0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι ανάμεσα σε Choices και Access 4 από Express Publishing...
Παράθεση από: tinkerbel! στις Οκτωβρίου 06, 2010, 12:58:20 amΕίμαι ανάμεσα σε Choices και Access 4 από Express Publishing...choices για μένα...το δουλεύω ακόμα και ας βγήκε το connect που είναι πιο καινούργιο αλλά ουσιαστικά αντιγραφή από το προηγούμενο....όσο για το access δεν μπορω να το δουλέψω νε τίποτα, πόλυ πυκνογραμμένο ρε παιδί μου και με αγχώνει...
Καλημέρα! Μια ακόμα ερώτηση. Σε μαθητή Α γυμνασίου που έχει κάνει ένα σχετικό μπουρδούκλωμα με τα ιδιαίτερα (τελείωσε τη
Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα βιβλίο για Toeic,ώστε να μπορέσω να εξασκηθώ σε πρώτη φάση μόνη μου.Εχω χρόνια ν'ασχοληθώ με τ'αγγλικά και φιλοδοξώ να πάρω μέσω αυτού πιστοποίηση για c1.Oλα τα τεστ για εντοπισμού επιπέδου που έχω κάνει ως τώρα (θα ήθελα τη γνώμη σας για την αξιοπιστία τους) μου δίνουν αυτό το αποτέλεσμα,όμως ενώ απαντώ σωστά,σε πολλές περιπτώσεις δε θυμάμαι "γιατί είναι έτσι".Οπότε θα ήθελα και κάτι που να επεξηγεί τη σωστή απάντηση ωστε να "φρεσκάρω" τη γραμματική και το συντακτικό.Ευχαριστώ.
Παράθεση από: Anastasia R. στις Οκτωβρίου 09, 2010, 08:54:50 amΚαλημέρα! Μια ακόμα ερώτηση. Σε μαθητή Α γυμνασίου που έχει κάνει ένα σχετικό μπουρδούκλωμα με τα ιδιαίτερα (τελείωσε τη
Παράθεση από: TYXEROULA στις Οκτωβρίου 09, 2010, 02:32:12 pmΘα ήθελα να μου προτείνετε ένα βιβλίο για Toeic,ώστε να μπορέσω να εξασκηθώ σε πρώτη φάση μόνη μου.Εχω χρόνια ν'ασχοληθώ με τ'αγγλικά και φιλοδοξώ να πάρω μέσω αυτού πιστοποίηση για c1.Oλα τα τεστ για εντοπισμού επιπέδου που έχω κάνει ως τώρα (θα ήθελα τη γνώμη σας για την αξιοπιστία τους) μου δίνουν αυτό το αποτέλεσμα,όμως ενώ απαντώ σωστά,σε πολλές περιπτώσεις δε θυμάμαι "γιατί είναι έτσι".Οπότε θα ήθελα και κάτι που να επεξηγεί τη σωστή απάντηση ωστε να "φρεσκάρω" τη γραμματική και το συντακτικό.Ευχαριστώ.Σε ανάλογη περίπτωση έχω χρησιμοποιήσει με μαθητή μου το Targeting New TOEIC από εκδόσεις SuperCourse. Έχει 10 κεφάλαια με Γραμματική που βοηθάει το μαθητή να θυμηθεί ό, τι έχει διδαχθεί στο παρελθόν και ακολουθούν 10 Practice Tests. Έχει και Companion. Στη δική μας περίπτωση ήταν καλή επιλογή. Ίσως κάποιος συνάδελφος προτείνει και κάτι άλλο.
Καλησπερα,εγω κανω τωρα για junior A και B μαζι το super course 1, εμενα με βολευουν πολυ αλλα απ'ο,τι εχω καταλαβει το κοριτσακι επειδη ειναι μικρη,το βαριεται.Επειδη εχω πελαγωσει και...οι γονεις με πιεζουν να προχωρησω για να παει,λενε,στο..προχωρημενο τμημα αγγλικων του σχολειου,(ειναι 3η δημοτικου και κανουμε junior B και δεν τους ειναι αρκετο),με ποιο θα συνεχιζατε σαν συμπληρωματικο για να τελειοποιησουμε αυτα που μαθαμε? ή και ακομα να σαν συνεχεια της junior b? Δυστυχως τα βιβλια που εχουν περισσοτερες εικονες και πρεπει εγω να παραδιδω τα παντα,δεν την κανουν να συγκεντρωνεται..ουφ!Ευχαριστω!!