0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Ξεκινώ με μαθήτρια που έχει κάνει πέρυσι το Full Blast 3. Θέλω να την προετοιμάσω σταδιακά για FCE (φέτος Pre-Lower). Τι βιβλία θα μου προτείνατε;
Aν πέρσι έκανε τη C, φέτος δεν είναι Pre-lower (ή καλύτερα
Προφανώς θέλεις να περάσεις τη D Class και να πας στην Pre Lower. Εκείνο που συνήθως προτιμούν οι περισσότεροι συνάδελφοι είναι να κάνουν τη D class και να αφήσουν την Pre Lower γιατί η πλειοψηφία των μαθητών δυσκολεύεται εξαιρετικά αν πάει κατευθείαν από C σε Pre lower κυρίως για το λόγο του ότι η B1+ τάξη είναι πιο κοντά στο
Κατά τη γνώμη μου ναι. Οι περισσότεροι ακολουθούν αυτό το δρόμο. Ελάχιστοι πια κάνουν ξεχωριστά το
Σ'ευχαριστώ για την επισήμανση. Τι θα επέλεγες σε μια παρόμοια περίπτωση; Πρόκειται για μαθήτρια χωρίς "τρελή" έφεση στα αγγλικά αλλά παιδί που διαβάζει.
Όποιο και να διαλέξεις από αυτά είναι καλά. Το πρώτο είναι πιο βατό το δεύτερο απαιτητικό το τρίτο δεν το έχω δουλεψει. Πάντως και τα 3 προετοιμάζουν και για FCE
Προσωπικά δε θα παρέλειπα την D Class αλλά το B1+ επίπεδο αν μπορούσε η μαθήτρια να προχωρήσει έτσι. Σειρές βιβλίων έχουν προτείνει διάφορες οι συνάδελφοι. Έτσι κι αλλιώς πάντα προσθαφαιρούμε ανάλογα τον μαθητή και τις ανάγκες του κι όλο και κάποιο δικό μας υλικό δημιουργούμε.
Κι εγώ σκέφτομαι να επιλέξω μια από τις δυο σειρές για μαθητές