0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά,Δυστυχώς δεν έχω εικόνα για τα βιβλία που αναφέρετε στο αμέσως προηγούμενο ποστ. Θέλω κι εγώ τα φώτα σας όσον αφορά βιβλία για Senior E. Ψάχνω για μια σειρά μοντέρνα, ενδιαφέρουσα και σχετικά απαιτητική από επίπεδο δυσκολίας.Μέχρι τώρα δούλευα τα Revised Choices αλλά πλέον μου φαίνονται παλιά. Τα Real English δεν θεωρώ ότι καλύπτουν επαρκώς την ύλη και απευθύνονται κυρίως σε μαθητές που δυσκολεύονται, οπότε δεν θα τα ήθελα. Έχετε εικόνα για το Result E! της Oxford; (Αν και αυτό είναι παλιό, δεν μπορώ να βρω έστω κάποια sample pages να δω πώς είναι). Επίσης πέρυσι δούλεψα πρώτη φορά τα Oxford Discover αλλά πλησιάζοντας για το lower φοβάμαι μήπως η σειρά αυτή, πέρα από το ότι είναι πολύ προσεγμένη και εντυπωσιακή, είναι πιο γενική και δεν καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες μας για το πτυχίο.Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
Μου ζητήθηκε να αναλάβω ένα αγοράκι που θα πάει πρώτη γυμνασίου και έχει τελείωσει τη C senior (I like English 3, Supercourse) σε φροντιστήριο. Η μητέρα του μου είπε ότι αν συνέχιζε στο φροντιστήριο τους κάνουν D+E μαζί (φαντάζομαι με το I like English B1) και την επόμενη χρονιά προετοιμάζονται για Lower (βλέποντας τις επιλογές των βιβλίων καταλαβαίνω ότι η προετοιμασία θα γίνει μόνο για ECCE).Εγώ, επειδή δουλεύω με παιδιά που δυσκολεύονται με τα αγγλικά, κρίνω πολύ σημαντικές τις τάξεις B1 και
Ειναι λίγο αντιφατικό οτι προετοιμάζεις παιδια με δυσκολίες όπως λες ,για cambridge.Επίσης,μετά από 15 χρόνια σαυτη τη δουλειά,μπορώ να σου πω να μην ψαχνεις το ιδεατό αλλά να κοιτάς να παίρνεις το χαρτί για το οποίο πληρώνουν οι γονείς και όχι να αναζητάς την τέλεια μάθηση,όχι μόνο γιατί αυτη δεν υπάρχει αλλά και γιατί ελάχιστοι μαθητές έχουν διάθεση για αυτή.Αρα αυτοπαγιδεύεσαι σε έναν φαύλο κύκλο με μοναδικό χαμένο εσένα...Τέλος,όχι,τα βιβλία supercourse ,μετά από χρόνια που τα κάνω,μπορώ να σου πω οτι και καλή μέθοδο έχουν και εκπληκτικά αποτελέσματα φέρνουν ακομα και σε αδύνατους μαθητές.
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση maria42. Σε μαθήματα με ενήλικες που ενδιαφέρονται μόνο για speaking, εκτός από το βιβλίο που έγραψες(real english speaking and listening) κάνεις παράλληλα και κάποιο coursebook for adults?( π.χ. i discover της Εxpress)
Αν είναι εύκολο να μου πείτε την γνώμη σας. Mε στόχο αργότερα FCE CPE ποια σειρά είναι πιο κατάλληλη και πλήρες για