0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι! Εχω ενα ιδιαιτερο που πέρυσι κάναμε D class και το βιβλίο Link και Skills Booster από New Editions και για γραμματική του Supercourse level B1. Τα συγκεκριμένα βιβλία τα κάναμε γιατί η μαθητρια μου πήγαινε σε κέντρο ξενων γλωσσων αρχικά κ μετά το σταματησε κ ξεκίνησε μαζί μου. Τα βιβλία αυτα δεν μου άρεσαν, ειδικά το Link. Το κορίτσι τώρα θα πάει πρώτη Γυμνασίου και δεν μπορώ να πω ότι είναι έτοιμη να δώσει Lower. Εχει θέμα στην παραγωγή του λόγου δηλαδη speaking και writing. Περυσι της ηταν αρκετά δύσκολο να γράψει εκθέσεις καθώς τα μετέφραζε από τα ελληνικά. Επίσης θυμόταν πολύ καλά το λεξιλόγιο αλλά είχε κ θέμα με την γραμματική. Στην ουσία δεν μπορούσε να καταλάβει κάποια γραμματικά φαινόμενα και τα μπέρδευε στο μυαλό της. Φέτος θέλω την βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται εκεί που έχει αδυναμίες. Θα ήθελα κάποιος συνάδελφος να μου προτείνει βιβλία για e class και ίσως κ κάποιες ιδέες γενικά στο πως αλλιώς να βοηθήσω τη μαθήτρια μου.
Καλησπέρα!Θα ήθελα κι εγώ βοήθεια για επιλογή βιβλίων.Θα ξεκινήσω να κάνω προετοίμασια για FCE σε ένα κοριτσάκι της Γ΄ Γυμνασίου. Μου είπε ότι πέρυσι τέλειωσε την τάξη pre-lower και ότι διδασκόταν το βιβλίο Outsiders B1 + του Hillside. Θα προτιμούσα όμως να κάνουμε το Upstream (γενικά μου είπαν ότι είναι καλή μαθήτρια). Το θεωρείτε καλή επιλογή κι αν ναι, ποιό βιβλίο της σειράς να επιλέξω? Σκεφτόμουν το Upper Intermediate B2+.Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι διαφορετικό υπάρχει στα Revised Editions.Ευχαριστώ!
Γεια σας και πάλι!Θα ήθελα μια γνώμη και για το FCE Gold Plus του Longman. Πιστεύετε ότι είναι καλό?
Καλημέρα συνάδελφοι!! Έχετε καμία πρόταση για C Senior - άριστη μαθήτρια. Κάναμε 2 χρόνια τα Cool English 1, 2 της Burlington αλλά μου φαίνονται σχετικά εύκολα και λέω φέτος να κάνω κάτι πιο δύσκολο. Σκεφτόμουν το Heroes 3 Oxford. Έχετε κάποια άλλη πρόταση? Δούλεψε κανένας το Heroes?