0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Έχω μαθήτρια που τελειώσαμε πέρυσι Senior B. Κάναμε το Super Star 2 από New Editions και από Γραμματική το Grammar Steps 2 του Γρίβα. Στο σχολείο θα πάει φέτος Α' Γυμνασίου. Είναι άριστη στα Αγγλικά και μαθαίνει εύκολα. Ζητάει επίμονα να δώσει για Lower το αργότερο στη Γ' Γυμνασίου. Ξέρω ότι μπορεί να τα καταφέρει αλλά προβληματίζομαι κάπως μιας και φέτος θα πάει Γυμνάσιο και θα έχει περισσότερο διάβασμα. Είναι και δύσκολο να καλυφθούν C και D Class σε ένα έτος. Έχετε καμιά ιδέα πώς θα μπορούσα να το οργανώσω; Θα με βοηθούσατε αν μπορούσατε π.χ. να μου προτείνετε συνδυασμούς βιβλίων. Πότε πιστεύετε ότι θα ήταν το νωρίτερο να δώσει εξετάσεις;
Σ ευχαριστώ πολύ που απάντησες!! Ξέρετε που μπορώ να δω δείγματα από αυτά τα βιβλία ώστε να δω ποιο με βολεύει καλύτερα;; Αν παω σε κάποιο βιβλιοπωλείο θα μπορώ να τα δω;;Και κάτι άλλο η Burlington κι η Supercourse στέλνουν βιβλία δωρεάν αν έχεις άδεια διδασκαλίας;Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Παράθεση από: Claire1616 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:29:28 amΣ ευχαριστώ πολύ που απάντησες!! Ξέρετε που μπορώ να δω δείγματα από αυτά τα βιβλία ώστε να δω ποιο με βολεύει καλύτερα;; Αν παω σε κάποιο βιβλιοπωλείο θα μπορώ να τα δω;;Και κάτι άλλο η Burlington κι η Supercourse στέλνουν βιβλία δωρεάν αν έχεις άδεια διδασκαλίας;Ευχαριστώ!Η Burlington μέχρι πέρυσι έστελνε, φέτος δεν ξέρω. Η Supercourse στέλνει δωρεάν βιβλία αλλά τα CDs τα στένει δωρεάν αν έχεις 3 μαθητές που χρησιμοποιούν τα βιβλία. Κόβεις τα κουπόνια από τα βιβλία των μαθητών, τα στέλνεις και σου στέλνουν τα CDs. Με 2 μαθητές έχεις έκπτωση 50%. Με 1 μαθητή δε δικαιούσαι έκπτωση. Τουλάχιστον μέχρι πέρσι.
το μονο που μπορω να σκεφτω για να βγει c+d μαζι ειναι να βγει η c μεχρι τον φεβρουαριο , με εξτρα ωρες ισως, κ μετα μεχρι τελος ιουνιου να βγει η μιση d και αυγουστο - σεπτεμβριο η αλλη μιση d. τους μηνες που δεν εχει σχολειο, οπως τις μερες του ιουνιου κ αυγουστο - σπετεμβριο μπορεις να κανεις κ καθημερινα μαθημα. τι λες? ενα βιβλιο για c-d δεν ξερω αν υπαρχει.
αα μια χαρα τοτε. θα μπορεις να τις βαζεις κτ παραπανω οταν βλεπεεις οτι σε "παιρνει" για να βγει κ πιο γρηγορα η υλη. παντως να τις παραλειψεις αυτες τις ταξεις δυσκολα. δες πως θα παει κ αν μπορεις παρελειψε την e αργοτερα. θα κανεις κ καποιο skills book παραλληλα?
Άρα η διαδικασία πως έχει; Πρέπει να πάρω τηλέφωνο και να τους πω ποιο θέλω δίνοντας κάποιο κωδικό αριθμό από την άδειά μου;