0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ σκέφτομαι να κάνω ένα coursebook με όλα τα skills και συγκεκριμένα τα traveller b2 και ένα βιβλίο για extra γραμματική και λεξιλόγιο δηλαδή το mastering use of english for fce!Δεν ξέρω αν είναι σωστή η επιλογή μου...Επίσης practice tests πότε κάνουμε?Ένα μήνα πριν δώσει εξετάσεις?Ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση από: MELINAKI23LOST στις Οκτωβρίου 04, 2011, 03:10:31 pmΕγώ σκέφτομαι να κάνω ένα coursebook με όλα τα skills και συγκεκριμένα τα traveller b2 και ένα βιβλίο για extra γραμματική και λεξιλόγιο δηλαδή το mastering use of english for fce!Δεν ξέρω αν είναι σωστή η επιλογή μου...Επίσης practice tests πότε κάνουμε?Ένα μήνα πριν δώσει εξετάσεις?Ευχαριστώ πολύ!θα ελεγα να ξεκινησετε με καποια αλλη σειρα βιβλιων(η αλλαγη τονωνει), αλλα καλυτερα να ρωτησεις την ιδια.Επειτα, ξεκινώντας τωρα και δινοντας Μαιο τα τεστ καλυτερα να τα αρχισει κατα το Μαρτη μηνα.
Παράθεση από: MELINAKI23LOST στις Οκτωβρίου 04, 2011, 03:10:31 pmΕγώ σκέφτομαι να κάνω ένα coursebook με όλα τα skills και συγκεκριμένα τα traveller b2 και ένα βιβλίο για extra γραμματική και λεξιλόγιο δηλαδή το mastering use of english for fce!Δεν ξέρω αν είναι σωστή η επιλογή μου...Επίσης practice tests πότε κάνουμε?Ένα μήνα πριν δώσει εξετάσεις?Ευχαριστώ πολύ!Ακου να δεις και... κοιτα να ακουσεις...!Το "Mastering..." ειναι απο τα αγαπημενα μου βιβλια. Μου αρεσει παρα πολυ το γεγονος οτι εχει τη γραμματικη σε πινακες μιας σελιδας και την παρουσιαζει πολυ συνοπτικα και περιεκτικα.. Απο την αλλη, οπως επισης θα παρατηρησες, εχει πολυ πολυ λεξιλογιο και σε συνδυασμο με το λεξιλογιο του οποιου Companion ισως να ειναι too much... (Θυμαμαι βεβαιως οτι οταν εδινα εγω, ειχαμε κανει τρεις σειρες βιβλιων στο φροντιστηριο και προλαβαμε... Αυτα ομως συνεβησαν σε μια αλλη εποχη, με μαθητες που ασχολουμασταν γιατι ντρεπομασταν να παμε αδιαβαστοι στο μαθημα... Ισως να ειμαι ατυχη αλλα τετοιος μαθητης δε μου εχει τυχει ακομα!!! Tερμα η γκρινια τωρα!!!).Οσον αφορα τα βιβλια που σκεφτεσαι, δεν τα εχω κανει κ δεν εχω αποψη...sorry..Tα Practice tests δεν τα αφηνω ποτε για τον τελευταιο μηνα!!! Σιγουρα τα Χριστουγεννα τους δινω δυο ή τρια να λυσουν σα homework και συνεχιζω με ενα Full test σε καθε μαθημα (ακουστικη και προφορικα μαζι, τα υπολοιπα h/w)το τελευταιο διμηνο, οποτε φροντιζω να εχω τελειωσει το βασικο book νωρις.Αυτααα...