικα? ειχα ακουσει απο αρκετους κ την υπευθυνη του φροντιστηριου που δουλευω οτι θα εφευγε απο την Ελλαδα. κ οντως αν πας στο site τους δεν αναφερει γραφειο τους στην Ελλαδα.

σημερα ομως που πηγα σε μεγαλο βιβλιοπωλειο ειδα κανονικα στα ραφια τα βιβλια τους κ ολους τους τιτλους. τελικα να κανω τα βιβλια τους ή θα εχω προβλημα να βρουν τα βιβλια τους ή τα cds?

Αποσυνδεδεμένος JOY_PE06

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 02:13:49 pm »
για ecce ποια βιβλία κάνετε;

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 02:45:06 pm »
ως coursebook το choice, τους βοηθαει πολυ να παρουν μπουσουλα κυριως στο speaking κ στο wrιting. και ας ειναι βατο κ μερικες φορες κ το mastering use of english - b2 exams. μετα αναλογα ποσο χρονο εχω συνεχιζω με διαφορα practice tests και απο hau κ απο sylvia kar και burlington Και sample tests απο το ιδιο το university of michigan.
αν δεν εχω χρονο κ το παιδι τραβαει κανω κατευθειαν το new generatoin practice tests - griva και παλι μετα ta practice tests.

δεν εχω κτ στανταρ που ακολουθω παντως, βλεποντας κ κανοντας, ποσο χρονο εχω, που δυσκολευεται το καθε παιδι κτλπ.

Αποσυνδεδεμένος MissPE06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:16:11 pm »
Καλησπέρα! Έχω μαθήτρια που τελειώσαμε πέρυσι Senior B. Κάναμε το Super Star 2 από New Editions και από Γραμματική το Grammar Steps 2 του Γρίβα. Στο σχολείο θα πάει φέτος Α' Γυμνασίου. Είναι άριστη στα Αγγλικά και μαθαίνει εύκολα. Ζητάει επίμονα να δώσει για Lower το αργότερο στη Γ' Γυμνασίου. Ξέρω ότι μπορεί να τα καταφέρει αλλά προβληματίζομαι κάπως μιας και φέτος θα πάει Γυμνάσιο και θα έχει περισσότερο διάβασμα. Είναι και δύσκολο να καλυφθούν C και D Class σε ένα έτος. Έχετε καμιά ιδέα πώς θα μπορούσα να το οργανώσω; Θα με βοηθούσατε αν μπορούσατε π.χ. να μου προτείνετε συνδυασμούς βιβλίων. Πότε πιστεύετε ότι θα ήταν το νωρίτερο να δώσει εξετάσεις;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182557
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)