0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα!Έχω έναν πολύ καλό μαθητή ο οποίος έπρεπε κανονικά να δώσει ECPE τον φετινό Δεκέμβριο. Η οικογένειά της επέμενε και έδωσε τελικά τον Μάιο - χωρίς να είναι προετοιμασμένος και παρά την δική μου άρνηση. Δεν πέρασε και φυσικά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε κανονικά για τον Δεκέμβριο. Το θέμα είναι ότι έχασε δύο μήνες από την προετοιμασία - Μάιο και Ιούνιο, λόγω εξετάσεων Αγγλικών , Γερμανικών, σχολείου και τώρα οι γονείς του σκέφτονται το ενδεχόμενο να πάει για Μάιο για να μπορέσει να έχει άνεση και να μην πιεστεί.Τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνω; Θα ήθελα να δώσει τον Νοέμβριο αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε αρκετό χρόνο αφού δεν έχουμε τελειώσει την ύλη για να αρχίσουμε εντατικά test. Πιστεύετε ΄το αν κάνουμε 4-5 ώρες την εβδομάδα θα μπορέσει να δώσει Νοέμβριο;
Το Toybox της Hamilton το δούλεψε κανείς; Λέω να το κάνω στον γιο μου. Μου φάνηκε καλό.Επίσης, υπάρχουν μαμάδες που κάνουν ή έκαναν αγγλικά στα παιδιά τους; Άν ναι, στείλτε μου πμ. Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας για να ξέρω τι να περιμένω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Συνάδελφοι καλησπέρα! Μήπως ξέρει κάποιος κάποιο site από το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε CDs ή ξενόγλωσσα βιβλιά; Για παράδειγμα αυτήν την στιγμή ψάχνω το Student's book από τα Practice Tests του Γρίβα για το ECPE. Έχω το Teacher's book αλλά είναι λίγο ζόρι να σβήνουμε τις απαντήσεις για να δώσουμε tests στους μαθητές μας.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:00:58 amΤο Toybox της Hamilton το δούλεψε κανείς; Λέω να το κάνω στον γιο μου. Μου φάνηκε καλό.Επίσης, υπάρχουν μαμάδες που κάνουν ή έκαναν αγγλικά στα παιδιά τους; Άν ναι, στείλτε μου πμ. Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας για να ξέρω τι να περιμένω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!θυμάμαι ένα παλαιότερο θέμα που το είχαμε συζητήσει λίγο http://www.pde.gr/index.php?topic=9561.msg121852#msg121852
Καλημέρα συνάδελφοι! Εχω ενα ιδιαιτερο που πέρυσι κάναμε D class και το βιβλίο Link και Skills Booster από New Editions και για γραμματική του Supercourse level B1. Τα συγκεκριμένα βιβλία τα κάναμε γιατί η μαθητρια μου πήγαινε σε κέντρο ξενων γλωσσων αρχικά κ μετά το σταματησε κ ξεκίνησε μαζί μου. Τα βιβλία αυτα δεν μου άρεσαν, ειδικά το Link. Το κορίτσι τώρα θα πάει πρώτη Γυμνασίου και δεν μπορώ να πω ότι είναι έτοιμη να δώσει Lower. Εχει θέμα στην παραγωγή του λόγου δηλαδη speaking και writing. Περυσι της ηταν αρκετά δύσκολο να γράψει εκθέσεις καθώς τα μετέφραζε από τα ελληνικά. Επίσης θυμόταν πολύ καλά το λεξιλόγιο αλλά είχε κ θέμα με την γραμματική. Στην ουσία δεν μπορούσε να καταλάβει κάποια γραμματικά φαινόμενα και τα μπέρδευε στο μυαλό της. Φέτος θέλω την βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται εκεί που έχει αδυναμίες. Θα ήθελα κάποιος συνάδελφος να μου προτείνει βιβλία για e class και ίσως κ κάποιες ιδέες γενικά στο πως αλλιώς να βοηθήσω τη μαθήτρια μου.