0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί εδώ και πάνω από 10 χρόνια έχω διοριστεί όντας μέσα στη πρώτη 10αδα των διοριστέων ασεπ.Γι'αυτό δεν έχω πάει όπως λες σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού να διδάξω,αν και το είχα σκεφτεί πριν διοριστώ.Σε κάλυψε αυτό??Εσύ με τι είπαμε ασχολείσαι??Με ιδιαίτερα και φροντιστήριο με 3,60 την ώρα??Συμπέρασμα:μην μιλάς άλλο,ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!!
Το έχεις πει ήδη μόνος σου και με κάλυψες: από τότε που τελείωσες το πανεπιστήμιο, άντε και που έδωσες ΑΣΕΠ, δεν επιμορφώνεσαι γιατί θεωρείς ότι δεν το χρειάζεσαι πια. Για πάνε πες το αυτό στους καθηγητές σου στο πανεπιστήμιο ή σε κανένα σοβαρό επιστήμονα (π.χ. γιατρό, δικηγόρο ή συναδέλφους οποιασδήποτε ειδικότητας) να δεις τι θα σου απαντήσουν. Συμπέρασμα: εσύ εκτίθεσαι και δεν το έχεις καταλάβει ακόμη...
Τα υπόλοιπα που είπα(οτι ας πουμε κρίνομαι καθημερινά απτο πλήθος των μαθητών που έχω εκτός σχολείου,οτι απορρίπτω καθημερινά νέα μαθήματα,οτι κανείς μαθητής μου δεν αποτυγχάνει κτλ)δεν τα άκουσες ή κανεις οτι δεν τ'ακουσες?Η επιμόρφωση άλλωστε για κάποιον με 2 πτυχία έρχεται μέσω της καθημερινής τριβής με το ανώτατο επίπεδο του μαθήματος που διδάσκει και όχι μέσω της παρακολούθησης ψευτοσεμιναρίων...Αυτά είναι για εσάς που δεν έχετε τα προηγουμένως λεχθέντα...Εσύ που είπαμε διδάσκεις??
lol μόνο μια παλιά καραβάνα καθηγήτρια λείπει από το εν λόγω θέμα..